Jump to content

Навијачи

Оцени ову тему

deda

Препоручена порука

Jos nesto, mislim da je tvoj komentar bespotreban (ne zelim da mislim da si ga postavio da bi isprovocirao). Znam kakvo misljenje imas o navijacima i znam ko si, prijatelj si mi i poznajem te. Iznenadilo me je samo da nisi napisao i za Belgijanca: ''Neka ga Gospod pomene u Carstvu nebeskom'' , pa tek onda napisao sta si napisao ili jos bolje izostavio. O navijacima si mnogo toga vec pisao i iznosio razna misljenja, pa je u trenutku u kom se odaje pocast jednom Srbinu, Pravoslavcu, patrioti to zaista bespotrebno. Moje misljenje je da si preterao.

Prastaj bratu svom.

И данас, кад дође до последњег боја,

Неозарен старог ореола сјајем,

Ја ћу дати живот, отаџбино моја,

Знајући шта дајем и зашто га дајем.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 1.9k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

[quote author=Милан Меденица ака Меда Брутал :) link=topic=88.msg461638#msg461638 date=1307666347]

слављење хулигана и одавање поште још једном табачу ... свака част  joooj joooj joooj

А то је написано испод овог Вуковог поста:

витез српске трибине, честит и частан човјек, што би у мом селу рекли природни господин.  dada

да се ови данашњи навијачи и клинци "ложе" на њега не би сјевали ножеви и пиштољи, већ поштено један на један па ко буде јачи ако већ мора тучњавом.

почувао у миру.

Амин Боже дај!

, што може да значи да се и на њега односи.

Подели на овим сајтовима

прочитао сам то још јутрос нисам хтио ништа одговарати из простог разлога што брат Милан није навијач нити је по мојој процјени био и не може то да разумије, опет не из немогућности већ из непознања "материје"...

док је генерација покојног Белгије водила трибине није било убистава, ножева, пиштоља и флаша, тукли су се поштено па ко буде "јачи", сад ми можемо моралисати наредних 100 старница да ли ово или оно.. ал једно је 100% сигурно, док је он био вођа "хулигана" није било мртвих људи.

и опет кажем за човјеком и хришћанином

ПОЧИВАО У МИРУ.

Подели на овим сајтовима

Jos nesto, mislim da je tvoj komentar bespotreban (ne zelim da mislim da si ga postavio da bi isprovocirao). Znam kakvo misljenje imas o navijacima i znam ko si, prijatelj si mi i poznajem te. Iznenadilo me je samo da nisi napisao i za Belgijanca: ''Neka ga Gospod pomene u Carstvu nebeskom'' , pa tek onda napisao sta si napisao ili jos bolje izostavio. O navijacima si mnogo toga vec pisao i iznosio razna misljenja, pa je u trenutku u kom se odaje pocast jednom Srbinu, Pravoslavcu, patrioti to zaista bespotrebno. Moje misljenje je da si preterao.

Prastaj bratu svom.

немам шта да ти опростим  :cheesy: bendoff

ајде овако, да кренем испочетка:

Бог да га усели у Царство Небеско.

слављење хулигана и одавање поште још једном табачу ... свака част  joooj joooj joooj

после се питате како поистовећују хулигане са навијањем  winter winter 0110_hahaha

пс. нити једно не мења мој исказ јер не видим никакав сукоб између две изјаве - усељења у Рај и пичења по хулиганима. мишљења сам да никако и нико не треба да се угледа на њега, прво јер има на кога, пре свега Христа, а ако не на Господа, онда може и неки светитељ.

мислим да је овај хулиган, колико год урадио за неког другог, погрешан пример на кога се треба угледати у било ком облику или ситуацији. поготово није за новине, да му се пишу хвалоспеви и неки пола лакта текстови о заслугама.

с друге стране, потпуно бих разумео да се одрекао свих туча и преокренуо свој живот, а то, колико видим, није се десило.

из реченог се види да нисам у фазону да ћутим и да заташкавам или да бивам болећив на покојника, ''све најбоље'' и те форе.

Подели на овим сајтовима

Zar svi nismo jednaki pred Bogom? Sta sad, ako je navijac ne treba mu odati postu?

Neka ti je laka crna zemlja Belgijanac!

приватно да, али у новинама?

јасна порука како треба да изгледа, ради и живи навијач, овај хулиган.

Cek, cek u novinama nismo svi jednaki pred Bogom?

Taj huligan je mnogo ucinio za nesrecne, proterane, gladne... Pomagao svima i bio FER huligan. To govori i citulja koju su Delije dale. U njegovo vreme si bio slina ako si nekoga udario na zemlji, potegao flasu, motku ili ne daj Boze noz na rivala. Postavio je neke standarde kojih su se danasnji klinci odrekli i poceli da se ubijaju zbog boj kluba. Takvom coveku treba odati postu i svakako ga pomenuti i u novinama, jer nije bio otpad kao neki danasnji ''huligani'' (citaj propalice).

чекај, није питање шта је после њега дошло, питање је какав је пут он утро пре њих, а поготово чему мада то не морамо да питамо јер видимо последицу његовог дела.

још боље, питање је јел су пре њега постојале туче између хулигана због клубова и приде?

могу да се кладим главом да је он тада био посматран као ови данашњи хулигани, отпад како кажеш.

шта је радио ван терена, да ли је помагао некоме, то није мој проблем, причам о томе како текст треба да делује на ове данашње ''слине'', како рече. мада и ти су доста урадили за ове и оне, ал су и даље ''слине'', зар не?

Подели на овим сајтовима

слављење хулигана и одавање поште још једном табачу ... свака част  :cheesy: winter winter

А то је написано испод овог Вуковог поста:

витез српске трибине, честит и частан човјек, што би у мом селу рекли природни господин.  0110_hahaha

да се ови данашњи навијачи и клинци "ложе" на њега не би сјевали ножеви и пиштољи, већ поштено један на један па ко буде јачи ако већ мора тучњавом.

почувао у миру.

Амин Боже дај!

, што може да значи да се и на њега односи.

растко, ко је тебе унајмио да ми будеш тужилац или бранитељ?

иди у неки манастир и спасавај се, немој да ми изиграваш распућина овде на тему превођења мојих постова.

Подели на овим сајтовима

За ово су криви митрополит Амфилохије, Коштуница, Двери и Образ..

Мислим да би БоТа требао да се извине...а Дачић и Зокс да похапсе све...

Magen VeLo Yera'e

מגן ולא יראה‎,

Подели на овим сајтовима

Jel ovo hokejasi izgubili Stenli kup? hellooooooooo 4chsmu1 confused

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

gringrin

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

За ово су криви митрополит Амфилохије, Коштуница, Двери и Образ..

Мислим да би БоТа требао да се извине...а Дачић и Зокс да похапсе све...

gringrin 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha
Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...