Gospodin Jakov Написано Мај 26, 2010 Пријави Подели Написано Мај 26, 2010 Evo sad ću ja, samo da provalim kako sve ovo ide,,,,, Na koliko ti hoćeš da se igra ...? Bolje 20 min.... Ipak nismo sa Sicilije ... il' da nisi ti neki Talj, samo prikriven 0104_cheesy .... Sad ćemo da vidimo ..... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Мај 26, 2010 Пријави Подели Написано Мај 26, 2010 ajde na 5 min. , pa možemo više partija ! nisam neki ... a nisam ni dugo igrao ... . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Мај 26, 2010 Пријави Подели Написано Мај 26, 2010 aj udji u sobu broj 10 , pa ćemo tamo na chat-u da se dogovorimo ! . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Мај 26, 2010 Пријави Подели Написано Мај 26, 2010 1:0 za g.Jakova . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Мај 27, 2010 Пријави Подели Написано Мај 27, 2010 "Oni tamo kartaju saha, igraju saha, kartaju karte imaju 20-50 hiljdada din platu a sirotinja jadna nema kruva da jede. E necemo tako kolege ..." 0104_cheesy 0104_cheesy 0104_cheesy 0104_cheesy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Јун 4, 2010 Пријави Подели Написано Јун 4, 2010 Hajde ulični paceru gringrin ... Hoćemo li zaigrati uz ritam taj crvenilo .... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Јун 4, 2010 Пријави Подели Написано Јун 4, 2010 u 3 :00 ... može ? na 5 min ! te sobe se zovu BLIZ , čini mi se ... . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Јун 5, 2010 Пријави Подели Написано Јун 5, 2010 Hajde ako budem budan .... ali nešto čisto sujmam gringrin Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Јун 5, 2010 Пријави Подели Написано Јун 5, 2010 izvini , htedoh reći u 2:00 čekam te u BLIZ sobi broj 5 ! . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Јун 5, 2010 Пријави Подели Написано Јун 5, 2010 Izvini ulični ... nismo se razumeli sinoć .... ja otišao u bešu .... Možemo večeras da odigramo koju .... ali po 20 min...? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Јун 5, 2010 Пријави Подели Написано Јун 5, 2010 Izvini ulični ... nismo se razumeli sinoć .... ja otišao u bešu .... Možemo večeras da odigramo koju .... ali po 20 min...? hoćeš sada u 12:00 ? ali više partija po 5 min ... . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Јун 5, 2010 Пријави Подели Написано Јун 5, 2010 Ne mogu sada stvarno .... večeras ..... A što si zapeo za te simultanke, zar nije bolje 20 min ....? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Јун 5, 2010 Пријави Подели Написано Јун 5, 2010 Ne mogu sada stvarno .... večeras ..... A što si zapeo za te simultanke, zar nije bolje 20 min ....? nemam strpljenja ... mnogo se gubi vreme ovako može za isto vreme da se odigra više partija ja sam , u stvari , samo na početku igrao na 20 min posle uglavnom na 2 min (može i na 1 min ...) . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Јун 5, 2010 Пријави Подели Написано Јун 5, 2010 Tako kratke vremenski partije igraju baš znalci šaha .... Mislim, možemo i mi tako, ali to će biti sve, ko će koga na neku foru brzinski da nadmudri... Bez neke strategije i dumanja .... Mislio sam da ti predložim da igramo na sat vremena ili bar na pola sata ....? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Јун 5, 2010 Пријави Подели Написано Јун 5, 2010 Tako kratke vremenski partije igraju baš znalci šaha .... Mislim, možemo i mi tako, ali to će biti sve, ko će koga na neku foru brzinski da nadmudri... Bez neke strategije i dumanja .... Mislio sam da ti predložim da igramo na sat vremena ili bar na pola sata ....? pa , stvarno nemam strpljenja ... ja sve u životu brzam ... i da igramo na 20 min , ja bih opet brzo igrao ... a , i na kratko dolazi da izražaja talenat ...nemaš vremena da mnogo upotrebljavaš znanje . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука