sandra Написано Март 22, 2010 Пријави Подели Написано Март 22, 2010 Mora da si ti ovaj bogoslov, opasno si mi nesto tajanstven, nisu takvi muzicari, 0205_whistling bar ne Mladja ovaj! 0102_laugh Dakle, oli mi reci ili da umrem u nedoumici? 0203_cool "Μακαριοι εστε οταν ονιδισωσιν υμας, και διωξωσι και ειποσι παν πονηρον ριμα καθ υμων ψευδομενοι ενεκεν εμου.Χαιρετε και αγαλλιασθε, οτι ο μισθος υμον πολυς εν τοις ουρανοις"!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађо Написано Март 22, 2010 Пријави Подели Написано Март 22, 2010 Цитат Mora da si ti ovaj bogoslov, opasno si mi nesto tajanstven, nisu takvi muzicari, 0205_whistling bar ne Mladja ovaj! 0102_laugh Dakle, oli mi reci ili da umrem u nedoumici? 0203_cool Па прочитај шта ми пише испод ника... ''ЈЕР САМ УВЕРЕН ДА НАС НИ СМРТ, НИ ЖИВОТ, НИ АНЂЕЛИ, НИ ПОГЛАВАРСТВА, НИ СИЛЕ, НИ САДАШЊОСТ, НИ БУДУЋНОСТ, НИ ВИСИНА, НИ ДУБИНА ,НИ НИКАКВА ДРУГА ТВАР НЕЋЕ МОЋИ ОДВОЈИТИ ОД ЉУБАВИ БОЖИЈЕ, КОЈА ЈЕ У ХРИСТУ ИСУСУ ГОСПОДУ НАШЕМ.'' (Рим. 8, 38-39.) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Март 22, 2010 Пријави Подели Написано Март 22, 2010 Цитат Цитат Цитат Dosadni ste. Е, срце моје, ти си љутица сестрица, али учествујеш са нама, па таман и тако, симпатично. clapc 0203_cool Ma da, jadna ja bez vas. klapklap To je to o cemu pricam. clapc 0205_whistling Ма Сандра, чудо једно dada, како да ти објасним да ми се баш допада како и шта пишеш на овом форуму. Ништа увредљиво нисам помислила када сам ти се обратила. А потврда ми је што прочитах то о брату коме си се обратила након причести. Не познајемо се и често се може догодити да се из тога може изродити и неразумевање, али нипошто ако схватамо различитост и ако волимо људе и дијалог. Како да ти објасним а да ми поверујеш. Пробај срцем па ми кажи. ја ти нисам баш неки паметњаковић, и Маx, ће ти то потврдити klapklap, прозвао ме тета, а ја то и јесам. https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/Plava_ptica.gif.gif' class='bbc_emoticon' alt='0203_cool' /> Повремено читам понегде твоје постове који ми се допадају. Но , то не значи да ја треба да ти се допадам,а и моје мишење није ни битно. У годинама сам где има све мање гордости, веруј, јер видим да умеш. поздрав. 0102_laugh Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађо Написано Март 22, 2010 Пријави Подели Написано Март 22, 2010 А и сигурно ће Млађа музичар да чтецира владики Хризостому... Читај мало пажљивије шта ко овде пише.. па се онда лати тастатуре... ''ЈЕР САМ УВЕРЕН ДА НАС НИ СМРТ, НИ ЖИВОТ, НИ АНЂЕЛИ, НИ ПОГЛАВАРСТВА, НИ СИЛЕ, НИ САДАШЊОСТ, НИ БУДУЋНОСТ, НИ ВИСИНА, НИ ДУБИНА ,НИ НИКАКВА ДРУГА ТВАР НЕЋЕ МОЋИ ОДВОЈИТИ ОД ЉУБАВИ БОЖИЈЕ, КОЈА ЈЕ У ХРИСТУ ИСУСУ ГОСПОДУ НАШЕМ.'' (Рим. 8, 38-39.) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ivan Vladimir Написано Март 22, 2010 Пријави Подели Написано Март 22, 2010 0205_whistling Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sandra Написано Март 22, 2010 Пријави Подели Написано Март 22, 2010 Цитат А и сигурно ће Млађа музичар да чтецира владики Хризостому... Читај мало пажљивије шта ко овде пише.. па се онда лати тастатуре...Ma jel se ti to meni ljutis? 0104_cheesy 0110_hahah A zasto? Nema potrebe. 0203_cool Ljubi te tvoja sestra u Hristu.P.S.Oprosti, nisam videla sta ti pise ispod nika, a nova sam ovde, nisam stigla dosta toga da iscitam, niti cu, mnogo se pise, a 90% kojecega..Ljubi te seka! 0205_whistling Sad cu ti puštit private msg, da ne spamujem ovdje, a da se malo porazgovaramo! Radujem se sto si tu! 0102_laugh :smiley: Dje ti pise to da cteciras? :smiley: I otkud ja znam dal' Mladja bogoslov ctecira ili ne, i ako da dje? klapklap E covjece! 0203_cool "Μακαριοι εστε οταν ονιδισωσιν υμας, και διωξωσι και ειποσι παν πονηρον ριμα καθ υμων ψευδομενοι ενεκεν εμου.Χαιρετε και αγαλλιασθε, οτι ο μισθος υμον πολυς εν τοις ουρανοις"!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађо Написано Март 22, 2010 Пријави Подели Написано Март 22, 2010 Цитат Цитат А и сигурно ће Млађа музичар да чтецира владики Хризостому... Читај мало пажљивије шта ко овде пише.. па се онда лати тастатуре...Ma jel se ti to meni ljutis? 0104_cheesy 0110_hahah A zasto? Nema potrebe. 0203_cool Ljubi te tvoja sestra u Hristu.P.S.Oprosti, nisam videla sta ti pise ispod nika, a nova sam ovde, nisam stigla dosta toga da iscitam, niti cu, mnogo se pise, a 90% kojecega..Ljubi te seka! 0205_whistling Sad cu ti puštit private msg da ne spamujem a da se malo porazgovaramo! Radujem se sto si tu! 0102_laugh :smiley: Хм... да ли се љутим? :smiley: Само ти указујем да не журиш са куцањем пре него што се увериш да ли заиста стојиш иза тога шта си написала. И баш зато што си тек дошла... Радујем се и ја што си овде. Имаћемо прилике штошта једни од других да научимо и да се изграђујумо у љубави, мада сам ја данас направио малу паузицу... Заузет сам пуно, али се јави... Никада нисам био затворен за комуникацију. И немој без разлога нападати ове добре људе на форуму. Има можда по неки појединац који се мало измлати, али ту смо једни другима да указујемо на промашаје, али да никада не заборавимо љубав. Свесни смо да никога не смемо на силу мењати... Ето и ти на себи својствен начин указујеш на те опасности, али немој никога напамет етикетирати. Извињавам се на овим приватним дигресијама... ''ЈЕР САМ УВЕРЕН ДА НАС НИ СМРТ, НИ ЖИВОТ, НИ АНЂЕЛИ, НИ ПОГЛАВАРСТВА, НИ СИЛЕ, НИ САДАШЊОСТ, НИ БУДУЋНОСТ, НИ ВИСИНА, НИ ДУБИНА ,НИ НИКАКВА ДРУГА ТВАР НЕЋЕ МОЋИ ОДВОЈИТИ ОД ЉУБАВИ БОЖИЈЕ, КОЈА ЈЕ У ХРИСТУ ИСУСУ ГОСПОДУ НАШЕМ.'' (Рим. 8, 38-39.) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sandra Написано Март 22, 2010 Пријави Подели Написано Март 22, 2010 Цитат Цитат Цитат Цитат Dosadni ste. 0203_cool Е, срце моје, ти си љутица сестрица, али учествујеш са нама, па таман и тако, симпатично. 0203_cool 0102_laugh Ma da, jadna ja bez vas. klapklap To je to o cemu pricam. clapc 0110_hahaha Ма Сандра, чудо једно dada, како да ти објасним да ми се баш допада како и шта пишеш на овом форуму. Ништа увредљиво нисам помислила када сам ти се обратила. А потврда ми је што прочитах то о брату коме си се обратила након причести. Не познајемо се и често се може догодити да се из тога може изродити и неразумевање, али нипошто ако схватамо различитост и ако волимо људе и дијалог. Како да ти објасним а да ми поверујеш. Пробај срцем па ми кажи. ја ти нисам баш неки паметњаковић, и Маx, ће ти то потврдити 0102_laugh, прозвао ме тета, а ја то и јесам. https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/Plava_ptica.gif.gif' class='bbc_emoticon' alt='1324_womens' /> Повремено читам понегде твоје постове који ми се допадају. Но , то не значи да ја треба да ти се допадам,а и моје мишење није ни битно. У годинама сам где има све мање гордости, веруј, јер видим да умеш. поздрав. crvenilo E bas mi je drago! :smiley: Ja sam ustvari jedan super lik, koji mnogo voli ljude, i mnogo voli da se zeza, i kad ispravlja ljude, ispravlja ih sa puno ljubavi, u cilju da budu bolji, a ne da se razmece. 0104_cheesy 319.gif :cheesy2: 0203_cool Zao mi je sto to neki ljudi ne vide, ali tako mora. Al nije to ni važno, najvažnije je ugoditi Gospodu, a ljude voleti, i ne lagati ih ni kad ih istina boli. Samo tako se mozemo promeniti, a bez promene ne mozemo u Carstvo Nebesko. :smiley: Velik pozdrav i cmok! 1406_love smej.gif poljupcic "Μακαριοι εστε οταν ονιδισωσιν υμας, και διωξωσι και ειποσι παν πονηρον ριμα καθ υμων ψευδομενοι ενεκεν εμου.Χαιρετε και αγαλλιασθε, οτι ο μισθος υμον πολυς εν τοις ουρανοις"!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sandra Написано Март 22, 2010 Пријави Подели Написано Март 22, 2010 Цитат Цитат Цитат А и сигурно ће Млађа музичар да чтецира владики Хризостому... Читај мало пажљивије шта ко овде пише.. па се онда лати тастатуре...Ma jel se ti to meni ljutis? 0104_cheesy 0110_hahah A zasto? Nema potrebe. :cheesy2: Ljubi te tvoja sestra u Hristu.P.S.Oprosti, nisam videla sta ti pise ispod nika, a nova sam ovde, nisam stigla dosta toga da iscitam, niti cu, mnogo se pise, a 90% kojecega..Ljubi te seka! 0102_laugh Sad cu ti puštit private msg da ne spamujem a da se malo porazgovaramo! Radujem se sto si tu! 0102_laugh :smiley: Хм... да ли се љутим? :smiley: Само ти указујем да не журиш са куцањем пре него што се увериш да ли заиста стојиш иза тога шта си написала. И баш зато што си тек дошла... Радујем се и ја што си овде. Имаћемо прилике штошта једни од других да научимо и да се изграђујумо у љубави, мада сам ја данас направио малу паузицу... Заузет сам пуно, али се јави... Никада нисам био затворен за комуникацију. И немој без разлога нападати ове добре људе на форуму. Има можда по неки појединац који се мало измлати, али ту смо једни другима да указујемо на промашаје, али да никада не заборавимо љубав. Свесни смо да никога не смемо на силу мењати... Ето и ти на себи својствен начин указујеш на те опасности, али немој никога напамет етикетирати. Извињавам се на овим приватним дигресијама... ..Da, da, samo previse znacaja pridajes forumu, kao da je to samo Carstvo Nebesko! bu valjanje od smeha poljupcic 0203_cool stani 0203_cool A to nisam primetila samo kod tebe, nego kod mase ljudi ovde! 0104_cheesy 0203_cool A ovo uopste i nije komunikacija, nije razgovor, ovo nije Liturgija, ovo nije pricescivanje, ovo nije zajednicarenje, ovo ne postoji, ovo je zamlacivanje, sedenje ispred kompjutera, tracenje vremena, laz.. 0104_cheesy crvenilo Raduj se sto je neko na liturgiji, a ne sto je na forumu, budi dobar prema nekom uzivo, a ne na furumu. To je podvig bato, na muci se poznaju junaci. smej.gif Ovo ne kazem tebi, kazem i sebi, i svima koji imaju taj problem. I ja sam super ovako, al kod treba uzivo nigde me nema. A na muci se poznaju junaci. U praksi, a ne u teoriji. Ma znamo mi sve to lepo, samo sto slabo primenjujemo.. 0110_hahaha "Μακαριοι εστε οταν ονιδισωσιν υμας, και διωξωσι και ειποσι παν πονηρον ριμα καθ υμων ψευδομενοι ενεκεν εμου.Χαιρετε και αγαλλιασθε, οτι ο μισθος υμον πολυς εν τοις ουρανοις"!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Оливера Написано Март 22, 2010 Гости Пријави Подели Написано Март 22, 2010 Молим вас да се вратите на тему, а лична препуцавања оставите за пп или неки приватни разговор. Хвала. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Март 22, 2010 Пријави Подели Написано Март 22, 2010 Мени се такође не допада да одговарам на оваква питања на форуму, где су ми људи час пријатељи, час непријатељи. А ко шта мисли и прича иза леђа, то је тек посебна тема. За овакве теме неопходна је атмосфера поверења. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Март 22, 2010 Гости Пријави Подели Написано Март 22, 2010 И ја бих вас замолио да се вратите на тему. Иначе, ценим што је Сандра рекла да је свако пусти да буде то што јесте. Тачно, то је управо почетак живота у Цркви. Но, слобода подразумева и одговорност. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зортодокс Написано Март 22, 2010 Пријави Подели Написано Март 22, 2010 Много пута сам размишљао.Шта ћу на вечеру ако ми се не једе или ако нећу да једем.Поента свега је да ми не схватамо да је Тајна Вечера ЗАИСТА била вечера само је храна коју су јели била непокварљива.Највише ме нервира кад ми после Свете Литургије кажу НАЗДРАВЉЕ МОЛИТВА.Која молитва? Господ нас позива на Царску Вечеру а ми кажемо Хвала нисмо гладни.ЛИЦЕМЕРЈЕ!!! Ако нисмо обучени за Вечеру шта ћемо тамо онда.Моје гесло је ИЛИ СВИ ИЛИ НИЈЕДАН!!!А не да једни другима бројимо залогаје.ОПЕТ ЛИЦЕМЕРЈЕ!!!Тачно се види на Литургији кад се неко причести како га поједини гледају гладним очима. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Март 22, 2010 Пријави Подели Написано Март 22, 2010 Зато брате мој, у Славу Бога, па на свакој недељи да "гозбимо" и да се радујемо 8084.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зортодокс Написано Март 22, 2010 Пријави Подели Написано Март 22, 2010 АМИН Тавита! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука