Jump to content

Мартирије

Оцени ову тему

Сефора

Препоручена порука

• Одговори 336
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

ma cekaj samo da nam dodju devojke ima opet da bude veselo.... srcee 319.gif spam

Nadam se da ti je bolje.... t4431

A kao sto rekoh ovo je Martirijeva tema tako da od sada svaku poruku zavrsavam sa njegovim velicanjem

Ziveo Marti 0442_feel

Свака моја невоља и са здрављем се заврши кад погледам ову страну 0442_feelТако да је тај или та ко је отворио заслужио  :cheesy:од мене зато што је Марти заслужио све ово srcee srcee spamВи девојке сте стварно прелепе,миле и пре свега веселе,а Марти је баш такав blehСви ћемо уживати овде са њим и од мене ће увек имати подршку srcee 4chsmu1 :bla: од srcee srcee srcee

Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš!

Starac Porfirije Kavsokalivit

Подели на овим сајтовима

ma cekaj samo da nam dodju devojke ima opet da bude veselo.... algabacaju :drugarstvo: :group111:

A kao sto rekoh ovo je Martirijeva tema tako da od sada svaku poruku zavrsavam sa njegovim velicanjem

Ziveo Marti 0442_feel

Свака моја невоља и са здрављем се заврши кад погледам ову страну 0442_feelТако да је тај или та ко је отворио заслужио  prstgoreод мене зато што је Марти заслужио све ово :drugarstvo: algabacaju :group111:Ви девојке сте стварно прелепе,миле и пре свега веселе,а Марти је баш такав stadaradimСви ћемо уживати овде са њим и од мене ће увек имати подршку algabacaju algabacaju algabacaju од srcee srcee srcee

Eto ukrstili nam se putevi Bogu Hvala.. Nasli smo se... Samo da se mi razumemo i podrzavamo... A pre svega Ziveo nam MARTI... 0442_feel 0442_feel 0442_feel

A i zivele mi sestre moje...  algabacaju :group111: algabacaju :group111: algabacaju :group111: algabacaju :group111: algabacaju :group111: algabacaju :group111: :drugarstvo: :drugarstvo: :drugarstvo: :drugarstvo: :drugarstvo: :drugarstvo: :drugarstvo:

omnea mea mecum porto

Подели на овим сајтовима

ma cekaj samo da nam dodju devojke ima opet da bude veselo.... algabacaju :drugarstvo: :group111:

Ziveo Marti 0442_feel

Свака моја невоља и са здрављем се заврши кад погледам ову страну 0442_feelТако да је тај или та ко је отворио заслужио  prstgoreод мене зато што је Марти заслужио све ово :drugarstvo: algabacaju :group111:Ви девојке сте стварно прелепе,миле и пре свега веселе,а Марти је баш такав stadaradimСви ћемо уживати овде са њим и од мене ће увек имати подршку algabacaju algabacaju algabacaju од srcee srcee t4431

Eto ukrstili nam se putevi Bogu Hvala.. Nasli smo se... Samo da se mi razumemo i podrzavamo... A pre svega Ziveo nam MARTI... 0442_feel 0442_feel 0442_feel

A i zivele mi sestre moje...  algabacaju :group111: algabacaju :group111: algabacaju :group111: algabacaju :group111: algabacaju :group111: algabacaju :group111: :drugarstvo: :drugarstvo: :drugarstvo: :drugarstvo: :drugarstvo: :drugarstvo: :drugarstvo:

Ти си једно дивно створење и надам се да ћемо се некада и уживо упознати srcee

Подели на овим сајтовима

• Гости

ma cekaj samo da nam dodju devojke ima opet da bude veselo.... :drugarstvo: :drugarstvo: :drugarstvo:

Nadam se da ti je bolje.... algabacaju

Ziveo Marti algabacaju

Свака моја невоља и са здрављем се заврши кад погледам ову страну algabacajuТако да је тај или та ко је отворио заслужио  prstgoreод мене зато што је Марти заслужио све ово :drugarstvo: :drugarstvo: algabacajuВи девојке сте стварно прелепе,миле и пре свега веселе,а Марти је баш такав algabacajuСви ћемо уживати овде са њим и од мене ће увек имати подршку :drugarstvo: :drugarstvo: :drugarstvo: од algabacaju algabacaju algabacaju

algabacaju :drugarstvo: algabacaju
Подели на овим сајтовима

Марти и његов харем...  algabacaju

Evo jos jednog ljubomorka algabacaju

Ziveo Marti srcee

Свака моја невоља и са здрављем се заврши кад погледам ову страну t4431Тако да је тај или та ко је отворио заслужио  prstgoreод мене зато што је Марти заслужио све ово :drugarstvo: algabacaju :group111:Ви девојке сте стварно прелепе,миле и пре свега веселе,а Марти је баш такав srceeСви ћемо уживати овде са њим и од мене ће увек имати подршку algabacaju algabacaju algabacaju од srcee srcee srcee

Eto ukrstili nam se putevi Bogu Hvala.. Nasli smo se... Samo da se mi razumemo i podrzavamo... A pre svega Ziveo nam MARTI... t4431 0442_feel 0442_feel

A i zivele mi sestre moje...  algabacaju :group111: :group111: stadaradim :group111: 0442_feel :group111: 0442_feel :group111: 0442_feel :group111: 0442_feel :drugarstvo: :drugarstvo: :drugarstvo: :drugarstvo: :drugarstvo: :drugarstvo: :drugarstvo:

Ти си једно дивно створење и надам се да ћемо се некада и уживо упознати slava3

Evo mene uskoro u vasim krajevima... Mozemo onda da pijemo nesto (ja ne pijem kafu)  0442_feel srcee

Dace Bog.....

Martija za predsednika  algabacaju algabacaju algabacaju

omnea mea mecum porto

Подели на овим сајтовима

Ја рекох како ми је кад видим ову страну :drugarstvo: :drugarstvo:Било је мало ноћас  algabacaju али сад је :drugarstvo:

:drugarstvo: све ћеш надокнадити :drugarstvo: не се секирај :drugarstvo:

Него ми криво што не виде и остале сликице :drugarstvo:Биће прилике да вас и све лично упознам,каке сликице,уживо брате мили prstgore :drugarstvo: :drugarstvo:

Подели на овим сајтовима

• Гости

Марти и његов харем...  prstgore

Evo mene uskoro u vasim krajevima... Mozemo onda da pijemo nesto (ja ne pijem kafu)  :drugarstvo: :drugarstvo:

Dace Bog.....

Martija za predsednika  :drugarstvo: :drugarstvo: :drugarstvo:

Ако остајеш преко лета - биће Сабор форумаша и таман ти прилика да упознаш многе са форума  :drugarstvo:

п.с. сад сам прочитао ПП , одговори ћу ти - нећу заборавити Секана...

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...