Милан Меденица :) Написано Септембар 28, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2010 Duh sveti je hteo i da imamo paradu u beogradu pa... 0205_whistling пази, доста ти је допуштено овде по форуму због твојег опредељења и незнања, ал неке ствари су претеране и ниво хуле на Бога.имај то у виду следећи пут кад будеш имао порив пре него кликнеш на дугме ''пошаљи''. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Септембар 28, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2010 Ako imas nameru da pretis promisli i ti pre nego sto ispalis corak ko sad.. U cemu je razlika izvini? Duh sveti je hteo da imamo grb.... Duh sveti je hteo da imamo paradu... duh sveti je hteo da padne drvo na babu i unuku u nisu... duh sveti je hteo da opstane pravoslavlje... kako ja da znam koje stvari je hteo taj duh sveti a koje su mimo njegove ingerencije? пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Септембар 28, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2010 Ako imas nameru da pretis promisli i ti pre nego sto ispalis corak ko sad.. U cemu je razlika izvini? Duh sveti je hteo da imamo grb.... Duh sveti je hteo da imamo paradu... duh sveti je hteo da padne drvo na babu i unuku u nisu... duh sveti je hteo da opstane pravoslavlje... kako ja da znam koje stvari je hteo taj duh sveti a koje su mimo njegove ingerencije? нико и не зна, у томе и јесте поента.велика је разлика између грба и геј параде, као и подстицање осталих атеиста на подсмех Духу Светоме својим писањем - дакле, та опомена није само теби упућена. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Септембар 28, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2010 нико и не зна, у томе и јесте поента. Drugim recima kad ja kazem da je duh sveti hteo da imamo paradu, ti ne znas da to nije tacno... a ipak opominjes... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Септембар 28, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2010 нико и не зна, у томе и јесте поента.Drugim recima kad ja kazem da je duh sveti hteo da imamo paradu, ti ne znas da to nije tacno... a ipak opominjes... лепо ти је написано да је то на нивоу хуле. па мислим да је то било довољно објашњење интелигентном. наравно, увек можеш да изабереш да тупиш о томе и да спамујеш тему и да инсистираш на хули, па можеш и да добијеш опомену. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Септембар 28, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2010 ok, ok nisam ni ja glup... ako admin kaze da je tako onda je tako i kvit... znam i ja da treba da se odstupi kad vlast uzme stvar u svoje ruke i kad je spremna da iz obesti trenira svoje moci... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
flint Написано Септембар 29, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 29, 2010 превише тешких речи, а Хришћанство треба да шири љубав, мир, толеранцију... разумевање.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Септембар 29, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 29, 2010 ok, ok nisam ni ja glup... ako admin kaze da je tako onda je tako i kvit... znam i ja da treba da se odstupi kad vlast uzme stvar u svoje ruke i kad je spremna da iz obesti trenira svoje moci... Dodji ti lepo na "razbibrigu" ... Tamo niko neće da te "dresira" ! . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Leo I Magnus Написано Септембар 29, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 29, 2010 А ево шта нам поручују експерти за православље у вези крста: пажња, линк води на расколнички сајт. http://borbazaveru.info/content/view/2843/1/ Ја знам да постоји само Христов крст источног и западног облика , а ови помињу неки "папин криж" ? О. Мирославе и О. Агапије... Ја немам појма колико дуго сте у мантији...али као Свештеници требали би да се суздржите од оваквих коментара....које постављате! Мислим да тиме никако не помажете успосатвљању мира... Heghlu'meH QaQ jajvam http://orthodoxbrotherhood.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Leo I Magnus Написано Септембар 29, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 29, 2010 Ја знам да постоји само Христов крст источног и западног облика , а ови помињу неки "папин криж" ? Ово ти није добро Цвеле! Крст кога зову Руски..је Голготски(тако га и Руси зову)...а овај кога зову Јерусалимски је латински Јерусалимски...а остало и да не спомињем... Heghlu'meH QaQ jajvam http://orthodoxbrotherhood.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest о. Агапије Написано Септембар 29, 2010 Гости Пријави Подели Написано Септембар 29, 2010 А ево шта нам поручују експерти за православље у вези крста: пажња, линк води на расколнички сајт. http://borbazaveru.info/content/view/2843/1/ Ја знам да постоји само Христов крст источног и западног облика , а ови помињу неки "папин криж" ? О. Мирославе и О. Агапије... Ја немам појма колико дуго сте у мантији...али као Свештеници требали би да се суздржите од оваквих коментара....које постављате! Мислим да тиме никако не помажете успосатвљању мира... Добро, а јел мислиш да збуњујући текстови за незнавене попут овог доводе до успостављање мира ? Ја као свештеник и теолог дужан сам да упозоравам на њих. Не знам како ти ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Leo I Magnus Написано Септембар 29, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 29, 2010 Добро, а јел мислиш да збуњујући текстови за незнавене попут овог доводе до успостављање мира ? Ја као свештеник и теолог дужан сам да упозоравам не њих. Не знам како ти ? Оче...треба да се разговара о тим стварима са људима..као што се разговара са оболелим плућним крилом латинима...у миру , смирењу и љубави Братској..јер смо још увек једна СПЦ..Што више нападате то се више они бране..и то вам је то...неће се доћи до милиметра напредовања.. Неслагања по неким питањима су нормална појава...и нема потребе од тога правити ко зна какав проблем... Ево ја знам проф. др. Миленка Бодина...сигурно није никакав расколник...већ професор на Факултету безбедности у Београду.. Озбиљан човек и велики патриота... Heghlu'meH QaQ jajvam http://orthodoxbrotherhood.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest о. Агапије Написано Септембар 29, 2010 Гости Пријави Подели Написано Септембар 29, 2010 Добро, а јел мислиш да збуњујући текстови за незнавене попут овог доводе до успостављање мира ? Ја као свештеник и теолог дужан сам да упозоравам не њих. Не знам како ти ? Оче...треба да се разговара о тим стварима са људима..као што се разговара са оболелим плућним крилом латинима...у миру , смирењу и љубави Братској..јер смо још увек једна СПЦ..Што више нападате то се више они бране..и то вам је то...неће се доћи до милиметра напредовања.. Неслагања по неким питањима су нормална појава...и нема потребе од тога правити ко зна какав проблем... Ево ја знам проф. др. Миленка Бодина...сигурно није никакав расколник...већ професор на Факултету безбедности у Београду.. Озбиљан човек и велики патриота... Сасвим јасно. Али, знате шта сам приметио? Људи обично кажу нећете и не желите да разговаррате са зилотима и "борцима за веру" (што није тачно) који су нам браћа по истој вери него идете са католицима да разговарате итд.... Да, и то је тачно...Али постоји велика разлика у једној ствари. Зилоти и сличног настројења (још увек) у СПЦ не желе први да разговрају. Они су носиоци непроменљиве "Истине" и нема шта да разговарају са икуменистима, издајницима прађедовске вере, масонима и папистима. Добро и то нека буде, али обратите пажњу, они су нагори и највећи ругачи Цркве Христове, пљувачи и клеветници. Погледајте им само фото-монтаже, коментаре и текстове које имају на својим расколничким сајтовима. То што они сада раде то ни турци, ни комунисти нису тако блатили и омаловажавали јерархију и поредак Православне Цркве. Како дакле са таквим људима,браћом (!) човек да разговара ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest о. Агапије Написано Септембар 29, 2010 Гости Пријави Подели Написано Септембар 29, 2010 Ево сада нађох на Верујем случајно (?) човек потпуно дели исто мишљење са мном : http://forum.verujem.rs/index.php?topic=9728.msg180689#msg180689 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Leo I Magnus Написано Септембар 29, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 29, 2010 Сасвим јасно. Али, знате шта сам приметио? Људи обично кажу нећете и не желите да разговаррате са зилотима и "борцима за веру" (што није тачно) који су нам браћа по истој вери него идете са католицима да разговарате итд.... Да, и то је тачно...Али постоји велика разлика у једној ствари. Зилоти и сличног настројења (још увек) у СПЦ не желе први да разговрају. Они су носиоци непроменљиве "Истине" и нема шта да разговарају са икуменистима, издајницима прађедовске вере, масонима и папистима. Добро и то нека буде, али обратите пажњу, они су нагори и највећи ругачи Цркве Христове, пљувачи и клеветници. Погледајте им само фото-монтаже, коментаре и текстове које имају на својим расколничким сајтовима. То што они сада раде то ни турци, ни комунисти нису тако блатили и омаловажавали јерархију и поредак Православне Цркве. Како дакле са таквим људима,браћом (!) човек да разговара ? То свакако нисам оправдавао никад и не приличи Православцима...да се изругују Епископима....Али треба имати на уму да је то мањина у том покрету(да га тако назовемо) ..док већина једноставно има другачије мишљење.... Има и нас који нисмо ни на једној страни....и то је вићина верника....и који смо разочарани и једном и другом страном у сукобу.... Бар код нас у Еп.Бањалучкој је тако! Heghlu'meH QaQ jajvam http://orthodoxbrotherhood.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука