dada 982 Написано Мај 7, 2015 Пријави Подели Написано Мај 7, 2015 Eto,zanimljiva pitanja! :.mislise. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kaludjerovic Sreten Написано Мај 7, 2015 Пријави Подели Написано Мај 7, 2015 nekad mi je veliki a ponekad mali. Gordana ., Срђан Шијакињић, Данче* and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Viktor Ljvovic Написано Мај 7, 2015 Пријави Подели Написано Мај 7, 2015 Postideh se od naslova teme Данче*, Gordana ., Срђан Шијакињић and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Der Hölle Rache kocht in meinem Herzen Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Мај 7, 2015 Пријави Подели Написано Мај 7, 2015 Postideh se od naslova teme Koliko god se trudio za suprotno, ali ja po 10 put pročitao: Koliki vam je? ... Срђан Шијакињић, Драшко, Kaludjerovic Sreten and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Мај 7, 2015 Пријави Подели Написано Мај 7, 2015 @, Умемо...ако се лепо обукао Човек Жоја and Данче* је реаговао/ла на ово 2 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Мај 7, 2015 Пријави Подели Написано Мај 7, 2015 Ako cemo iskreno i slikovito Kod mene je to prefinjenije, lezernije, elegantnije, prirodnije, crnogorskije: Dijasporka, Срђан Шијакињић and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 3 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Мај 7, 2015 Пријави Подели Написано Мај 7, 2015 c,c,c....samopostovanje je bas to sto sama rec kaze samo-postovanje...znaci postovati samoga sebe, bez obzira na to dal nas neko drugi postuje ili ne. Ego vapi za supljim priznanjima...za tim da nas drugi postuju jer jedino tako mozemo imati ( laznog) postovanja za sebe samog. Човек Жоја је реаговао/ла на ово 1 Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Мај 7, 2015 Пријави Подели Написано Мај 7, 2015 FF Eggo by Lukasz Dziedzic (2015) https://www.fontfont.com/fonts/eggo http://nekaka.com/d/M4hxhVHeX2 Kaludjerovic Sreten and Лазар Нешић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Мај 7, 2015 Пријави Подели Написано Мај 7, 2015 Neje da se falim ali meni je baš VELIKI - GOLEM!!! Ego, na ego mislim Deki992, Срђан Шијакињић, feeble and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Мај 7, 2015 Пријави Подели Написано Мај 7, 2015 како се то процењује? мислим ако имам велики его, могуће је да ћу ипак мислити да имам мали, да не бих испао лош у својим егоистичним очима Снежана, Adelaida, Човек Жоја and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Мај 7, 2015 Пријави Подели Написано Мај 7, 2015 jer "Niko kao ja" To " niko kao ja" jeste Ego...i to u izvornom obliku... ...a samosvest je nesto drugo. Kad je neko svestan svih svojih mana i vrlina, bez potrebe da se brani ili dokazuje i pored svega ima samopostovanje...onda nema Ega...Egu je uvek potrebna publika, druga, treca ili milionita osoba koja ce nas hvaliti ili odobravati, ili slusati kako se sami hvalimo....a bez Ega toga nema. Cutis i zivis... Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Мај 7, 2015 Пријави Подели Написано Мај 7, 2015 Мада нас све ово асоцира на нешто друго,али нису те две ствари далеко једна од друге, чак бих рекао да је величина овог "првог" ега, сразмерна овом "другом"... Kaludjerovic Sreten, Manolis, Sanja Т. and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Мај 7, 2015 Пријави Подели Написано Мај 7, 2015 Мада нас све ово асоцира на нешто друго,али нису те две ствари далеко једна од друге, чак бих рекао да је величина овог "првог" ега, сразмерна овом "другом"... :.mislise. mene ne asocira na nista drugo....ali sta ja znam, ja sam zensko... Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gordana . Написано Мај 7, 2015 Пријави Подели Написано Мај 7, 2015 Ал вас пуцају хормони, мора да је пролеће на форуму Manolis, Kaludjerovic Sreten, Adelaida and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 https://www.facebook.com/SrpskaPravoslavnaCrkvaSvetogSpiridona?ref=hl https://www.facebook.com/pages/MAJ-Atelje/454900264583452?ref=hl Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Мај 7, 2015 Пријави Подели Написано Мај 7, 2015 како се то процењује? мислим ако имам велики его, могуће је да ћу ипак мислити да имам мали, да не бих испао лош у својим егоистичним очима Lenjir tebra Gordana ., Deki992, Зосима and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука