Jump to content

како треба Хришћанин да се понаша на геј паради ?

Оцени ову тему

Guest о. Агапије

Препоручена порука

• Гости

Односно, једно питање за све :

Можете ли замислити Христа како се туче са хомосексуалцима и како спречава геј поворку ?

Подели на овим сајтовима

• Гости
  Цитат
  Цитат

добро, то је незваничан став...

међутим, ја као верник увек ћу следити званичне и једине благословене ставове наше Цркве и патријарха.

Разумем, само кажем да имамо благослов за СВАКУ акцију. Ми без благослова ништа не радимо.

Да, али за овакве ствари, понављам, не мислим да имате благослов од Цркве Христове.

Шта ће се десити ако убијете пар младића ?

Ко ће преузети одговорност ?

Да ли ће се на тај начин сведочити хришћанство ?

Да ли је добро пред Богом ?

Подели на овим сајтовима

Цитат

Брате можеш ти како хоћеш називати своје тежње да се каменује или убије грешник. Назови то и родољубљем, само немој називати хришћанством. Јер то заиста није хришћански. Доказао је Господ спречавајући да се каменује блудница и ако је чак постојао и закон за то, и исто тако спречавајући Петра да повреди војника који је кренуо да води Христа на суђење.

Само да ископам текст Златоустог... smej.gif

Па ћемо видјет дал је антихришћански или не. А шта фали Цару Душану?И ако није канонизован, веома се поштује у Цркви. Код њега је било још радикалнијих метода...

"Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић

Подели на овим сајтовима

Цитат

Једно питање за Семберца :

Можеш ли замислита Христа како се туче са хомосексуалцима и како спречава геј поворку ?

Могу да га замислим како је лупао трговачке тезге у Храму...

Подели на овим сајтовима

Тући некога значи бити свестан да га можеш убити, значи хтети га убити.

Хтети убити некога , ако се правда Христом и Хришћанством је усташтво-инквизиција .

Наравно , не одобравам геј параду , и највероватније ћу ићи да протествујем против исте 10. 10 . 2010 .

Постављена слика

Међутим , ми под фирмом геј параде данас имамо наметање Србији тоталне окупације и понижења.

Питање је са којим циљем све људи иду да парадирају или да контрапарадирају, нису ту само просто у игри некакава педерска права ...

Подели на овим сајтовима

• Гости
  Цитат
  Цитат

Можеш ли замислита Христа како се туче са хомосексуалцима и како спречава геј поворку ?

Тако је, али у ХРАМУ...

Подели на овим сајтовима

Цитат
  Цитат

Брате можеш ти како хоћеш називати своје тежње да се каменује или убије грешник. Назови то и родољубљем, само немој називати хришћанством. Јер то заиста није хришћански. Доказао је Господ спречавајући да се каменује блудница и ако је чак постојао и закон за то, и исто тако спречавајући Петра да повреди војника који је кренуо да води Христа на суђење.

Само да ископам текст Златоустог... smej.gif

Па ћемо видјет дал је антихришћански или не. А шта фали Цару Душану?И ако није канонизован, веома се поштује у Цркви. Код њега је било још радикалнијих метода...

Ма, ништа...само је изгледа мало убио оца... klapklap

Подели на овим сајтовима

Цитат
  Цитат
  Цитат

Тако је, али у ХРАМУ...

И тело људско је ХРАМ...Духа Светога.

Подели на овим сајтовима

• Гости
  Цитат
  Цитат
  Цитат

Тако је, али у ХРАМУ...

али питам, за геј параду ?

Како би се Он понашао да се затекне тамо....?

Подели на овим сајтовима

• Гости
  Цитат
  Цитат
  Цитат
  Цитат

Тако је, али у ХРАМУ...

Ок, дакле закључујемо да би их Христос тукао....

Ацо ,једно питање, хоћеш ли тог дана ићи и ти да их тучеш ?

Подели на овим сајтовима

Цитат
  Цитат
  Цитат
  Цитат

Тако је, али у ХРАМУ...

али питам, за геј параду ?

Како би се Он понашао да се затекне тамо....?

Можда би рекао као оној блудници: Иди и не греши више.

Подели на овим сајтовима

Цитат

Да, али за овакве ствари, понављам, не мислим да имате благослов од Цркве Христове.

Шта ће се десити ако убијете пар младића ?

Ко ће преузети одговорност ?

Да ли ће се на тај начин сведочити хришћанство ?

Да ли је добро пред Богом ?

Ми не идемо са циљем да убијамо, али и ако дође до тога искључиво власт носи одговорност јер је дозволила да се содомисти шетају улицама Београда. А да ти одговорим на питање дал би Христос ударо педере:

Ја сматра да су наши светитељи истински хришћани. Ако они могу да оправдавају каменовање педера, ако они чак и ратују за веру, што ми то не смемо?

Христос је такође рекао да је донео мач да се раздели добро од зла. Слажем се само да Христос неби никога ударио, али по томе би се рекло да Цар Лазар није никакав Православац јер је убијо на боју.

Али добро ти је ово питање, свакако.

Подели на овим сајтовима

Цитат
  Цитат
  Цитат
  Цитат
  Цитат

Тако је, али у ХРАМУ...

Ок, дакле закључујемо да би их Христос тукао....

Ацо ,једно питање, хоћеш ли тог дана ићи и ти да их тучеш ?

Тући се може и речима, а не само палицом. Не, ја нећу ићи да тучем хомосексуалце. Али, док сам жив тућићу их речима.

Подели на овим сајтовима

danas su takva vremena da je primenjivanje strogih serijatskih pravila gotovo nemoguce,i danasnjem vremenu neprimereno i jako tesko.cinjenica je da se ni u Hriscanstvu na homoseksualizam ne gleda blagonaklono.protiv sam odrzavanja tih manifestacija,kao sto sam i protiv i javnog poziva na blud u heteroseksualnim odnosima...cak i u Kuranu jasno stoji,kada se na takve stvari misli : oni koji JAVNO blud cine...sto ce reci,da je privatnost kakva god da je ostavljena za izmedju cetiri zida....

Подели на овим сајтовима

Цитат

Наравно , не одобравам геј параду , и највероватније ћу ићи да протествујем против исте 10. 10 . 2010 .

Видимо се онда у полицији...хехе

Јер режим ће свакога ударати, хаписти без обзира дал ти напао педере или се само појавио тамо да протестујеш. Дакле када ме већ хапсе, хоћу да знам бар што ме хапсе smej.gif

Подели на овим сајтовима

Guest
Ова тема је за сада закључана и нису омогућени будући одговори.
  • Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...