dragisa Написано Децембар 15, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 15, 2012 Draga Braco i Sestre,dobrotom naseg brata sa foruma poslato je 2.000 dinara pomoci za Milku. Neka bi se Bog uvek secao ovog dobrog dela. Ovim preostaje da se sakupi jos:3.300 dinu napred se svima zahvaljujem koji se interesuju za ovu akciju i neka bi vas Bog sve blagoslovio. Everyone’s got a plan until they get hit. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dragisa Написано Децембар 15, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 15, 2012 Draga Braco i Sestre,nasa sestra sa foruma poslala je 1.300 dinara Milki, pa je sad ostala "okrugla" cifra. neka bi sestri Bog dao svako dobro a preostaje da se sakupi jos:2.000 dinu napred se svima zahvaljujem koji se interesuju za ovu akciju i neka bi vas Bog sve blagoslovio. Everyone’s got a plan until they get hit. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dragisa Написано Децембар 20, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 20, 2012 Draga Braco i Sestre,brat sa foruma poslao je 4.200 dinara Milki, te je ovim sakupljena celokupna potrebna cifra za snimanje skeleta, plus je nesto i preteklo. svakako da ce joj i taj mali visak dobro doci buduci da od relativno skoro Milka zivi sama, cerka joj se udala i otisla iz Srbije. Milka Vam se svima zahvaljuje i moli Boga da Vam da svaku pomoc i dobro. hvala i sa moje strane jer sam ja kao neki koordinator ovoga, medjutim moj doprinos ovome je neznatan u odnosu na vasu pomoc koju izdvajate i kojom cinite sve ovo mogucim. svako dobro. .Bogorodica. isus-sinai feeble and Јадранка-Дервента је реаговао/ла на ово 2 Everyone’s got a plan until they get hit. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dragisa Написано Јануар 6, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 6, 2013 gavro nije on za dzabe Rec. nije bitno gde si sad bitno je kuda ides. Everyone’s got a plan until they get hit. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Дабижљевић Написано Јануар 9, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2013 Офтопикујем али овај наслов, ове речи: "Заиста вам кажем: кад учинисте једноме од ове моје најмање браће, мени учинисте." ме разара.Бог Господ каже - кад најмањем од људи чиниш, мени, Богу, си учинио. А ми, ја први, вазда нешто снисходимо неким већим и јачим, газимо и презремо обичне мале људе, којима и сами припадамо, да се додворимо шефовима, министрима, тај наш поданички менталитет да се увек плашимо јачег па ма како бедан он уистину био а Бог у кога ми наводно верујемо јасно каже — Заиста вам кажем: кад учинисте једноме од ове моје најмање браће, мени учинисте. Уби ме. Увек у неку погрешну страну гледам, магаре глупаво. Брате, добро је да то видиш. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука