sekastarča Написано Септембар 24, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2010 Желим и нешто да чажем што се тиче тела као Храма Божијега и уласка Христова у овај Храм (кућу разбојничку). Јесте тело Храм и јесте кућа разбојничка у којој се тргује са Богом. У овој кући се Бог користи за наше трговине, за оправдања наших греха, за наше законе, за наше прорачуне, идеје, мудрости, за одбрану себе самих, за тело кога представљамо као светињу, а Христ каже, ево срушићу Храм и за три дана га наново подићи... Па ко има уши... dada Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Semberac Написано Септембар 24, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2010 Ви имате свој став о педерима, ја свој. Битно је да ни један није антихришћански. Ја сматрам да ово за шта се залажем да је добро и корисно за нашу Цркву и отаџбину. Наравно да сматрам педере непријатељима као и окупаторе, јер они заједно раде на уништењу моје вере и моје нације. СЛОБОДА СРБИЈИ "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јефимија Крунић Написано Септембар 24, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2010 Хвала брате Александре dadaза овај диван и чланак, који нам много шта разјашњава. mense0198626478946378946 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
andrej Написано Септембар 24, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2010 изгледа да је "бдсм" ипак добро проценила и констатовала... а ви сте ју осудили и разапели као Христа Прво, има разлике између бановања и разапињања, молим вас. Као друго, одлука администрације је образложена врло детаљно и стоји. Као треће, овим притужбама спамујете тему и сматрајте да имате прву опомену због тога. За даље притужбе или примедбе користите ПП преписку са неким из администрације за кога видите да је он-лајн (пошто ја морам да идем). dada Natus est Dei Filius, non pudet, quia pudendum est; et mortuus est Dei Filius, prorsus credibile est, quia ineptum est; et sepultus resurrexit, certum est, quia impossibile. (De Carne Christi V, 4) http://www.tertullian.org/library.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Мака Написано Септембар 24, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2010 Ви имате свој став о педерима, ја свој. Битно је да ни један није антихришћански. Ја сматрам да ово за шта се залажем да је добро и корисно за нашу Цркву и отаџбину. Наравно да сматрам педере непријатељима као и окупаторе, јер они заједно раде на уништењу моје вере и моје нације. СЛОБОДА СРБИЈИ Само пазите да овакве и сличне пароле не узвикујете и у Царству Божијем. dada Јер верујем да ћете се много изненадити и разочарали када будете видели тамо неке, за који нисте ни у сну сањали да ће бити спашени. Заиста Семберац, нема потребе за оваквим паролама каквих смо навикли да гледамао за време комунизма у нас. Некако много стаљинистички звучите. Иста вам је енергија и нагон, само сте заставе, иконографију и фолклор променили.... Да, да ... dada prvo reci skochi pa slusaj hip-hop Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Септембар 24, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2010 Наравно , не одобравам геј параду , и највероватније ћу ићи да протествујем против исте 10. 10 . 2010 . Видимо се онда у полицији...хехе Јер режим ће свакога ударати, хаписти без обзира дал ти напао педере или се само појавио тамо да протестујеш. Дакле када ме већ хапсе, хоћу да знам бар што ме хапсе dada Ти си брате у старом завету, отуда сви твоји неспоразуми са нам који смо из новог завета. Код тебе још увек важи оно - око за око , паста за зуб ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Септембар 24, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2010 Ова тема је у расколу( мислим раздељена) са матичном темом: https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,8573.200.html Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Септембар 24, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2010 A šta bi hrišćanin uopšte radio na paradi? Meni je žao tih ljudi. I ne treba osuđivati ljude nego grijeh. Ili sam ja nešto ovdje propustila? Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Септембар 24, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2010 mislim da smo zaboravili ono što svi sveti oci govore a najjasnije sam to doživeo kod starca Porfirija... koliku moć ima iskrena molitva za bližnjeg... na žalost,mnogi misle da su konkretne metode mnogo bolje a ironija je u tome što je molitva mnogo konkretnija od izlazaka na ulice,protesta i batina... Svakako da treba i reagovati verbalno i javno ali nikako na način koji će pokazati da se -primamo- Po meni, ti ljudi poseduju potrebu da vole i budu voljeni,kao i svi mi... razlikuju se u načinu na koji praktikuju tu svoju potrebu... Svetlost Hristova prosvećuje SVE.... mislite o tome 0102_laugh Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Септембар 24, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2010 mislim da smo zaboravili ono što svi sveti oci govore a najjasnije sam to doživeo kod starca Porfirija... koliku moć ima iskrena molitva za bližnjeg... na žalost,mnogi misle da su konkretne metode mnogo bolje a ironija je u tome što je molitva mnogo konkretnija od izlazaka na ulice,protesta i batina... Svakako da treba i reagovati verbalno i javno ali nikako na način koji će pokazati da se -primamo- Po meni, ti ljudi poseduju potrebu da vole i budu voljeni,kao i svi mi... razlikuju se u načinu na koji praktikuju tu svoju potrebu... Svetlost Hristova prosvećuje SVE.... mislite o tome klapklap mense0198626478946378946 70zfof0qsamomolitva :cheesy2: 0102_laugh klapklap Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Semberac Написано Септембар 24, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2010 Само вам једно морам рећи: Сутра ако вам недо Бог дете или унуче буде хомосексуалац, одговараће те пред Богом јер сте омаловажавали опасност хомосексуалног покрета и њихове опасности за друштво. Ја не желим да моје дете буде хомосексуалац и све ћу учинити да та гамад не трује нашу децу. Знате ли ви колко је деце силовано од тих педера?Па не треба мени суд да о њима суди, ја би им пресудио да се тако нешто мојем ближњем деси. Неприајтељима Бога немамо шта да праштамо, иначе би и Христос говорио све лепо о фарисејима да им требамо праштати. "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Адмирал Написано Септембар 24, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2010 Само вам једно морам рећи: Сутра ако вам недо Бог дете или унуче буде хомосексуалац, одговараће те пред Богом јер сте омаловажавали опасност хомосексуалног покрета и њихове опасности за друштво. Ја не желим да моје дете буде хомосексуалац и све ћу учинити да та гамад не трује нашу децу. Знате ли ви колко је деце силовано од тих педера?Па не треба мени суд да о њима суди, ја би им пресудио да се тако нешто мојем ближњем деси. Неприајтељима Бога немамо шта да праштамо, иначе би и Христос говорио све лепо о фарисејима да им требамо праштати. Hrišćanin na gej paradi treba razjuri pedere na čelu sa patrijarhom.Ali kako će patrijarh protiv državne vlasti,lakše će on to s Bogom da reši. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest о. Агапије Написано Септембар 24, 2010 Гости Пријави Подели Написано Септембар 24, 2010 Само вам једно морам рећи: Сутра ако вам недо Бог дете или унуче буде хомосексуалац, одговараће те пред Богом јер сте омаловажавали опасност хомосексуалног покрета и њихове опасности за друштво. Ја не желим да моје дете буде хомосексуалац и све ћу учинити да та гамад не трује нашу децу. Знате ли ви колко је деце силовано од тих педера?Па не треба мени суд да о њима суди, ја би им пресудио да се тако нешто мојем ближњем деси. Неприајтељима Бога немамо шта да праштамо, иначе би и Христос говорио све лепо о фарисејима да им требамо праштати. Само пази Сомборац да својим тврдим ставом и васпитањем оно не постане геј, не дај Боже. Обично то тако буде деца све супротно раде од родитеља.... Строги отац , строго васпитање....он геј. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SveCovek Написано Септембар 24, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2010 Nije problem cak ni toliko u koriscenju nasilja, i trazenju njegovog opravdanja sto u Svetom Predanju pa cak i u Svetom Pismu, moguce ih je naci nekakvom nakaradnom logikom, sve sto trazis nacices... problem kod nasilja je problem njegove potpune neefikasnosti da bilo sta resi, usutini ono samo jos vise komplikuje i ucvrscuje onu drugu stranu, bivenu, u svoja uverenja, a i ovi sto biju ne biju zbog nekih svojih Hriscanskih vrlina vec zbog uzivanja i sladostrasca u tome sto rade... tako da na kraju i jedni i drugi su na gubitku... Ako se kajes, onda i volis, a ako volis onda si vec Boziji... ljubavlju se sve iskupljuje sve se spasava... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
oLjuba Написано Септембар 24, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2010 Оговор је: Не треба на њу да иде. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука