Зорица екс Милева Написано Септембар 25, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2010 Naišla sam na programčić kojim prije nego što pristupite uređenju stana možete to da isprobate pomoću programa Room Arranger. * Program je preveden na četrdesetak jezika uključujući srpski, * Možete u sobu postaviti oko 300 različitih predmeta, * Svakom predmetu možete odrediti širinu, dužinu, visinu, položaj, ime, boju, * Možete spajati projekte (to je odlično ako želite tlocrt celog stana), * Projekt možete spasiti kao sliku, printati, videti u 3D prikazu (možete se kretati po sobi!) ili poslati e-mailom, * Program je vrlo jednostavan za korisćenje i uz malo vežbe svako moze kreirati svoj stambeni prostor. Elem, program ima 30 dana trial period. Naravno može da se skine i besplatno, ko želi neka mi se javi na pp. A trial verziju možete skinuti sa: http://download.cnet.com/Room-Arranger/3000-2131_4-10150366.html Naravno da se tema ne bi završila ovim postom, bilo bi mi drago kada bi postavili fotografiju onoga što vi nazivate sređenom dnevnom, spavaćom ili bilo kojom drugom sobom. Izvolite Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Септембар 25, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2010 Ако би вам било на корист, можете се заинтересовати и за понешто са овог сајта... http://www.it-akademija.com/ITakademija-CAD-Department_984?gclid=CMKJofz1oqQCFZyFzAodtiOk3w Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Октобар 6, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 6, 2010 Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Октобар 6, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 6, 2010 Добар дан, како сте... 0102_laugh Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Октобар 6, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 6, 2010 Fantasticno!!!!! Apsolutno moj sti. Otvoreno, sa puno svetla, malo stvari u okruzenju, futurusticki dizajn. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Октобар 8, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 8, 2010 Mislim sve je to lijepo, ali brale nema stranica, pa kad "hekneš" s kreveta, proklinjaćeš dizajnera 1305_womens - za moju visinu totalno nepraktično, morali bi praviti po novim dimenzijama. Šalu na stranu - drago mi je da vam se sviđa. Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Октобар 8, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 8, 2010 Ovdje ne znaš gdje se sjedi a gdje se naslanja https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/4chsmu1.gif Ovakve police me obaraju s nogu - fantastičan dizajn. Ovu iznad sliku poklanjam aquiliu 1305_womens Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Октобар 17, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 17, 2010 Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Октобар 17, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2010 Fenomenalna ne mogu je se nagledati. dada Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Октобар 17, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 17, 2010 Припази да те не заболе оке 0102_laugh 0110_hahaha Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Октобар 17, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2010 Припази да те не заболе оке kriminalac Sta znas mozda sam zasticen. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Октобар 17, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 17, 2010 Ово личи на оне цвике Том Круза у немогућој мисији kriminalac Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Изида Написано Октобар 27, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 27, 2010 A ja bas letos renovirala svoju sobu.Sreca pa je velika,dvadeset kvadrata.A pretprosle sedmice smo uradili novu kuhinju. "Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Октобар 27, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 27, 2010 Ужас.... декаденција.... квазиуметност.... малограђанштина.... како су празне ове собе и без душе ови астали и клупице... Срби у разум се. Не китите своје душе и своје избе шаренишем што га у магазинима виђесте. Немојте живети ни ко ваши ђедови, а ни ко ваши унуци...живите ка ви што сте. Ни тамо ни вамо... Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Октобар 27, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 27, 2010 Poenta teme je bila da se uređivanje stana prikaže kao umjetnost, vidio si da je dosta toga prikazanog čak i nepraktično, ali ostavlja umjetnički dojam. Nije imalo za cilj da izaziva želju za životom u kojekakvim vilama i dvorcima Vladane. girl_jumping Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука