Гости Guest Izida Написано Децембар 19, 2009 Гости Пријави Подели Написано Децембар 19, 2009 Ivane,to je i poenta.Da imas kontinuiran odnos sa svojim svestenikom.I poslusnost njemu je jako vazna.On je preuzeo odgovornost pred Gospodom za tebe. Nisam mislila nista lose.Samo sam htela da ti porucim da nisi sam.Ima nas mnogo u Crkvi,koji pusimo. A mene zadnjih dana uhvatila zelja da prestanem.Samo ne znam kako cu to da izvedem. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ivan Написано Децембар 19, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 19, 2009 Ivane,to je i poenta.Da imas kontinuiran odnos sa svojim svestenikom.I poslusnost njemu je jako vazna.On je preuzeo odgovornost pred Gospodom za tebe. Nisam mislila nista lose.Samo sam htela da ti porucim da nisi sam.Ima nas mnogo u Crkvi,koji pusimo. A mene zadnjih dana uhvatila zelja da prestanem.Samo ne znam kako cu to da izvedem. ???? ?? ???? ??????? ????? ????,??? ??? ?? ?? ?????? ? ????? ??? ??? ?? ???? ??????? ????,? ?? ?? ?? ?????? ???? ?? ?? ??????? ?????? ??? ?? ???? ?????? ?? ?????????. 0104_cheesy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vizantiona Написано Децембар 19, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 19, 2009 Jesmo svi nekima bese i imendan!!! 0442_feel klapklap Бог је љубав што небо спушта к земљи и човек је љубав што земљу диже к небу!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Децембар 19, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 19, 2009 ja nisam... :cmizdrenje: Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Жика Написано Децембар 19, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 19, 2009 Причестио сам се.Било је предивно на литургији,волим кад пада снег. 0104_cheesy 1ОдТребињскихТамбураша је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Izida Написано Децембар 19, 2009 Гости Пријави Подели Написано Децембар 19, 2009 Vizi,Ziko,nek vam je na zdravlje i na spasenje! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Жика Написано Децембар 19, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 19, 2009 Vizi,Ziko,nek vam je na zdravlje i na spasenje! Hvala. 0104_cheesy 1ОдТребињскихТамбураша је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vizantiona Написано Децембар 19, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 19, 2009 Vizi,Ziko,nek vam je na zdravlje i na spasenje! Hvala Izido!!! :smiley: Бог је љубав што небо спушта к земљи и човек је љубав што земљу диже к небу!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Izida Написано Децембар 19, 2009 Гости Пријави Подели Написано Децембар 19, 2009 Molim!I drugi put! :smiley: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Жика Написано Децембар 20, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 20, 2009 Јесам.Данас доста мање људи у цркви него јуче. klapklap 1ОдТребињскихТамбураша је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
shalom777 Написано Децембар 21, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 21, 2009 Јесам, јуче... Хвала Богу, што ме није одбацио од себе(заиста чудо Његове милости на дјелу...), него ме сабрао Свом народу, Јединој Светој, Саборној и Апостолској Цркви... Иначе, примјетио сам да се причестило сигрно 90% сабраних на Литургији. :smiley: Ето, нема шта друго него да захваљујемо Господу што смо Његови изабраници... Поздрав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
shalom777 Написано Децембар 21, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 21, 2009 ja nisam... 1405_love 1405_love 1405_love ????? ?? ??, ????? ??? ????, ?????? ????????,??????? ???????...??? ??? ? ????? ???????????, ??? ? ?? ''????????'' ???? ?? ????????... ???, ????? ????, ????? ????????? ?? ?????, ???? ?? ??? ?????? ?????? ??????? ?? ?? ???????? ?? ???? ???? ??? ?? ??????... :smiley: ??????? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Децембар 21, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 21, 2009 ja jedino kad se uspavam propustim ... 1405_love Gospod je radost moja... 1405_love Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ivan Написано Децембар 21, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 21, 2009 Ја се не успавам за литургију јер устајем у 5 ујутру,али се нисам причестио 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Децембар 21, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 21, 2009 ?? ?? ?? ??????? ?? ????????? ??? ??????? ? 5 ??????,??? ?? ????? ????????? ?? ?????, ??? ?? ???? ???? ????? dada клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука