Милан Меденица :) Написано Септембар 27, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 27, 2010 концентришите се 70A.gif клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Септембар 27, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 27, 2010 ja ne volim automobile ali mi je preko potreban (živim u gradu a radim van njega, da se uzdam u neki drugi prevoz osim mog automobila bila bih blesava) "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рончица Написано Септембар 27, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 27, 2010 Их, где баш данас ова тема, кад треба да упишем часове вожње! Не волим да возим, и плашим се, али мораћу да покушам да научим, сигурно ће ми некад затребати у животу. Живим близу раскрснице, бар једном месечно буде нека саобраћајка, некад и чешће. И како онда да се не плашим? Теши ме једино што знам да ми ни длака с главе неће фалити без воље 70A.gif , према томе - бррррм, бррррм! "С точке сваке погледај човјека, како хоћеш суди о човјеку - тајна чојку човјек је највиша. Твар је Творца човјек изабрана!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Септембар 27, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 27, 2010 само немој да пушташ волан или да скрећеш у друге људе :) пошто си женско, ја би се офарбао у неку другу боју ако си плава клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Booba Написано Септембар 27, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 27, 2010 Ја не мрзима аутомобиле. Али не волим возаче који бахато возе и још бахатије паркирају. При том, сви имају неку везу па кад и треба да их носи паук, то се нешто лепо среди. Аутомобил по центру града је више мука но потреба. Ту је такси, градски превоз. Исто то кошта, можда је такси у већим градовима скупљи. Али зато, ауто да се иде на село, у природу, у манастире, на језеро или море...То је већ лепота! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
šangaj Написано Септембар 27, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 27, 2010 Сви који мрзе аутомобиле... нека положе за Ц категорију... и више неће имати проблема са истим.... ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рончица Написано Септембар 27, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 27, 2010 само немој да пушташ волан или да скрећеш у друге људе пошто си женско, ја би се офарбао у неку другу боју ако си плава Нећу уопште да скрећем, има да возим само право! 8086.gif Нисам плава и не фарбам се Вероватно се већина људи плаши тако на почетку. Боље тако, него по принципу "ја све знам", па буде бум-трас! Пре ће бити да ћу да вози споро као пуж. isus-sinai "С точке сваке погледај човјека, како хоћеш суди о човјеку - тајна чојку човјек је највиша. Твар је Творца човјек изабрана!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
šangaj Написано Септембар 27, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 27, 2010 Нећу уопште да скрећем, има да возим само право! Нисам плава и не фарбам се isus-sinai Вероватно се већина људи плаши тако на почетку. Боље тако, него по принципу "ја све знам", па буде бум-трас! Пре ће бити да ћу да вози споро као пуж. 8086.gif Ништа се ти не секирај... док носиш слово Л на аутомобилу... инструктор сноси одговорност.... Сећам се кад сам ја полагао... за Ц категорију.... Инструктор: Пази на ретровизор. ја: пазим... Инструктор: Пази на ретровизор!!!! ја: пазим, па... БУУМММММММ! Остадосмо без ретровизор... ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Септембар 27, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 27, 2010 док носиш слово Л на аутомобилу... Лудак (у развоју) isus-sinai 8086.gif клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рончица Написано Септембар 27, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 27, 2010 док носиш слово Л на аутомобилу... Лудак (у развоју) 8086.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif isus-sinai "С точке сваке погледај човјека, како хоћеш суди о човјеку - тајна чојку човјек је највиша. Твар је Творца човјек изабрана!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
šangaj Написано Септембар 27, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 27, 2010 ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Септембар 27, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 27, 2010 само сам чекао кад ће овај снимак smej.gif smej.gif isus-sinai 8086.gif клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Септембар 27, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 27, 2010 Funny driving test failed клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
šangaj Написано Септембар 27, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 27, 2010 само сам чекао кад ће овај снимак smej.gif smej.gif isus-sinai 8086.gif Ма има један снимак ... мислим да га је отац Иван Цветковић поставио... неки пакистанац вози камион... и овај сувозач уби душу у њега... ал` немогу да га нађем... ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
šangaj Написано Септембар 27, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 27, 2010 Мада ово је више жалосно него смешно... Али ово је смешно... додуше не толико... ал` ко се концентрише може да му буде.... ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука