deda Написано Август 26, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Август 26, 2009 И сваке године иста прича. Исте претње, нови закони. И сваке године.. на стадионима исто. Покушавамо да глумимо Енглезе. Наша Влада покушава да глуми Челичну Лејди. Занимљиво. и даље нико не прича о прекорачењу употребе силе надлежних органа реда. СТОП РЕПРЕСИЈИ НАД НАВИЈАЧИМА!!!!! НАВИЈАЧКИ ДУХ НИКАД НЕЋЕ УГАСИТИ!!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Протомајстор Написано Август 28, 2009 Пријави Подели Написано Август 28, 2009 Баш сам недавно ишао са навијачима Воше у Беч, када славно изгубисмо са 4:2. Ово је био мој први одлазак на инострано гостовање и упознао сам праве навијаче у правом светлу. Дакле у потпуности потписујем реченицу: "НАВИЈАЧИ СУ СТОКА!" Ја сам више симпатизер који одлази на све утакмице које Воша игра у Нс. И да не водим своја два мала сина ишао бих опет на западну трибину на којој се дерњам за свој грош - културно. 1317_womens Ево мене на Франц Хор стадиону у Бечу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Август 28, 2009 Пријави Подели Написано Август 28, 2009 ???????????? рече: ????? ? ?????????? ?????????? ????????: "???????? ?? ?????!" Velika zabluda, nisu svi "stoka vec pojedinci...al' svakakvih pojedinaca ima svuda.Inace skidam kapu za inostrano gostovanje :cheesy2:, ja jos nigde van Srbije nisao isao sa klubom :cheesy2: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Протомајстор Написано Август 28, 2009 Пријави Подели Написано Август 28, 2009 Ја баш мислим обрнуто. Појединачно не сматрам да је иједан навијач говедо, али као група навијачи су стока. :cheesy2: Добро сам проучио психологију те групе. Једноставно се међусобно мотивишу на деструктивно понашање. Само здружено навијање на трибини, организација и саборност су у реду, али то је свега 2/24h. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Август 28, 2009 Пријави Подели Написано Август 28, 2009 ???????????? рече: ? ?? ?? ????? 2/24h.a ostala 22 h provode u ????Ne kradu bas svi benzinske pumpe ...valjda je tako Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bilja Написано Август 28, 2009 Пријави Подели Написано Август 28, 2009 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Август 28, 2009 Пријави Подели Написано Август 28, 2009 Bravo biljo bangin ovaj snimak pokazuje da su ustvari ti huligani normalni ljudi zeljni provoda i sale...dok i ne diraju Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
deda Написано Август 28, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Август 28, 2009 Хм. Мислим да сте Коста и Прото обојица донекле у праву. Треба погледати психолошки и социолошки профил појединца а и не сме се заборавити на психологију и социологију масе. А гледао сам овај клип. Лудилоооо. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
deda Написано Август 28, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Август 28, 2009 Е Прото... мрзим теееееееееееее (шала братићу, наравно) ааааааааааааааааааа био си у иностранству ... аааааааааа хоћу и јааааааааааа bangin bangin bangin bangin bangin п.с. мој риспект матори bangin Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Август 28, 2009 Пријави Подели Написано Август 28, 2009 Ovo se zove ludilo na strani, hehheehheeh 0104_cheesy Mislim , ovako treba gde god odemo na zapad.I tako na uvek nazivaju ovakvi-onakvi, pa kad je tako, onda i budimo to za njih Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Август 28, 2009 Пријави Подели Написано Август 28, 2009 konstantin рече: Bravo biljo 0110_hahaha ovaj snimak pokazuje da su ustvari ti huligani normalni ljudi zeljni provoda i sale...dok i ne diraju 0202_238 ?? ??? ?? ???? ???????? ???????? bleh клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bilja Написано Август 28, 2009 Пријави Подели Написано Август 28, 2009 Ма најнормалније понашање! :smiley: Поготово овај што дозива маму и плази језик... Судећи по изгледу, има једно 30 година-мислим да би сви тридесетогодишњаци требали да се угледају на њега! 