РАТНИК Написано Септембар 5, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 5, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
РАТНИК Написано Септембар 5, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 5, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Сефора Написано Септембар 5, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 5, 2010 Створитељ, који је Вечни Живот, у коме живимо, ради спасења рода људског, оваплотио се и постао видљив за анђеле и људе. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marina Написано Септембар 20, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2010 Ovaj prvi klip je bolji...svaka cast coveku...Da kojim slucajem ja ovo treba da radim, moj bi burek skupljiali po plocicama stadaradim meni je stavrno zamorno kada razvijam kore za kiselu gibanicu...sto godina razvijam i razvlacim, a ovaj covek to caskom preko glave i boom tras i eto ti pite...ODUSEVLJENA SAM!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
suza Написано Септембар 20, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2010 sta mu ono sto posipa rukom po tijestu ulje ili voda Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Emilijan Написано Септембар 20, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2010 ja mislim da je ulje, da je voda zalepilo bi se testo...... ali kakav je majstor onaj sa prvog klipa...... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
suza Написано Септембар 20, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2010 ko nezna i sa uljem se zalijepi hhahahha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marina Написано Септембар 21, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2010 Ja mislm da je ulje i voda... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Emilijan Написано Септембар 21, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2010 Ja mislm da je ulje i voda... a feferone???? kafica Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marina Написано Септембар 21, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2010 aaaa feferone obavezno kafica pa cekaj zar nije lepo da se masno presece sa ljuto kiselom varijantom!!! mense0198626478946378946 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Emilijan Написано Септембар 21, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2010 aaaa feferone obavezno pa cekaj zar nije lepo da se masno presece sa ljuto kiselom varijantom!!! mense0198626478946378946 facenew22222222 dobro, ukusi su razliciti, ja vise volim jogurt greengrin mada kad je burek s pecurkama mogu i papricice da prodju kafica Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marina Написано Септембар 21, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2010 Pa ok je za jogurt, meni idu i jogurt i feferone i burek kafica sta cu kada volem da jedem leeeeeeeeeeeeeepo Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јован Чакарески Написано Септембар 21, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2010 Мој Отац је пекар т.ј сад неради али још увек прави бурек за нас. Раније сам јео бурек скоро савки дан kafica са месом + јогурт. Највише волим кад буду пости па уради бурек са печуркама, сојом, кечапом ... или празом, са санаћом неједем. А и прави (то више не личи на бурек него на неку питу) ''бурек'' на води са празом, и још нешто. http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
šangaj Написано Септембар 21, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2010 У Лесковац постоји изрека "Ко једе бурек не`е човек!!!" ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Emilijan Написано Септембар 21, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2010 У Лесковац постоји изрека "Ко једе бурек не`е човек!!!" kod njih se izgleda od ranih jutarnjih casova navali na zacinjene pljeskavice, cevape, srpski pentagon itd..... kolce greengrin kafica ali posle u stomaku facenew22222222 mada, vredi Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука