Драган Написано Септембар 21, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2010 У Лесковац постоји изрека "Ко једе бурек не`е човек!!!"А гибаницу ? ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marina Написано Септембар 21, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2010 У Лесковац постоји изрека "Ко једе бурек не`е човек!!!" kod njih se izgleda od ranih jutarnjih casova navali na zacinjene pljeskavice, cevape, srpski pentagon itd..... kolce kolo2 kafica ali posle u stomaku mada, vredi ma navikne se stomak ekstra kafica Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Септембар 21, 2010 Гости Пријави Подели Написано Септембар 21, 2010 У Лесковац постоји изрека "Ко једе бурек не`е човек!!!"А гибаницу ? и то ону са домаћим корама,печене на плотни ммммм....тзв. четничка гибаница kafica Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Написано Септембар 21, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2010 У Лесковац постоји изрека "Ко једе бурек не`е човек!!!"А гибаницу ? и то ону са домаћим корама,печене на плотни ммммм....тзв. четничка гибаница ekstraДа замаснимо браде. :cheesy: ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marina Написано Септембар 21, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2010 Brade, prste, stolnjake itd.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Септембар 21, 2010 Гости Пријави Подели Написано Септембар 21, 2010 У Лесковац постоји изрека "Ко једе бурек не`е човек!!!"А гибаницу ? и то ону са домаћим корама,печене на плотни ммммм....тзв. четничка гибаница ekstraДа замаснимо браде. :cheesy: Brade, prste, stolnjake itd....хехехе ма све живо Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
suza Написано Септембар 21, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2010 ev sa gljivama uh al izgladni Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
šangaj Написано Септембар 21, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2010 Мене су као малог научили да једем шкембиће, цревца, џигерице, љуте прапричице, спржу...итд... тако да нисам љубитељ бурека... али волим гибаницу... ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Септембар 21, 2010 Гости Пријави Подели Написано Септембар 21, 2010 Мене су као малог научили да једем шкембиће, цревца, џигерице, љуте прапричице, спржу...итд... тако да нисам љубитељ бурека... али волим гибаницу... шта је то СПРЖА winter Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
šangaj Написано Септембар 22, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 22, 2010 Мене су као малог научили да једем шкембиће, цревца, џигерице, љуте прапричице, спржу...итд... тако да нисам љубитељ бурека... али волим гибаницу... шта је то СПРЖА dada Спржа је нешто слично као дуван чварци (мислим да је технологија израде малчице другачија)... иначе тежак холестерални удар за организам. ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marina Написано Септембар 22, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 22, 2010 Znaci maaasno jel?mm uz to idu feferone xaxaxaxa 4chsmu1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Септембар 22, 2010 Гости Пријави Подели Написано Септембар 22, 2010 Мене су као малог научили да једем шкембиће, цревца, џигерице, љуте прапричице, спржу...итд... тако да нисам љубитељ бурека... али волим гибаницу... шта је то СПРЖА :cheesy: Спржа је нешто слично као дуван чварци (мислим да је технологија израде малчице другачија)... иначе тежак холестерални удар за организам. то значи да кад се то једе Чука добро чука bangin drlove Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
šangaj Написано Септембар 22, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 22, 2010 то значи да кад се то једе Чука добро чука drlove drlove Притисак... или што би рекли неки претисак... је ко у тракторску гуму 800 са 600!!! Znaci maaasno jel?mm uz to idu feferone xaxaxaxa bangin Moже ко воли... ја волим, једем и патим :cheesy: ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marina Написано Септембар 22, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 22, 2010 Djordje Balasevic - Al se nekad dobro jelo :cheesy: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Септембар 22, 2010 Гости Пријави Подели Написано Септембар 22, 2010 то значи да кад се то једе Чука добро чука drlove drlove Притисак... или што би рекли неки претисак... је ко у тракторску гуму 800 са 600!!! Znaci maaasno jel?mm uz to idu feferone xaxaxaxa bangin Moже ко воли... ја волим, једем и патим :cheesy: хехехе тракторка гума, има срчка да препумпа Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука