w.a.mozart Написано Август 23, 2009 Пријави Подели Написано Август 23, 2009 K L E R I K A L I Z A M = J E R E S UPRAVO SI TO IZJAVIO...pokaj se brate za takvo razmišljanje i pročitaj odluke vaseljenskih saboraja se i pričešćujem svake liturgije a postim kad je crkva propisala...ko je taj koji posti kad crkva nije blagoslovila.....ti si malopre i sveštenika-o.Ivana-nazvao neznalicom... Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Цветковић Написано Август 23, 2009 Гости Пријави Подели Написано Август 23, 2009 evo,neznalica te pozdravlja i pitam te zašto se liturgija služi kad nije post...aj sad prosvetli me...jel za sveštenike da se pri?este...ako misliš da jeste to se zove klerikalizam...mogu pojasniti ako treba 1405_love ina?e je proglašen za jeres Pa jesi ti svestenik??I hajde kad si ti pametan pa se pricescuj svaki dan bez posta... prst ka goreMirajani se ne mogu pricescivati bez posta, alo bre decko....pusti svestenike oni su drugo, isto kao sto ni ti , ni ja, niti bilo ko drugi ne moze da ispoveda ???, ?? ??? ????????? ? ?? ?????? ?? ?? ??? ?? ?? ???? ????????? ?????????? ??? ???? ????. ?? ?? ????? ??????????, ??????? ?????? ???????????. ????????, ???? ???? ?? ?? ??? ? ???? ?????, ? ?? ?? ?????? ?? ????? ???? ??? ?? ??????? ?????? ??????, ?? ??? ????! ?? ?????, ????? ?? ??????? ??????? ?? ????? ????????????? ?? ?????? ??????, ??? ???? ????????. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Август 23, 2009 Пријави Подели Написано Август 23, 2009 predjimo ovamo http://www.svetijakov.org/forum/index.php/topic,1503.new.html#new Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Август 23, 2009 Пријави Подели Написано Август 23, 2009 K L E R I K A L I Z A M = J E R E S UPRAVO SI TO IZJAVIO...pokaj se brate za takvo razmišljanje i pro?itaj odluke vaseljenskih sabora ja se i pri?eš?ujem svake liturgije a postim kad je crkva propisala...ko je taj koji posti kad crkva nije blagoslovila.....ti si malopre i sveštenika-o.Ivana-nazvao neznalicom... Nisam ja nikog imenovao, ne nameci mi nesto sto nisam rekao.To si ti decko napisao, ti bi trebao da se pokajes, a ne ja.Ja to nisam nigde napisao..deder ronadji to...Vidis momce koliko te ta mrznja zaslepela pa i ne znas sta pises, kao ni sta ja pisem...Zabrinut sam za tebe 1405_love Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marija Написано Август 23, 2009 Пријави Подели Написано Август 23, 2009 Мозарт и мржња 1405_love неспојиво Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Izida Написано Август 23, 2009 Гости Пријави Подели Написано Август 23, 2009 Konstantine,covece Boziji,gde ti zivis?Polomise se nasi klirici da objasne Srbima vec godinama da se mozemo pricescivati i izvan posta,a ti sad ovde svasta pricas i ostajes ziv! Drugo,otac Alef,je uceni teolog i jedan od trojice najaktivnijih svestenika SPC,i sto ne reci jedan od cetvorice retko pametnih klirika,pa valjda on bolje od tebe zna da li treba pricati o pricescivanju javno ili ne,cim je postavio ovu temu. A kao trece,kako cemo mi ovde jedni drugima cestitati pricest,ako ne znamo je li se ko pricestio? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Август 23, 2009 Пријави Подели Написано Август 23, 2009 Konstantine,covece Boziji,gde ti zivis?Polomise se nasi klirici da objasne Srbima vec godinama da se mozemo pricescivati i izvan posta,a ti sad ovde svasta pricas i ostajes ziv! Drugo,otac Alef,je uceni teolog i jedan od trojice najaktivnijih svestenika SPC,i sto ne reci jedan od cetvorice retko pametnih klirika,pa valjda on bolje od tebe zna da li treba pricati o pricescivanju javno ili ne,cim je postavio ovu temu. A kao trece,kako cemo mi ovde jedni drugima cestitati pricest,ako ne znamo je li se ko pricestio? Nista