gloria west Написано Септембар 14, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2010 ljudi, ok je da se kaze sala ili dve, al nemojte od ovakve teme praviti sprdacinu, ovo nije ni malo naivno...... a i ko zna kako je coveku, samo fali da ga jos i mi zezamo...... ljudi, ok je da se kaze sala ili dve, al nemojte od ovakve teme praviti sprdacinu, ovo nije ni malo naivno...... a i ko zna kako je coveku, samo fali da ga jos i mi zezamo...... 29dz8zkPODRSKA ZA OCA IVANA ekstra na prvom mestu a ne zezanje nemojte se spustati na njihove grane..... omnea mea mecum porto Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Септембар 14, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2010 Од Курира сам се свачему надао , али не и овоме! Очигледно је да није "случајно". Naravno. Za ovo su direktni krivci ultra-ziloti koji podržavaju kojekakve Artemije.Mnogo ste dosadni sa tim sukobom. Mogli su naglasiti i da uređuje www.pouke.org . Pomalo podsećaju sa podrškom u novinama (ako su oni a ne kažem da jesu) na muslimanske teroriste sa podrškom iz Saudijske Arabije ili nešto slično. Svejedno, sramota. моје мишљење је да је за ово заслужан неко ко не воли Цркву, оца Ивана и његов рад.овај снимак кривуда около већ недељама, а неко га је пустио Куриру да честита верницима СПЦ Црквену Нову Годину која пада на данашњи дан. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Септембар 14, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2010 а онда погледајте вести које су актуелне паралелно са овом и све ће вам бити јасно. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Emilijan Написано Септембар 14, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2010 Од Курира сам се свачему надао , али не и овоме! Очигледно је да није "случајно". Naravno. Za ovo su direktni krivci ultra-ziloti koji podržavaju kojekakve Artemije.Mnogo ste dosadni sa tim sukobom. Mogli su naglasiti i da uređuje www.pouke.org . Pomalo podsećaju sa podrškom u novinama (ako su oni a ne kažem da jesu) na muslimanske teroriste sa podrškom iz Saudijske Arabije ili nešto slično. Svejedno, sramota. моје мишљење је да је за ово заслужан неко ко не воли Цркву, оца Ивана и његов рад.овај снимак кривуда около већ недељама, а неко га је пустио Куриру да честита верницима СПЦ Црквену Нову Годину која пада на данашњи дан. ovo su mogli bilo kom svesteniku da podmetnu, mislim da su oca Ivana zapazili na saboru 29dz8zk, jer su se sabor i forum bas proculi..... sramota je sto podmecu kojekakve budalastine jednom svestenom licu......e srbi na koje smo grane spali... pazi klevetaju jednog duhovnog vodju........ miiiiiiiiiissslliiiiiimmmm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Септембар 14, 2010 Гости Пријави Подели Написано Септембар 14, 2010 89898989898989 Video-snimak našoj redakciji uručio je upravo jedan Jagodinac, koji za sebe kaže da je vernik i pravoslavac..., верник 29dz8zk + православац ekstra = 0110_hahaha 0102_laugh -smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt='dada' /> Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Септембар 14, 2010 Гости Пријави Подели Написано Септембар 14, 2010 Од Курира сам се свачему надао , али не и овоме! Очигледно је да није "случајно". Naravno. Za ovo su direktni krivci ultra-ziloti koji podržavaju kojekakve Artemije.Mnogo ste dosadni sa tim sukobom. Mogli su naglasiti i da uređuje www.pouke.org . Pomalo podsećaju sa podrškom u novinama (ako su oni a ne kažem da jesu) na muslimanske teroriste sa podrškom iz Saudijske Arabije ili nešto slično. Svejedno, sramota. моје мишљење је да је за ово заслужан неко ко не воли Цркву, оца Ивана и његов рад.овај снимак кривуда около већ недељама, а неко га је пустио Куриру да честита верницима СПЦ Црквену Нову Годину која пада на данашњи дан. ovo su mogli bilo kom svesteniku da podmetnu, mislim da su oca Ivana zapazili na saboru 29dz8zk, jer su se sabor i forum bas proculi..... sramota je sto podmecu kojekakve budalastine jednom svestenom licu......e srbi na koje smo grane spali... pazi klevetaju jednog duhovnog vodju........ miiiiiiiiiissslliiiiiimmmm а знаш ону стару : За доброг о.Ивана , прашина се диже ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Септембар 14, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2010 Čekajte malo ! postoji li neki drugi sveštenik tamo u Jagodini , koji se zove Ivan ? prvo to da znamo ... Ako postoji , moguća je i zamena ličnosti , osim ako kurir ne voli da plaća odštete ! Ako ne postoji .... e , onda bi bilo zanimljivo saznati zašto su izabrali baš njega za žrtvu . ili su baš iskoristili to što ima dva Ivana (ako ih ima) , da bi smestili ovom našem ! Ajde , Ivane , ti to najbolje znaš ! ili , u interesu istrage ... itd. ??? . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Септембар 14, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2010 мисим, кога брига шта ко ради у својој спаваћој соби ... сем воајера? 29dz8zk клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Септембар 14, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2010 Оче Иване сви смо уз вас. Не дајте да вас овакве небулозе дотичу. А и ја се искрено надам да ће правда бити задовољена, ако не овдје зна се гдје. Нека вам ekstra уз помоћ Bogorodicaaaaaa да снаге, да превазиђете ова искушења. Да не вриједите не би се овакве стари ни дешавале - а ви то сигурно и сами знате. 29dz8zk Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Септембар 14, 2010 Гости Пријави Подели Написано Септембар 14, 2010 Колико год да је тешко у овом тренутку због овога, радујем се што сам се бар не тренутак удостојио да будем један од оних који страдају. Чудан је то осећај: тешко ти је да не може горе да буде када пмислиш ко све то може да прочита а опет радујем се што сам опет то ја. Хвала свима који су уз мене и моју породицу. "Држи свој ум у Аду и не очајавај" Најдивније је када се жалост преокрене у радост. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Септембар 14, 2010 Гости Пријави Подели Написано Септембар 14, 2010 :mad: klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Септембар 14, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2010 klapklap klapklap klapklap klapklap :mad: Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Оливера Написано Септембар 14, 2010 Гости Пријави Подели Написано Септембар 14, 2010 klapklap klapklap :mad: То је православље - када се жалост претвори у радост. klapklap Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Prolece Написано Септембар 14, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2010 Podrska za tebe o.Ivane i tvoju porodicu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
trapa Написано Септембар 14, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2010 Овако су клеветали Св. Нектарија. Оче Иване ово је велика увреда за све нас, али и радост јер смо добили једног правог исповедника вере. Христос очигледно има пуно поверења у вас, а ваш труд је несумњиво узнемирио оца лажи и клевете. :mad: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука