Jump to content

BUREK I OSTALO :)

РАТНИК

Препоручена порука

• Одговори 35
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

• 2 weeks later...

Ovaj prvi klip je bolji...svaka cast coveku...Da kojim slucajem ja ovo treba da radim, moj bi burek skupljiali po plocicama  stadaradim meni je stavrno zamorno kada razvijam kore za kiselu gibanicu...sto godina razvijam i razvlacim, a ovaj covek to caskom preko glave i boom tras i eto ti pite...ODUSEVLJENA SAM!!!

Подели на овим сајтовима

aaaa feferone obavezno  :) pa cekaj zar nije lepo da se masno presece sa ljuto kiselom varijantom!!! mense0198626478946378946

facenew22222222 dobro, ukusi su razliciti, ja vise volim jogurt  greengrin mada kad je burek s pecurkama mogu i papricice da prodju  kafica

Подели на овим сајтовима

Мој Отац је пекар т.ј сад неради али још увек прави бурек за нас. Раније сам јео бурек скоро савки дан  kafica са месом + јогурт. Највише волим кад буду пости па уради бурек са печуркама, сојом, кечапом ... или празом, са санаћом неједем. А и прави (то више не личи на бурек него на неку питу) ''бурек'' на води са празом, и још нешто.

http://www.facebook....jovan.cakareski

Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley...

Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар

Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског!

Подели на овим сајтовима

У Лесковац постоји изрека "Ко једе бурек не`е човек!!!"

kod njih se izgleda od ranih jutarnjih casova navali na zacinjene pljeskavice, cevape, srpski pentagon itd..... kolce greengrin kafica  ali posle u stomaku  facenew22222222 mada, vredi  :)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...