Izida ti idi odstmapaj majicu sa natpisom "pricesticu se u petak" ili "danas sam se pricestila" da to lepo svi vide i znaju, mozes zakupiti i oglase u vecernjim novostima, ako zelis tvoja stvar.i da presao sam ovde sa odgovorima http://www.svetijakov.org/forum/index.php/topic,1503.msg25620/topicseen.html#msg25620 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Август 23, 2009 Пријави Подели Написано Август 23, 2009 K L E R I K A L I Z A M = J E R E S UPRAVO SI TO IZJAVIO...pokaj se brate za takvo razmišljanje i pro?itaj odluke vaseljenskih sabora ja se i pri?eš?ujem svake liturgije a postim kad je crkva propisala...ko je taj koji posti kad crkva nije blagoslovila.....ti si malopre i sveštenika-o.Ivana-nazvao neznalicom... Nisam ja nikog imenovao, ne nameci mi nesto sto nisam rekao.To si ti decko napisao, ti bi trebao da se pokajes, a ne ja.Ja to nisam nigde napisao..deder ronadji to...Vidis momce koliko te ta mrznja zaslepela pa i ne znas sta pises, kao ni sta ja pisem...Zabrinut sam za tebe aman Mirajani se ne mogu pricescivati bez posta, alo bre decko....pusti svestenike oni su drugo----------EVO i u pravu si...stvarno nema razloga da se pokaješ......vidim da te to pogodilo najviše....a kad ti drugi pišu-praštaj-tebi prija....evo.....PRAŠTAJ,PRAŠTAJ,PRAŠTAJ........... Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Izida Написано Август 23, 2009 Гости Пријави Подели Написано Август 23, 2009 Konstantine,peti padez,tj.vokativ ima svoju svrhu.Ispred i iza njega se stavlja zarez.Ili se preskocio osnovnu skolicu? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marija Написано Август 23, 2009 Пријави Подели Написано Август 23, 2009 Deco ne ide uz temu , prelazte u drugi kutak aman Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Август 23, 2009 Пријави Подели Написано Август 23, 2009 Konstantine,peti padez,tj.vokativ ima svoju svrhu.Ispred i iza njega se stavlja zarez.Ili se preskocio osnovnu skolicu?hmmm..bas Hriscancski odgovor.Mozda nisi primetela da pisem malo brze, pa i ne obracam paznju na pravopis.Moji postovi su prepuni gresaka, al mi to ne smeta jer mi to nece ni traziti Gospod na sudu.Nacita, obrazovana, teoloski potkovana molim iznesi svoje dilome na vidjelo, pa onda prozivaj nekog da li je zavrsio osnovnu ili sta vec. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Август 24, 2009 Пријави Подели Написано Август 24, 2009 Mirajani se ne mogu pricescivati bez posta, alo bre decko.... ??...??? ?.?. ?????? ?? ???????? ??? ?? ??????? ?????, ??? ???? ?? ??????? ??????????. ? ?? ??? ?? ?????????? ????? ??? ??????... ???, ?? ?? ???? ??????. Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Izida Написано Август 24, 2009 Гости Пријави Подели Написано Август 24, 2009 Konstantine,ja nigde nisam napisala da sam teoloski potkovana.Naprotiv,uvek tvrdim da nisam.I ne stidim se toga.Misionari se srcem,a ne cortexom! Napisala sam da je otac Alefshin uceni teolog. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Август 24, 2009 Пријави Подели Написано Август 24, 2009 Mirajani se ne mogu pricescivati bez posta, alo bre decko.... ??...??? ?.?. ?????? ?? ???????? ??? ?? ??????? ?????, ??? ???? ?? ??????? ??????????. ? ?? ??? ?? ?????????? ????? ??? ??????... ???, ?? ?? ???? ??????. on je rekao da su sveštenici-nešto drugo-na to sam mislio kad sam citirao a to je jeres klerikalizma-da su sveštenici nešto više od obi?nog naroda Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Izida Написано Август 24, 2009 Гости Пријави Подели Написано Август 24, 2009 Nisu.Slazem se sa tobom,Mocarte.Svestenici su ljudi od ovoga sveta,od krvi,mesa i zivcanog sastava,kao i svi mi. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука