Милан Меденица :) Написано Децембар 2, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2009 ??, ? ?? ?? ?????????, ??? ? ?????? ???? ??????????? ????????? ?????, ? ???? ?????. ??? ??? 25. klapklap 0442_feel 0202_238 To zna?i da svi koji su se pri?estili hode u svetlosti te ih krv Gopoda ?isti od svakoga greha.Šta ?emo sa onima koji ne hode u svetlosti a nazivaju se hriš?anima pa prisutni na liturgiji se sete da neki brat ima nešto protivu njih a pri?este se.Nije li trebalo da se prvo izmire sa bratom , ostave dar svoj na oltaru, pomire se pa tek onda da se pri?este.Hriš?anin mora da pazi da kada ho?e da se pri?esti bude sa svima uzmiren i hoda u svetlosti. ??? ??? ?????? ???????????/?????????????? ???? ??? ???? ?? ????????? ??? ???????? ??????????, ? ?? ?????????? ? ???? ?????? ???????. ????? ?????? ????? ???????? ??????? ?? ?? ?? ??? ????? ??????, ????? ????? ?? ?? ????, ?? ????????. ?,?? ????? ???? ???? ??????. ??? ?? ????? ???? ??? ? ?????? ? ????? ?? ???????-??????.?? ??? ?? ?? ????? ????????,?? ???? ????????? ?????? ??? ??? ?? ?? ??????? ?? ????? ??? ?? ???????? ????????. ?? ???????. ??? ??? ??? ????? ????? ??????, ? ?? ?? ??????, ?? ?? ???????, ? ?? ?????? ??? ?????, ????? ????? ?? ?? ??????? ? ???????? ?? ???? ?? ?? ?????????? ??????? ?????????. ?? ? ?? ?? ?????????,?? ???? ???????,??? ??????? ??? ?????????,???????. ?? ?? ????? (??? ??) ?? (??? ????? ?? ?????? ?????? ??????) ?? ???????? ? ???????? ????????,? ??? ?? ?? ?? ???? ?? ?? ?? ?? ????????? ??? ??. ?? ??? ??? ????????? ? ??? ??? ????? ??????? ????? ? ???? - ????????? ??.????? ??????? ???? ??? ?? ?? ????????,????? ?? ???? ???????????? ???? - ?????????? ?? ???????????? ?? ???? ????. ?? ?? ???????,??? ?? ?????. ?????, ?? ???????, ??? ????? ???? ?? ???????????? ??????????, ????? ????? ?? ????? ????????? ?????????, ??????? ???????: ??? ?? ??? ? ???? ????????? ?? ''?????'' ????????, ? ????? ????? ?? ???? ?????? ???????? ... ???? ?? ?????????? клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
И.стојковић Написано Децембар 3, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2009 ??, ? ?? ?? ?????????, ??? ? ?????? ???? ??????????? ????????? ?????, ? ???? ?????. ??? ??? 25. klapklap klapklap klapklap To zna?i da svi koji su se pri?estili hode u svetlosti te ih krv Gopoda ?isti od svakoga greha.Šta ?emo sa onima koji ne hode u svetlosti a nazivaju se hriš?anima pa prisutni na liturgiji se sete da neki brat ima nešto protivu njih a pri?este se.Nije li trebalo da se prvo izmire sa bratom , ostave dar svoj na oltaru, pomire se pa tek onda da se pri?este.Hriš?anin mora da pazi da kada ho?e da se pri?esti bude sa svima uzmiren i hoda u svetlosti. ??? ??? ?????? ???????????/?????????????? ???? ??? ???? ?? ????????? ??? ???????? ??????????, ? ?? ?????????? ? ???? ?????? ???????. ????? ?????? ????? ???????? ??????? ?? ?? ?? ??? ????? ??????, ????? ????? ?? ?? ????, ?? ????????. ?,?? ????? ???? ???? ??????. ??? ?? ????? ???? ??? ? ?????? ? ????? ?? ???????-??????.?? ??? ?? ?? ????? ????????,?? ???? ????????? ?????? ??? ??? ?? ?? ??????? ?? ????? ??? ?? ???????? ????????. ?? ???????. ??? ??? ??? ????? ????? ??????, ? ?? ?? ??????, ?? ?? ???????, ? ?? ?????? ??? ?????, ????? ????? ?? ?? ??????? ? ???????? ?? ???? ?? ?? ?????????? ??????? ?????????. ?? ? ?? ?? ?????????,?? ???? ???????,??? ??????? ??? ?????????,???????. ?? ?? ????? (??? ??) ?? (??? ????? ?? ?????? ?????? ??????) ?? ???????? ? ???????? ????????,? ??? ?? ?? ?? ???? ?? ?? ?? ?? ????????? ??? ??. ?? ??? ??? ????????? ? ??? ??? ????? ??????? ????? ? ???? - ????????? ??.????? ??????? ???? ??? ?? ?? ????????,????? ?? ???? ???????????? ???? - ?????????? ?? ???????????? ?? ???? ????. ?? ?? ???????,??? ?? ?????. ? ??? ??? ???? ??????? ????????, ???? ?????????, ? ??? ?? ????? ?? ?? ??????? ??? ?? ???? ?????? ?? ?? ??????????, ???? ??? ??? ?? ??....? ????,????? ?? ?? ?? ????? ???? ???? ?? ??????? ?????, ?? ?? ??????? "Прости верник" Господе, дај ми да мирно примим све што ми данашњи дан донесе и да се потпуно предам Твојој светој вољи. Упућуј ме и помажи свакога часа у току овога дана. Управљај мојим мислима и осећањима у свим делима и речима. Не допусти да у непредвиђеним случајевима заборавим да све долази од Тебе. http://www.pravoslav...ta Filareta.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Izida Написано Децембар 6, 2009 Гости Пријави Подели Написано Децембар 6, 2009 Jesam jutros!Slava Gospodu! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Децембар 6, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2009 И ЈА! klapklap klapklap klapklap клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Izida Написано Децембар 6, 2009 Гости Пријави Подели Написано Децембар 6, 2009 Medo,burazeru,neka ti je na zdravlje i na spasenje Sveto Pricesce! 0409_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Децембар 6, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2009 Medo,burazeru,neka ti je na zdravlje i na spasenje Sveto Pricesce! 0110_hahaha ? ???? ??????? 0409_feel клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аљонка Написано Децембар 6, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2009 I ja i ja i ja 1312_womens https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/0442_feel.gif 0442_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Децембар 7, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 7, 2009 I ja i ja i ja 0409_feel dada https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/0442_feel.gif клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Schmetterling Написано Децембар 7, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 7, 2009 Оно што се показује не доноси плодове који ће се очувати до будућег века, већ пропада услед људске похвале. Св. Василије Велики Следећи пут нечији цитат у потпису-бан Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Децембар 7, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 7, 2009 ??? ??? ?? ???????? ?? ?????? ??????? ???? ?? ?? ??????? ?? ??????? ????, ??? ??????? ????? ?????? ???????. ??. ???????? ?????? ??? ?? ?? ????? ?? ?? ?????? ... https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,901.msg70217.html#msg70217 ??? ???? ???? ?????? ??? ?? ???? ?? ??? ?????????? клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Schmetterling Написано Децембар 7, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 7, 2009 ??? ???? ???? ?????? ??? ?? ???? ?? ??? ?????????????? ?? ?????` ? ??? ???? ????? ? ??? ???? ???????????? (??????? ????????, ????? ?? ??????? ????????), ??? ?? ???? ?????, ??? ????? ?? ?? ?? ??????, ??? ???? ?? ???? ??.???? ?? ?????? ?? ?????? ????????? ???? ?? ?? ?????????? - ?????? ???? ??????? ?? ?????, ? ?? ??? ??????? ????? ???????. ????? ??? ????? ? ????????? ????? ????????. Следећи пут нечији цитат у потпису-бан Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Децембар 7, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 7, 2009 ја могу само у своје име да причам, ал ми не пада на памет да процењујем туђе мотиве за дељење те радости приласка путиру. мени свако причешће после 5 година ''апстиненције'' изазива неумерену радост, знам и да други желе овде, барем међу својима, да поделе исто ту радост. неки управо због истог разлога, јер су дуго одсуствовали из заједнице. искрено, да нема овог форума и још свега пар људи које знам уживо, заиста не бих имао где и са ким да поделим овако нешто. искрено, волео бих још неког да видим у овим редовима, мислим да би ми лицна у глави отишла и да бих био далеко мирнији. приметио сам једну ствар док сам стајао у реду: толико се људи пре и после мене причешћује, а ја никог не знам, а ако Бог да, сутра ћемо сви заједно бити у Рају. дакле, ово је за мене постало место и где ћу још браће и сестара упознати, па макар и удаљено кроз путир. није ми поента да се надмудрујем, само да искажем јасније оно што осећам. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Децембар 7, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 7, 2009 Medo,burazeru,neka ti je na zdravlje i na spasenje Sveto Pricesce! srecan ? ???? ??????? dada ???? ??? ?? ?? ??????,??? ???? ?????, ????? ?? ???? ???? ???? ??????,??? ?? ??? ?? ??????? ???????? ?????? ???? ?????. 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аљонка Написано Децембар 7, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 7, 2009 I ja i ja i ja klapklap crvenilo Haha, dobri nas Meda, dezurni izmamljivac osmeha! 8084.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аљонка Написано Децембар 7, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 7, 2009 ?? ???? ???? ? ????? ??? ?? ??????, ?? ?? ?? ???? ?? ????? ?? ?????????? ???? ?????? ?? ?????? ?? ??????? ???????? ??????. ???? ????? ???????? ????? 5 ?????? ''????????????'' ??????? ????????? ??????, ???? ? ?? ????? ???? ????, ????? ???? ???????, ?? ?????? ???? ?? ??????. ???? ?????? ???? ????? ???????, ??? ?? ???? ???????????? ?? ?????????. ???????, ?? ???? ???? ?????? ? ??? ????? ??? ???? ???? ???? ?????, ?????? ?? ??? ???? ??? ? ?? ??? ?? ??????? ????? ?????. ???????, ????? ??? ??? ????? ?? ????? ? ???? ????????, ?????? ?? ?? ?? ????? ? ????? ?????? ? ?? ??? ??? ?????? ???????. ???????? ??? ????? ????? ??? ??? ?????? ? ????: ?????? ?? ???? ??? ? ????? ???? ??????????, ? ?? ????? ?? ????, ? ??? ??? ??, ????? ???? ??? ??????? ???? ? ????. ?????, ??? ?? ?? ???? ??????? ????? ? ??? ?? ??? ????? ? ??????? ????????, ?? ????? ? ??????? ???? ?????. ???? ?? ?????? ?? ?? ???????????, ???? ?? ??????? ??????? ??? ??? ??????. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука