Jump to content

Нишки крст за "годишњицу" хришћанства - ајмо атеисти! :)

Оцени ову тему

Guest о. Агапије

Препоручена порука

Видеће се и са ауто-пута

Da, nazalost, tako je...

Безбожницима нажалост, верним хришћанима на радост :huh:
Чудо једно како их макета и сама визуализација толико већ боду и сметају. Како је крст моћно оружје...

uCttp1.png

Th1rp1.png

Подели на овим сајтовима

• Одговори 127
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Еее... ова трећа карта је супер... Не делује недостижно на њој... Од Тврђаве само мало навише... :huh:

Paaaaaa... nije bas tako jednostavno ali priblizno 4chsmu1

Од Тврђаве, поред Нишаве, уз Борску улицу (ваљда није неки велики успон?), преко аутопута и... па ваљда има неки пут којим ће и камиони да иду до тамо кад буду градили... А и увек на карти све делује дуже него што испадне кад ходаш том маршрутом?

posaljisvojuporuku.png

"Ако је бол све што видиш, можда тада губиш из вида Мене?"

Подели на овим сајтовима

A za ateiste se slazem... zalost... i to gorka... mada naci cemo utehu u bandziju  :huh:

4chsmu1

whackado

pa naravno covece... znas ti sta je 88 metara?!

Znas kakav bandzi ima da bude... eto taman da mozete da kazete da je krst doneo radost  i ateistima...  :)

A siguran sam da bogu, cak i da postoji, ne bi smetalo sto se zabavljamo na krstu  319.gif

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Zaboravio si pripadnike drugih religija... osim ako i njih ne popisujes kao bezboznike... 4chsmu1

Припадници других религија су свесни да је овде већинско Хришћанско опредељење. Свесни су и Муслимани и Јевреји те чињенице и сигурна сам да им крст неће сметати. Као што мени не би сметало 2000 џамија, забрађене жене и све то без и једног јединог крстића било где, да живим у Истанбулу на пример. Знам где сам дошла и поштујем земљу која ме примила и храни... :huh:

uCttp1.png

Th1rp1.png

Подели на овим сајтовима

ehehe... kakva zamena teza... nebi ti smetale 2000 dzamija  i zabradjene zene... ali sta sa gigantskim polumesecom obasjanim reflektorima koji ce svakog dana da te podseca na to gde si i kako treba da se ponasas...

Подели на овим сајтовима

ehehe... kakva zamena teza... nebi ti smetale 2000 dzamija  i zabradjene zene... ali sta sa gigantskim polumesecom obasjanim reflektorima koji ce svakog dana da te podseca na to gde si i kako treba da se ponasas...

Ни то ми не би сметало, нити ми је сметало док сам била тамо. Чак и да треба прикладније да се обучем него што је мој стил, не би ми сметало. Поштујем и то је то. Верујем, зато поштујем. И не мењам тезе. Свесна бих била где сам и ко сам и чему припадам.

uCttp1.png

Th1rp1.png

Подели на овим сајтовима

Па решење није да скачемо банџи... bangin

Има параглајдинг у бањи... 4chsmu1 ако је већ до адреналина....

:D

posaljisvojuporuku.png

"Ако је бол све што видиш, можда тада губиш из вида Мене?"

Подели на овим сајтовима

промениш место становања ако си изузетак, сигурно неће сви због једног да се иселе  :D
Подели на овим сајтовима

промениш место становања ако си изузетак, сигурно неће сви због једног да се иселе  :D

vrlo nadmeno misljenje da sam jedini kome bi to smetalo...  toliko o toleranciji...

Подели на овим сајтовима

Оно имали смо и петокраке свуд редом где погледаш; на документима, споменицима, регистарским таблицама, таблама на улазу у државне установе и тако даље. Мислиш ли да то није никоме сметало ?

ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ !

Подели на овим сајтовима

ne mislim! Naprotiv!

Ali hvala sto si uporedio... umesto da nesto naucimo iz primera koji si naveo mi ga koristimo kao opravdanje.. e to je vec pomalo jadno...

Подели на овим сајтовима

промениш место становања ако си изузетак, сигурно неће сви због једног да се иселе  :bla:

vrlo nadmeno misljenje da sam jedini kome bi to smetalo...  toliko o toleranciji...

надмено је бити мањина а силовати већину, толико о саживоту и толеранцији.
Подели на овим сајтовима

Оно имали смо и петокраке свуд редом где погледаш; на документима, споменицима, регистарским таблицама, таблама на улазу у државне установе и тако даље. Мислиш ли да то није никоме сметало ?
мени није ... кога брига, док год не малтретирају људе једни други.
Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...