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Август 28, 2009 Пријави Подели Написано Август 28, 2009 Meda рече: konstantin рече: Bravo biljo 0202_238 ovaj snimak pokazuje da su ustvari ti huligani normalni ljudi zeljni provoda i sale...dok i ne diraju 0110_hahaha ?? ??? ?? ???? ???????? ???????? 0102_laugh Pa zar nije medo???Ako te neko 7 dana pre utakmice provocira i pise o tebi sve najgore u medijima i bukvalno te predstavlja kao "kaznenu ss jedinicu", sta je ovo sem sala mala??? Veruj mi druze da nisi ni svestan sta je huligan kad je huligan Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Август 28, 2009 Пријави Подели Написано Август 28, 2009 konstantin рече: Meda рече: konstantin рече: Bravo biljo 0202_238 ovaj snimak pokazuje da su ustvari ti huligani normalni ljudi zeljni provoda i sale...dok i ne diraju 0110_hahaha ?? ??? ?? ???? ???????? ???????? 0102_laugh Pa zar nije medo???Ako te neko 7 dana pre utakmice provocira i pise o tebi sve najgore u medijima i bukvalno te predstavlja kao "kaznenu ss jedinicu", sta je ovo sem sala mala??? Veruj mi druze da nisi ni svestan sta je huligan kad je huligan ? ??? ?? ???? ?? ????????????, ?? ?????? ?? ????? ??? ??????, ???? ?? ?? ??????? ??? ?? ?? ??? ???????? ... ??? ???????? (????? ????????) ?? ??????, ???? ??????? ???? ????????? ?? ?????? ?? ??? ? ???? ? ???????? ?? ??????? ????????? ??????? ?? ??????? ????????? ? ??????????? ?????? ???? ?? ??? ?? ????? ?? ?? ??????? ????? ??????????? ????? ? ????. ????? (????? ???? ????????) ??? ???????? ??????? ????? ????? ????? ??? ????? ??????? ??? ??????, ? ?????? ??????????? (???? ????????) ?? ?????? ?????????, ??????????? ? ?????? ????. ? ???? ?????????? ????? ??????? ???????. (????? ???????) ? ???? ?? ?? ?? ????? ??? ?????? ? ????? ?? ??-? ? ??????, ? ?? ?? ???? ????? ?? ?????? ?? ?? ?????? ???????? ?????????? ????? ?????, ??????? ???????? ??????, ? ?? ?? ?? ????? ??????????? ?? ????? ???????, ? ?? ?? ????? ?? ??????? ? ??????????? ???????? ???? ? ???? ???? ??? ??? ???????? ???? ????? ?????????? ? ?????????? ??, ?? ????????? ?? ??????? ?????? ? ??????? ?? ????? ? ?????. ?? ?? ??????? ?? ?? ?? ????? ?????? ?? ??????? ????????. ??? ?? ???????. ??? ?? ???? ??????? ???? ???? ?? ??????? ?? ??????. ????? ????? ?? ?????? ?? ??????? ?????????, ???????? ??? ???????????? ????? ??????? ? ?????????. ???? ??, ????? ?? ??????? ?? ???. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
deda Написано Август 28, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Август 28, 2009 Јој медо брате мој, лично мислим да не познајеш баш најбоље ситуацију око навијача. Пази, цела та прича око Прага је доста напумпана и са једне и са друге стране. Ово са клипом је обично зезање на улици и ништа више. Да само знаш каква све зезања могу да буду, скроз занимљиво. А то да ли ће неко неком бакљу набити у уста... па брате мили, ја јесам темпераментан, немам смирења, нажалост. Али кад би и неком мом блиском другару, ортаку пандур из чиста мира гуменим метком откинуо образ...па, не знам да ли бих се обазирао на било шта и да ли би ми у том тренутку нешто било важно. Кажеш, похапсити све. Ок. Нек се похапсе сви навијачи али исто тако и пандури сви нек се похаспе и ја ћу онда бити спокојан. До тад АСАВ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука