Jump to content

Zadnje vrijeme

Оцени ову тему

neznam

Препоручена порука

• Одговори 108
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Али све је то само шоу програм...

поздрав са ратишта од шангаја   bighugbighug slava3 :cheesy2:

Боримо се ко вијатнамци!!!

ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА

Подели на овим сајтовима

moze li neko da mi kaze da li se ovo 'cudno stvorenje' zaista pominje u Bibliji - potopu

После задњег Великог Потопа око 10.500 година пре наше Ере, из тадашњег Еритрејског Мора, сада Персијског залива, изашло је међу малобројне људе, који су преживели ову катаклизму, необично биће пои имену Оанес.Оно је боравило међу људима извесно време, без хране и воде, и подучавало их писмености, рачунању времена, разним занатима, обради земље, узгајању стоке, изградњи објеката, уређивању међусобних односа и другочему.Пре него што је напустило Људе, ово биће је оставило један мали али драгоцен, писани текст у коме наводи сва збивања која ће нас задесити , до краја овог Планетарног циклуса.

Према том тексту крајем 2012 године, по нашем рачунању времена, десиће се нови Потоп, изазван померањем Земљиних магнетних полова. Неколико година пре тога избијају велики сукоби између Западног света и уједињених Муслиманских држава, због поремећене економске и социјалне равнотеже. Приликом ових сукоба биће употербљено атомско и неутронско оружје, што ће значајно утицати на активност течног језгра Планете.

У области Карибског мора, доћиће до уздизања морског дна, праћеног ерупцијама магме и снажним земљотресима. Даља последица овога биће промена смера ротације Планете, праћена великом воденом стихијом, која ће потопити Јапан, Кореју, део Кине, трећину Северне Америке и делове северозападне Европе, који ће под  морем остати следећих 6.000 година. Наша Планета ће значајно променити свој  садашњи изглед.

Подели на овим сајтовима

moze li neko da mi kaze da li se ovo 'cudno stvorenje' zaista pominje u Bibliji - potopu

После задњег Великог Потопа око 10.500 година пре наше Ере, из тадашњег Еритрејског Мора, сада Персијског залива, изашло је међу малобројне људе, који су преживели ову катаклизму, необично биће пои имену Оанес.Оно је боравило међу људима извесно време, без хране и воде, и подучавало их писмености, рачунању времена, разним занатима, обради земље, узгајању стоке, изградњи објеката, уређивању међусобних односа и другочему.Пре него што је напустило Људе, ово биће је оставило један мали али драгоцен, писани текст у коме наводи сва збивања која ће нас задесити , до краја овог Планетарног циклуса.

Према том тексту крајем 2012 године, по нашем рачунању времена, десиће се нови Потоп, изазван померањем Земљиних магнетних полова. Неколико година пре тога избијају велики сукоби између Западног света и уједињених Муслиманских држава, због поремећене економске и социјалне равнотеже. Приликом ових сукоба биће употербљено атомско и неутронско оружје, што ће значајно утицати на активност течног језгра Планете.

У области Карибског мора, доћиће до уздизања морског дна, праћеног ерупцијама магме и снажним земљотресима. Даља последица овога биће промена смера ротације Планете, праћена великом воденом стихијом, која ће потопити Јапан, Кореју, део Кине, трећину Северне Америке и делове северозападне Европе, који ће под  морем остати следећих 6.000 година. Наша Планета ће значајно променити свој  садашњи изглед.

koliko ja znam, ne.....

izvini ali meni ovo lici kao da je Tolkin pisao....  4chsmu1

Подели на овим сајтовима

ma citala sam po netu komentare o ovim prorocanstvima i neki 'pametnjakovici' su preracunali da antihrist dolazi 2012, a kraj svijeta-Hristov dolazak da se ocekuje do 2018.

izgleda da sam otisla u neke krajnosti, ako ovako nastavim zavrsicu ja  zivot prije 2012... 2 mjeseca citam raznorazne tekstove po internetu, samo se vrtim u krug...

mozda je ovo samo odrastanje, a posto odrastam prvi put novo mi je :) mozda je vazda bilo prica o kraju svijeta, asteroidima, globalnom zagrijavanju, poplavama, zemljotresima, erupcije vulkana...samo je ovo prvi put da ja slusam o tome..da bar nema interneta, docekala bih 2013. ne znajuci da sam prezivjela smak svijeta, kao sto sam prezivjela taj  2000.

sa ovakvom pricom mi je muz juce dosao kuci :) Neki parohijanin mu je ispricao,kaze da su to prorocanstva nekog starca  4chsmu1

ruo8hNT.jpgruo8p1.png

fHeACLZ.jpgfHeAp1.png

Подели на овим сајтовима

Овако иде линк

Отац Николај - О ПОСЛЕДЊИМ ВРЕМЕНИМА 1.део

Но сестро "не знам", колико си искрена у твоме настојању да нешто сазнаш? Јел се завитлаваш овде са нама, или си озбиљна? Опрости што овако питам, али твоја узрујаност поводом свршетка света, како ништа не једеш и не спаваш 24 часа јер се плашиш космичких катаклизми, заиста је помало смешна, јер када би тих катаклизми било, онда смо ми сви у истом сосу, и немаш разлога да се истичеш са таквим твојим наступом. Једно је када се неко плаши за своје лично спасење, тј какав ће одговор дати Господу, и то могу да разумем тј кад пређе у границе смирене забринутости у очајање, али да се неко ко је православни хришћанин, бар сматрам да си таква, узрујава због пролска овог света, падања звезда и планета, земљотреа, поплава, сунчевих олуја и осталих појава, заита ми то није јасно, па ако можеш и озбиљна си у својој намери, можеш ли то мало образложити јасније, осим што овде износиш копиране текстове? Шта теби значи страх од катаклизми, и од каквих последица које те катаклизме могу изазвати зазиреш?

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

izvinjavam se sto sam vas uznemirila ovom temom...

jednostavno bojim se, mislila sam da je to normalno, volim svoju porodicu i muci me pomisao da nam se moze ko zna sta desiti... zar nije receno da ce jako mali broj ljudi biti spasen-zasto bih medju njima bila ja, pored toliko monaha, mucenika, svetaca... zar se nije i Bogorodica molila za spasenje..sta onda ostaje nama....

Подели на овим сајтовима

jednostavno bojim se, mislila sam da je to normalno, volim svoju porodicu i muci me pomisao da nam se moze ko zna sta desiti... zar nije receno da ce jako mali broj ljudi biti spasen-zasto bih medju njima bila ja, pored toliko monaha, mucenika, svetaca... zar se nije i Bogorodica molila za spasenje..sta onda ostaje nama....

o tacnom datumu i vremenu ne zna niko.......

evo procitaj ovo http://www.svetosavlje.org/biblioteka/Svetopismo/TumacenjeOtkrovenjaSvetiAndrejKesarijski/TumacenjeOtkrovenjaSvetiAndrejKesarijski.htm

Подели на овим сајтовима

Напротив ниси ти никога узнемирила. Твоје понашање не може никога да узнемири овде, можда може некога оставити у чуду. Мене помало оставља у чуду, јер све ми се чини као да неко искушава овде наше стрпљење, јер необично је да се појављују људи који траже утеху на неки чудан, јадају се како им је тешко како траже одговоре на питања, међутим када им се ти одговори дају, онда се особа понаша као неко ко уствари не тражи одговоре него тражи оправдање за своје инсинуације и умишљање које уопште није утемељно на јеванђељском духу и заквашено Страхом Божијим и љубаву.

Ако ипак имаш бојазан за своје спасење, онда која је сврха да исчитиваш некакве текстове у денбрауновском духу и да зазиреш од инфантилних идеја од крају света на начин "2012" и према предвиђањима маја и свих осталих баба вангиних и осталих бапских предвиђања.

Ако се бринеш за своје спасење и спасење својих ближњих онда одговор можеш пронаћи само у учењу Цркве и предању св.Отаца. Они су прошли сва искуства овог бременитог света, света који је обремењен злом, и дали су нам поуке из сопственог искуства како се спасавати.

Дакле пре него се настави дискусија, шта је по среди? Страх од падања звезда и метеора, или страх да ћеш на Страшном Суду зачути оне страшне речи: "Идите од мене проклети у вечни огањ ...."?

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...