Jump to content

Да ли сте се причестили?

Препоручена порука

Остала сам  Hristos vaskrse, никад нисам чула за овакво нешто.

Слава и хвала Богу јутрос сам се причестила, и сви они који су то жељели. Дивно је било. sHa_sarcasticlol

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!!!!

Радост моја на све вас, дивне браћу и сестре, Часне Оце да си прелије, и да већ оно што имате умножи...

ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!!!

Зором раном, Испуни Срце моје, а колико сазнах и свију вас.....Воскресе у нама, Подиже и Охрабри нас по ко зна који пут!!!

ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!!!

Душу нашу, грехом изранављену, Прихвати и Упи у Себе, да заувек будемо Једно!!!

ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

zru 0409_feel 170fs799081 bliss jeeee

zru :drugarstvo: :drugarstvo: :drugarstvo:

zru 1405_love 1405_love 1405_love

zru 0442_feel 0442_feel 0442_feel

"Прости верник"

Господе, дај ми да мирно примим све што ми данашњи дан донесе и да се потпуно предам Твојој светој вољи. Упућуј ме и помажи свакога часа у току овога дана. Управљај мојим мислима и осећањима у свим делима и речима. Не допусти да у непредвиђеним случајевима заборавим да све долази од Тебе.

http://www.pravoslav...ta Filareta.htm

Подели на овим сајтовима

Hristos Anesti! Alitos Anesti! ♥

Јесам...  0409_feel :drugarstvo: :drugarstvo:

и пјевала сам...

и поњела камеру снимала литију..

и фотографисала..

и грлила се са свима, и које познајем и које не ...

Једна жена која је дошла са троје своје дјеце, дала ми је да држим њену бебу  :drugarstvo: bliss jeeee од девет мјесеци, па је мој другар преузео остатак фотографисања... А ја сам њихала предивно бебче и појала!!! Стајале смо једна крај друге... Дивно заиста!!!

О Христе обожавам те!!  170fs799081

Какав дан!!

Какав дан!!

Подели на овим сајтовима

Цитат

Jesaaaaaaaam drlove)

I PEVALAAAA la la laaaaaaa

confused takeoff

Ово што је написано великим словима је апсолутно тачно! Стајао ја поред Аљонке. И данас сам је први пут видео како води певницу... И одлична је - читава Црква пева кад она води!

Причестио сам се на Велику Среду, Велики Четвртак, Велику Суботу, на Васкрс и на Светли Понедељак. У Уторак нисам јер сам путовао за Ниш и данас нисам јер сам после поноћи конзумирао оно што ми је нана спаковала за пута (мислим Антонетина нана). 0104_cheesy

Високопречасни архимандрит Венијамин из манастира Преображења под Овчаром већ петнаест година не причешћује никога на Васкрс! На Велику Суботу да, али на Пасху никако јер се може десити да се неко преједе после, па да повраћа...

Христос Васкрсе оци, браћо и сестре! 

''ЈЕР САМ УВЕРЕН ДА НАС НИ СМРТ, НИ ЖИВОТ, НИ АНЂЕЛИ, НИ ПОГЛАВАРСТВА, НИ СИЛЕ, НИ САДАШЊОСТ, НИ БУДУЋНОСТ, НИ ВИСИНА, НИ ДУБИНА ,НИ НИКАКВА ДРУГА ТВАР НЕЋЕ МОЋИ ОДВОЈИТИ ОД ЉУБАВИ БОЖИЈЕ, КОЈА ЈЕ У ХРИСТУ ИСУСУ ГОСПОДУ НАШЕМ.'' (Рим. 8, 38-39.)

Подели на овим сајтовима

Цитат
  Цитат

Jesaaaaaaaam 0442_feel)

confused drlove

Ово што је написано великим словима је апсолутно тачно! Стајао ја поред Аљонке. И данас сам је први пут видео како води певницу... И одлична је - читава Црква пева кад она води!

Причестио сам се на Велику Среду, Велики Четвртак, Велику Суботу, на Васкрс и на Светли Понедељак. У Уторак нисам јер сам путовао за Ниш и данас нисам јер сам после поноћи конзумирао оно што ми је нана спаковала за пута (мислим Антонетина нана). 0104_cheesy

Високопречасни архимандрит Венијамин из манастира Преображења под Овчаром већ петнаест година не причешћује никога на Васкрс! На Велику Суботу да, али на Пасху никако јер се може десити да се неко преједе после, па да повраћа...

takeoff

LALALAAAAAAAA.... sutra cu jopet...al` mora neko da dodje da mi kaze kad se sta peva  nasznak

Подели на овим сајтовима

Цитат
  Цитат

Jesaaaaaaaam grouphug)

confused takeoff

drlove

Мислиш Високопреподобни....

Али ово подебљано  0442_feel nasznak

"Извор сваког зла је - нечастиво учење" Свети Јован Златоусти

"Ми смо Јерусалимске вере" Патријарх Арсеније III

"Тако живи да свакодневно можеш приступити (Причешћу)". Тертулијан

Подели на овим сајтовима

Цитат
  Цитат
  Цитат

Jesaaaaaaaam grouphug)

confused takeoff

drlove

Мислиш Високопреподобни....

Али ово подебљано   0442_feel nasznak

Да, да, високопреподобни... Хвала на исправци... још се нисам разбудио... Ма ми смо од њих дигли руке... Не смем ни да кажем какво је било моје прошлогодишње искуство... Што рек'о владика Атанасије "нек иду с милим Богом"

''ЈЕР САМ УВЕРЕН ДА НАС НИ СМРТ, НИ ЖИВОТ, НИ АНЂЕЛИ, НИ ПОГЛАВАРСТВА, НИ СИЛЕ, НИ САДАШЊОСТ, НИ БУДУЋНОСТ, НИ ВИСИНА, НИ ДУБИНА ,НИ НИКАКВА ДРУГА ТВАР НЕЋЕ МОЋИ ОДВОЈИТИ ОД ЉУБАВИ БОЖИЈЕ, КОЈА ЈЕ У ХРИСТУ ИСУСУ ГОСПОДУ НАШЕМ.'' (Рим. 8, 38-39.)

Подели на овим сајтовима

Цитат

Док себе не лишава сједињења са Христом.

Добро, само себи штети, ником другом.

Чуди ме да ико тамо и иде на Васкршње Литургије од људи који за то знају.

Тако је једном мене испрепадао неки свештеник на Убу, јер сам се дрзнула да се причестим за светли понедељак (он је претпоставио да сам се и за Васкрс причестила), па ми је после пришао да ми објасни како не могу ја то тек тако два пута заредом. И ја сам се нажалост уплашила свештеника и нисам отишла сутрадан на Литургију.

Подели на овим сајтовима

Цитат
  Цитат
  Цитат

Jesaaaaaaaam grouphug)

confused nasznak

takeoff

LALALAAAAAAAA.... sutra cu jopet...al` mora neko da dodje da mi kaze kad se sta peva  0442_feel

Питај оца Милована, он одлично познаје типик  drlove

Ја ћу бити или код оца Милића у Ужицу или у Ћелијама...

Подели на овим сајтовима

Цитат
  Цитат
  Цитат
  Цитат

Jesaaaaaaaam :))

Hristos vaskrse vaistinu

algabacaju

LALALAAAAAAAA.... sutra cu jopet...al` mora neko da dodje da mi kaze kad se sta peva  4chsmu1

Питај оца Милована, он одлично познаје типик  crutches

Ја ћу бити или код оца Милића у Ужицу или у Ћелијама...

Pa obicno mi on i pomaze... al` jutros se malo uspavao  0104_cheesy
Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...