Jump to content

Заиста вам кажем: кад учинисте једноме од ове моје најмање браће, мени учинисте.

Препоручена порука

Draga Braco i Sestre,

dobrotom naseg brata sa foruma poslato je 2.000 dinara pomoci za Milku. Neka bi se Bog uvek secao ovog dobrog dela.

Ovim preostaje da se sakupi jos:

3.300 din

u napred se svima zahvaljujem koji se interesuju za ovu akciju i neka bi vas Bog sve blagoslovio.

Everyone’s got a plan until they get hit.

Подели на овим сајтовима

Draga Braco i Sestre,

nasa sestra sa foruma poslala je 1.300 dinara Milki, pa je sad ostala "okrugla" cifra. neka bi sestri Bog dao svako dobro a preostaje da se sakupi jos:

2.000 din

u napred se svima zahvaljujem koji se interesuju za ovu akciju i neka bi vas Bog sve blagoslovio.

Подели на овим сајтовима

Draga Braco i Sestre,

brat sa foruma poslao je 4.200 dinara Milki, te je ovim sakupljena celokupna potrebna cifra za snimanje skeleta, plus je nesto i preteklo. svakako da ce joj i taj mali visak dobro doci buduci da od relativno skoro Milka zivi sama, cerka joj se udala i otisla iz Srbije. Milka Vam se svima zahvaljuje i moli Boga da Vam da svaku pomoc i dobro. hvala i sa moje strane jer sam ja kao neki koordinator ovoga, medjutim moj doprinos ovome je neznatan u odnosu na vasu pomoc koju izdvajate i kojom cinite sve ovo mogucim.

svako dobro.

.Bogorodica. isus-sinai

Подели на овим сајтовима

• 3 weeks later...
Офтопикујем али овај наслов, ове речи: "Заиста вам кажем: кад учинисте једноме од ове моје најмање браће, мени учинисте." ме разара.

Бог Господ каже - кад најмањем од људи чиниш, мени, Богу, си учинио.

А ми, ја први, вазда нешто снисходимо неким већим и јачим, газимо и презремо обичне мале људе, којима и сами припадамо, да се додворимо шефовима, министрима, тај наш поданички менталитет да се увек плашимо јачег па ма како бедан он уистину био а Бог у кога ми наводно верујемо јасно каже — Заиста вам кажем: кад учинисте једноме од ове моје најмање браће, мени учинисте.

Уби ме.

Увек у неку погрешну страну гледам, магаре глупаво.

Брате, добро је да то видиш. ;) 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...