Гости Guest Написано Мај 11, 2011 Гости Пријави Подели Написано Мај 11, 2011 bio sao zauzet do malo pre , sad sam tuj kod vas 0205_whistling Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Мај 11, 2011 Пријави Подели Написано Мај 11, 2011 Мало гледам текму Коју утакмицу? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
звечанац Написано Мај 11, 2011 Пријави Подели Написано Мај 11, 2011 Мало гледам текму Коју утакмицу? Фудбалску, Партизан - Војводина....Финале Купа Србије. 0205_whistling Господе Исусе Христе, Јединородни Сине Беспочетног Оца Свог, рекао си Твојим пречистим устима: "Без Мене не можете ништа чинити". Господе мој, Господе, вером и срцем примам у душу своју то што си рекао, клањајући се благости Твојој. Помози ми грешноме на делу које почињем, да га с Тобом довршим, у име Оца и Сина и Светога Духа. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Мај 11, 2011 Пријави Подели Написано Мај 11, 2011 Мало гледам текму Коју утакмицу? Фудбалску, Партизан - Војводина....Финале Купа Србије. 0205_whistling Губи Партизан, јел? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
звечанац Написано Мај 11, 2011 Пријави Подели Написано Мај 11, 2011 Мало гледам текму Коју утакмицу? Фудбалску, Партизан - Војводина....Финале Купа Србије. 0205_whistling Губи Партизан, јел? Управо је постигао ГОООООООООЛ!!!! stadaradim .mislise. 1-0 за боље.... Господе Исусе Христе, Јединородни Сине Беспочетног Оца Свог, рекао си Твојим пречистим устима: "Без Мене не можете ништа чинити". Господе мој, Господе, вером и срцем примам у душу своју то што си рекао, клањајући се благости Твојој. Помози ми грешноме на делу које почињем, да га с Тобом довршим, у име Оца и Сина и Светога Духа. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Мај 11, 2011 Гости Пријави Подели Написано Мај 11, 2011 ja to ne gledam xexexexe... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
звечанац Написано Мај 11, 2011 Пријави Подели Написано Мај 11, 2011 ja to ne gledam xexexexe... А што, брате...? stadaradim За кога навијаш, ако није тајна...? 0205_whistling Господе Исусе Христе, Јединородни Сине Беспочетног Оца Свог, рекао си Твојим пречистим устима: "Без Мене не можете ништа чинити". Господе мој, Господе, вером и срцем примам у душу своју то што си рекао, клањајући се благости Твојој. Помози ми грешноме на делу које почињем, да га с Тобом довршим, у име Оца и Сина и Светога Духа. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Мај 11, 2011 Пријави Подели Написано Мај 11, 2011 Звечанац, како је отац Боги? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
звечанац Написано Мај 11, 2011 Пријави Подели Написано Мај 11, 2011 Богомир Стевић...Протојереј у Цркви Св. Ђорђа у Звечану. А што питаш ? Господе Исусе Христе, Јединородни Сине Беспочетног Оца Свог, рекао си Твојим пречистим устима: "Без Мене не можете ништа чинити". Господе мој, Господе, вером и срцем примам у душу своју то што си рекао, клањајући се благости Твојој. Помози ми грешноме на делу које почињем, да га с Тобом довршим, у име Оца и Сина и Светога Духа. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Мај 11, 2011 Пријави Подели Написано Мај 11, 2011 '' '' - ? Онако. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
звечанац Написано Мај 11, 2011 Пријави Подели Написано Мај 11, 2011 Па ето онако...Заборави. Знао сам да нећеш да кажеш.... Господе Исусе Христе, Јединородни Сине Беспочетног Оца Свог, рекао си Твојим пречистим устима: "Без Мене не можете ништа чинити". Господе мој, Господе, вером и срцем примам у душу своју то што си рекао, клањајући се благости Твојој. Помози ми грешноме на делу које почињем, да га с Тобом довршим, у име Оца и Сина и Светога Духа. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
emilija Написано Мај 11, 2011 Пријави Подели Написано Мај 11, 2011 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
звечанац Написано Мај 11, 2011 Пријави Подели Написано Мај 11, 2011 4chsmu1 Господе Исусе Христе, Јединородни Сине Беспочетног Оца Свог, рекао си Твојим пречистим устима: "Без Мене не можете ништа чинити". Господе мој, Господе, вером и срцем примам у душу своју то што си рекао, клањајући се благости Твојој. Помози ми грешноме на делу које почињем, да га с Тобом довршим, у име Оца и Сина и Светога Духа. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Мај 11, 2011 Пријави Подели Написано Мај 11, 2011 Емилија, шта се дури овај момак? Како си дон Емилијоне? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
звечанац Написано Мај 11, 2011 Пријави Подели Написано Мај 11, 2011 Емилија, шта се дури овај момак? Како си дон Емилијоне? На основу чега ти то закључи, пријатељу..? Господе Исусе Христе, Јединородни Сине Беспочетног Оца Свог, рекао си Твојим пречистим устима: "Без Мене не можете ништа чинити". Господе мој, Господе, вером и срцем примам у душу своју то што си рекао, клањајући се благости Твојој. Помози ми грешноме на делу које почињем, да га с Тобом довршим, у име Оца и Сина и Светога Духа. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука