Aquilius Cratus Написано Август 30, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Август 30, 2010 E a zasto bog stvara duse za koje zna da nece biti spasene? Sto te ne preskoci? A kako ti znas da Bog ne zna da ce svi na kraju biti spaseni? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sqny Написано Август 30, 2010 Пријави Подели Написано Август 30, 2010 Hehe, pa ti Zeko razvio nasu konverzaciju 10 postova unapred . Ti trazis dokaze postojanja Boga, ja ti kazem sve sto pogledas dokaz je postojanja Boga, postojanja cuda, a ti kazes sve sto postoji dokaz je postojanja nicega, odnosno neke kosmicke greske u tom nicemu i sve je potpuno besmisleno i slucajno kao i ovaj nas razgovor... Ej bre! Nemoj tako da strawmenujes tudje poglede. To je bezveze - pogledaj zasto :P : ..ja vama ateistima i zavidim na neki nacin svaka cast, ja ne bi mogao ustati iz kreveta Ma ciniti se. Siguran sam da ti zivot nije toliko tezak. Evo ti jos jedan video : ... tako i nama pravoslavnima su potrebni ovi nepravoslavni( ili kako ih ti nazivas ovi sto nemaju sansu za spasenje) jer se kroz njih mi spasvamo i kroz njih mi vidimo nasu radost i srecu i radost istine i Pravoslavlja Stojim na usluzi 8086.gif A kako ti znas da Bog ne zna da ce svi na kraju biti spaseni? Sad sam zbunjen. Zar nisi rekao negde da je ideja da ce svi biti spaseni new age hipi bull? The mark of the immature man is that he wants to die nobly for a cause, while the mark of the mature man is that he wants to live humbly for one In the absence of science, opinion prevails Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Август 30, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Август 30, 2010 Sad sam zbunjen. Zar nisi rekao negde da je ideja da ce svi biti spaseni new age hipi bull? Ideja da ce svi, automatski, bez svog truda muke i napora biti spaseni je new age hipi bull.s! Medjutim kroz polagano sazrevanja i svojevoljnu transformaciju licnosti svi ce biti spaseni na kraju. Naravno sada ovo na kraju vazi samo iz ulga univerzalnog posmatraca. Zato i kazem ne znamo mi sta sve Bog zna. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kajaa Написано Август 30, 2010 Пријави Подели Написано Август 30, 2010 E a zasto bog stvara duse za koje zna da nece biti spasene? Sto te ne preskoci? Bog stvara covjeka,i daje mu Slobodu,da ocvojek sam sa svojom slobodom odluci...a sta ce odluciti to je na covjeku...Druga rijec za ljubav je odluka,jer ako se odlucim za ljubav onda cu i da je posjedujem,ako se odlucim za mrznju onda posjeudujem nju...znaci,ponovno se vracamo na odluku, ljubav,i slobodu koju Bog covjeku da,i dopusta.... Covjek koji vjeruje..kroz Bozje milosrdje prima oprost za svoje grjehe i propuste...ako se pokaje.. Tko je taj,tko zna da druge duse nece biti spasene...?Ili,jos bolje,tko zna da ce "on" sigurno biti spasen...? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Август 30, 2010 Пријави Подели Написано Август 30, 2010 Sad sam zbunjen. Zar nisi rekao negde da je ideja da ce svi biti spaseni new age hipi bull? Ideja da ce svi, automatski, bez svog truda muke i napora biti spaseni je new age hipi bull.s! Medjutim kroz polagano sazrevanja i svojevoljnu transformaciju licnosti svi ce biti spaseni na kraju. Naravno sada ovo na kraju vazi samo iz ulga univerzalnog posmatraca. Zato i kazem ne znamo mi sta sve Bog zna. Mrzim isključivost. Trud u rastu ka hrišćanskoj ontološkoj maksimi, samo na pravoslavan način, da? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Август 30, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Август 30, 2010 Sad sam zbunjen. Zar nisi rekao negde da je ideja da ce svi biti spaseni new age hipi bull? Ideja da ce svi, automatski, bez svog truda muke i napora biti spaseni je new age hipi bull.s! Medjutim kroz polagano sazrevanja i svojevoljnu transformaciju licnosti svi ce biti spaseni na kraju. Naravno sada ovo na kraju vazi samo iz ulga univerzalnog posmatraca. Zato i kazem ne znamo mi sta sve Bog zna. Mrzim isključivost. Trud u rastu ka hrišćanskoj ontološkoj maksimi, samo na pravoslavan način, da? Ti kombinuj od svakog po malo ako mislis da je tako bolje. You won't get very far with that. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Август 30, 2010 Пријави Подели Написано Август 30, 2010 Sad sam zbunjen. Zar nisi rekao negde da je ideja da ce svi biti spaseni new age hipi bull? Ideja da ce svi, automatski, bez svog truda muke i napora biti spaseni je new age hipi bull.s! Medjutim kroz polagano sazrevanja i svojevoljnu transformaciju licnosti svi ce biti spaseni na kraju. Naravno sada ovo na kraju vazi samo iz ulga univerzalnog posmatraca. Zato i kazem ne znamo mi sta sve Bog zna. Mrzim isključivost. Trud u rastu ka hrišćanskoj ontološkoj maksimi, samo na pravoslavan način, da? Ti kombinuj od svakog po malo ako mislis da je tako bolje. You won't get very far with that. To i radim. Najbolje je kombinovano. Znam i šta misliš ali što da ne? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sqny Написано Август 30, 2010 Пријави Подели Написано Август 30, 2010 Medjutim kroz polagano sazrevanja i svojevoljnu transformaciju licnosti svi ce biti spaseni na kraju. Naravno sada ovo na kraju vazi samo iz ulga univerzalnog posmatraca. Zato i kazem ne znamo mi sta sve Bog zna.Ali ... ali, pa ocigledno da nece svi biti spaseni u ovom zivotu. Evo ja prvi necu.To mislis u eshatonu je moguce da cu biti spasen? The mark of the immature man is that he wants to die nobly for a cause, while the mark of the mature man is that he wants to live humbly for one In the absence of science, opinion prevails Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Август 30, 2010 Пријави Подели Написано Август 30, 2010 Medjutim kroz polagano sazrevanja i svojevoljnu transformaciju licnosti svi ce biti spaseni na kraju. Naravno sada ovo na kraju vazi samo iz ulga univerzalnog posmatraca. Zato i kazem ne znamo mi sta sve Bog zna.Ali ... ali, pa ocigledno da nece svi biti spaseni u ovom zivotu. Evo ja prvi necu.To mislis u eshatonu je moguce da cu biti spasen? Pa sve u religiji se odnosi na ovaj svet naravno. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sherlock H. Написано Август 30, 2010 Пријави Подели Написано Август 30, 2010 Medjutim kroz polagano sazrevanja i svojevoljnu transformaciju licnosti svi ce biti spaseni na kraju. Naravno sada ovo na kraju vazi samo iz ulga univerzalnog posmatraca. Zato i kazem ne znamo mi sta sve Bog zna.Ali ... ali, pa ocigledno da nece svi biti spaseni u ovom zivotu. Evo ja prvi necu.To mislis u eshatonu je moguce da cu biti spasen? Otkud znaš da nećeš biti spasen ovde?U eshatonu je moguće samo kretanje ka Bogu. Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Август 30, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Август 30, 2010 4chsmu1 Medjutim kroz polagano sazrevanja i svojevoljnu transformaciju licnosti svi ce biti spaseni na kraju. Naravno sada ovo na kraju vazi samo iz ulga univerzalnog posmatraca. Zato i kazem ne znamo mi sta sve Bog zna.Ali ... ali, pa ocigledno da nece svi biti spaseni u ovom zivotu. Evo ja prvi necu.To mislis u eshatonu je moguce da cu biti spasen? Bas o eshatonu i govorim! @Petar I to kretanje ka Bogu ima za cilj spasenje. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Ђоловић Написано Август 30, 2010 Пријави Подели Написано Август 30, 2010 E a zasto bog stvara duse za koje zna da nece biti spasene? Sto te ne preskoci? A kako ti znas da Bog ne zna da ce svi na kraju biti spaseni? dada Овакав став треба да нам буде звезда (витлејемска!) водиља у свим егзистенцијалним односима... Што је нама немогуће није Богу немогуће. Ко може бити толико равнодушан пред светлошћу која ће се јавити да остане тврдокоран??? http://upodobljavanje.wordpress.com/ https://www.facebook.com/Upodobljavanje Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Август 31, 2010 Пријави Подели Написано Август 31, 2010 E a zasto bog stvara duse za koje zna da nece biti spasene? Sto te ne preskoci? A kako ti znas da Bog ne zna da ce svi na kraju biti spaseni? 4chsmu1 Овакав став треба да нам буде звезда (витлејемска!) водиља у свим егзистенцијалним односима... Што је нама немогуће није Богу немогуће. Ко може бити толико равнодушан пред светлошћу која ће се јавити да остане тврдокоран??? Mi ateisti tu zvezdu zovemo Sirius. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука