Jump to content

Мрзим аутомобиле

Оцени ову тему

flint

Препоручена порука

• Одговори 38
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

ja ne volim automobile ali mi je preko potreban (živim u gradu a radim van njega, da se uzdam u neki drugi prevoz osim mog automobila bila bih blesava)

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

Их, где баш данас ова тема, кад треба да упишем часове вожње! Не волим да возим, и плашим се, али мораћу да покушам да научим, сигурно ће ми некад затребати у животу. Живим близу раскрснице, бар једном месечно буде нека саобраћајка, некад и чешће. И како онда да се не плашим?  :drugarstvo: Теши ме једино што знам да ми ни длака с главе неће фалити без воље  70A.gif , према томе - бррррм, бррррм!

"С точке сваке погледај човјека, како хоћеш суди о човјеку - тајна чојку човјек је највиша. Твар је Творца човјек изабрана!"

Подели на овим сајтовима

само немој да пушташ волан или да скрећеш у друге људе  :) :)

пошто си женско, ја би се офарбао у неку другу боју ако си плава  confused1

Подели на овим сајтовима

Ја не мрзима аутомобиле. Али не волим возаче који бахато возе и још бахатије паркирају. При том, сви имају неку везу па кад и треба да их носи паук, то се нешто лепо среди. Аутомобил по центру града је више мука но потреба. Ту је такси, градски превоз. Исто то кошта, можда је такси у већим градовима скупљи.

Али зато, ауто да се иде на село, у природу, у манастире, на језеро или море...То је већ лепота!

uCttp1.png

Th1rp1.png

Подели на овим сајтовима

Сви који мрзе аутомобиле... нека положе за Ц категорију... и више неће имати проблема са истим.... :drugarstvo:

ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА

Подели на овим сајтовима

само немој да пушташ волан или да скрећеш у друге људе 

пошто си женско, ја би се офарбао у неку другу боју ако си плава

Нећу уопште да скрећем, има да возим само право! 8086.gif Нисам плава и не фарбам се :drugarstvo:

Вероватно се већина људи плаши тако на почетку. Боље тако, него по принципу "ја све знам", па буде бум-трас! Пре ће бити да ћу да вози споро као пуж.  isus-sinai

"С точке сваке погледај човјека, како хоћеш суди о човјеку - тајна чојку човјек је највиша. Твар је Творца човјек изабрана!"

Подели на овим сајтовима

Нећу уопште да скрећем, има да возим само право! ;) Нисам плава и не фарбам се isus-sinai

Вероватно се већина људи плаши тако на почетку. Боље тако, него по принципу "ја све знам", па буде бум-трас! Пре ће бити да ћу да вози споро као пуж.  8086.gif

Ништа се ти не секирај... док носиш слово Л на аутомобилу... инструктор сноси одговорност....

Сећам се кад сам ја полагао... за Ц категорију....

Инструктор: Пази на ретровизор.

ја: пазим...

Инструктор: Пази на ретровизор!!!!

ја: пазим, па... БУУМММММММ!

Остадосмо без ретровизор... :drugarstvo:

Подели на овим сајтовима

док носиш слово Л на аутомобилу...

Лудак (у развоју)  8086.gif ;) smej.gif
smej.gif  smej.gif  smej.gif  smej.gif  :drugarstvo:  isus-sinai

Подели на овим сајтовима

само сам чекао кад ће овај снимак  ;) smej.gif smej.gif :drugarstvo: isus-sinai 8086.gif

Ма има један снимак ... мислим да га је отац Иван Цветковић поставио... неки пакистанац вози камион... и овај сувозач уби душу у њега... ал` немогу да га нађем...

Подели на овим сајтовима

Мада ово је више жалосно него смешно...

Али ово је смешно... додуше не толико... ал` ко се концентрише може да му буде....

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...