Jump to content

Virtuelno i realno uređenje stana

Оцени ову тему

Препоручена порука

Naišla sam na programčić kojim prije nego što pristupite uređenju stana možete to da isprobate pomoću programa Room Arranger.

* Program je preveden na četrdesetak jezika uključujući srpski,

* Možete u sobu postaviti oko 300 različitih predmeta,

* Svakom predmetu možete odrediti širinu, dužinu, visinu, položaj, ime, boju,

* Možete spajati projekte (to je odlično ako želite tlocrt celog stana),

* Projekt možete spasiti kao sliku, printati, videti u 3D prikazu (možete se kretati po sobi!) ili poslati e-mailom,

* Program je vrlo jednostavan za korisćenje i uz malo vežbe svako moze kreirati svoj stambeni prostor.

Elem, program ima 30 dana trial period. Naravno može da se skine i besplatno, ko želi neka mi se javi na pp.

A trial verziju možete skinuti sa:

http://download.cnet.com/Room-Arranger/3000-2131_4-10150366.html

Naravno da se tema ne bi završila ovim postom, bilo bi mi drago kada bi postavili fotografiju onoga što vi nazivate sređenom dnevnom, spavaćom ili bilo kojom drugom sobom. Izvolite  :)

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

• Одговори 61
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Ако  би вам  било  на  корист, можете се заинтересовати  и  за понешто са

овог  сајта...

http://www.it-akademija.com/ITakademija-CAD-Department_984?gclid=CMKJofz1oqQCFZyFzAodtiOk3w

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

Постављена слика

Постављена слика

Постављена слика

Постављена слика

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

Mislim sve je to lijepo, ali brale nema stranica, pa kad "hekneš" s kreveta, proklinjaćeš dizajnera  1305_womens - za moju visinu totalno nepraktično, morali bi praviti po novim dimenzijama.

Šalu na stranu - drago mi je da vam se sviđa.

posaljisvojuporuku.png

Подели на овим сајтовима

Постављена слика

Ovdje ne znaš gdje se sjedi a gdje se naslanja  https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/4chsmu1.gif

Постављена слика

Ovakve police me obaraju s nogu - fantastičan dizajn.

Постављена слика

Постављена слика

Постављена слика

Ovu iznad sliku poklanjam aquiliu  1305_womens

posaljisvojuporuku.png

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...
Постављена слика

posaljisvojuporuku.png

Подели на овим сајтовима

Припази да те не заболе оке  0102_laugh  0110_hahaha

posaljisvojuporuku.png

Подели на овим сајтовима

Ово личи на оне цвике Том Круза у немогућој мисији  kriminalac

posaljisvojuporuku.png

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

A ja bas letos renovirala svoju sobu.Sreca pa je velika,dvadeset kvadrata.A pretprosle sedmice smo uradili novu kuhinju.

"Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији."

Подели на овим сајтовима

Ужас....

декаденција....

квазиуметност....

малограђанштина....

како су празне ове собе и без душе ови астали и клупице...

Срби у разум се. Не китите своје душе и своје избе шаренишем што га у магазинима виђесте.

Немојте живети ни ко ваши ђедови, а ни ко ваши унуци...живите ка ви што сте. Ни тамо ни вамо...

Постављена слика

Постављена слика

Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, 

καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος...

Подели на овим сајтовима

Poenta teme je bila da se uređivanje stana prikaže kao umjetnost, vidio si da je dosta toga prikazanog čak i nepraktično, ali ostavlja umjetnički dojam. Nije imalo za cilj da izaziva želju za životom u kojekakvim vilama i dvorcima Vladane. girl_jumping

posaljisvojuporuku.png

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...