Jump to content

Навијачи

Оцени ову тему

deda

Препоручена порука

Хахах што у срце,ја се баш радујем кад је ова песма  7896634  0203_cool

Ма знаш какве су ти данашње цурице, брате. Све су у неком трипу, мисле да се свет око њих врти.....А ја то не могу да поднесем, и свако на своју страну. 7896634 Да ти не причам даље, знаш како све то иде.  7896634

Овако нешто.....  7896634

http-~~-//www.youtube.com/watch?v=LlZwxXqaksY

Господе Исусе Христе, Јединородни Сине Беспочетног Оца Свог, рекао си Твојим пречистим устима: "Без Мене не можете ништа чинити". Господе мој, Господе, вером и срцем примам у душу своју то што си рекао, клањајући се благости Твојој. Помози ми грешноме на делу које почињем, да га с Тобом довршим, у име Оца и Сина и Светога Духа. Амин.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 1.9k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

Хахах што у срце,ја се баш радујем кад је ова песма  greengrin  0102_laugh

Ма знаш какве су ти данашње цурице, брате. Све су у неком трипу, мисле да се свет око њих врти.....А ја то не могу да поднесем, и свако на своју страну. prstgore Да ти не причам даље, знаш како све то иде.  prstgore

Овако нешто.....  ;)

То је песма од Косоваца,знам овог што пева рефрен и Делфагора слушам..а делфагор из Звечана колко ја знам?

VIP - Nisam rob za PP 2010 (Serbian rap)

Бољи је рад ово :))

Подели на овим сајтовима

Хахах што у срце,ја се баш радујем кад је ова песма  prstgore  greengrin

Ма знаш какве су ти данашње цурице, брате. Све су у неком трипу, мисле да се свет око њих врти.....А ја то не могу да поднесем, и свако на своју страну. :) Да ти не причам даље, знаш како све то иде.  prstgore

Овако нешто.....  ;)

То је песма од Косоваца,знам овог што пева рефрен и Делфагора слушам..а делфагор из Звечана колко ја знам?

VIP - Nisam rob za PP 2010 (Serbian rap)

Бољи је рад ово :))

Не, брате....Све Митровчани.

Реља и Иван - легенде, биле и остале. Штета што више није Ђус са њима, али и овако су фанстастични.....  dada Што се песме тиче, објаснили су! Нема ту шта да се дода.  ;) 0102_laugh 

Господе Исусе Христе, Јединородни Сине Беспочетног Оца Свог, рекао си Твојим пречистим устима: "Без Мене не можете ништа чинити". Господе мој, Господе, вером и срцем примам у душу своју то што си рекао, клањајући се благости Твојој. Помози ми грешноме на делу које почињем, да га с Тобом довршим, у име Оца и Сина и Светога Духа. Амин.

Подели на овим сајтовима

Е па замисли где би сад догурали њих тројица заједно.Али Ђус кад хоће каки па неће каки..Ђус гледао где му више одговара фул мун или вип,ал можда и Рељи било криво јер је Ђус био добар,па да буде бољи од Икца  4chsmu1 али Рексона најбољи репер на Балкану,па Струка,Ђус комерцијале доста правио  greengrin

Подели на овим сајтовима

greengrin 4chsmu1

Трсили би све пред собом....Дефинитивно!

Заборавио си и ГРУ-а да напишеш.  smej.gif  :cheesy2: smej.gif

Подели на овим сајтовима

greengrin 4chsmu1

Заборавио си и ГРУ-а да напишеш.  prstgore  :cheesy2: smej.gif

Па ако мислиш за вип гру није био са њима.Ако мислиш на најбоље репере,он је добар и свака част што је урадио за почетак репа у Србији..алиии

Рексона,Струка,Дада,Икац,Луд,Дрипац,БС,Марчело,ТХЦ,Уан Шат..бољи од њега  smej.gif

Подели на овим сајтовима

7896634 0102_laugh

Заборавио си и ГРУ-а да напишеш.  bleh  4chsmu1 4chsmu1

Па ако мислиш за вип гру није био са њима.Ако мислиш на најбоље репере,он је добар и свака част што је урадио за почетак репа у Србији..алиии

Рексона,Струка,Дада,Икац,Луд,Дрипац,БС,Марчело,ТХЦ,Уан Шат..бољи од њега  4chsmu1

Баш то....Један од најбољих репера на Балкану, БС сам заборавио да напишем, али то је то у суштини. prstgore

:D 0442_feel :drugarstvo:

Подели на овим сајтовима

ево још један клип Делија са прве утакмице полуфунала купа против Партизана

Подели на овим сајтовима

:bla: 0102_laugh

Ja mislio da je ovo tema o navijacima, kad ono medjutim...

И данас, кад дође до последњег боја,

Неозарен старог ореола сјајем,

Ја ћу дати живот, отаџбино моја,

Знајући шта дајем и зашто га дајем.

Подели на овим сајтовима

BEOGRAD - Ustavni sud Srbije (USS) odbacio je predlog Republičkog javnog tužilaštva za zabranu 14 ekstremnih navijačkih podgrupa, objavljeno je na sajtu tog suda.

Predlog je odbačen "zbog nepostojanja ustavnih i zakonskih pretpostavki za vođenje postupka pred ustavnim sudom i odlučivanja o takvom zahtevu", navedeno je u kratkom obrazloženju sa sednice koja je bila zatvorena za javnost.

Zahtev za zabranu ekstremnih navijačkih podgrupa koje deluju u okviru udruženja građana i van tih udruženja podneo je tadašnji vršilac dužnosti republičkog tuižioca Slobodan Radovanovoć, 16. oktovra 2009. godine.

On je tada predložio da Ustavni sud donese odluku o zabrani delovanja i brisanja iz registra navijačkih podgrupa "Partizana", "Crvene zvezde" i "Rada", zbog "delovanja koje je usmereno na nasilno rušenje ustavnog poretka, kršenje zajamčenih ljudskih i manjinskih prava, izazivanja rasne, nacionalne i verske mržnje".

Radovanović je naveo da te podgrupe imaju obeležja kriminalnih bandi, koje nemaju ništa zajedničko sa sportom.

On je u obrazloženju zahteva ukazao da se na skupovima tih navijačkih grupa dešavaju incidenti i ispoljava ksenofobija i homofobija, koje za posledicu imaju fizičko nasilje nad građanima i strancima, zabranjeno Ustavom i Konvencijom o ljudskim pravima.

Prema obrazloženju tužioca, ekstremne navijačke grupe postale su "privatne armije koje služe za ubistva, sticanje dobiti krivičnim delima i sprečavanje privatizacije klubova."

Radovanović je istakao da je cilj zahteva za zabranu njihovog delovanja, suzbijanje nasilja ne samo na sportskim dogđajima već i na ulicama gradova Srbije.

Ustavni sud je predlog tižilašva razmatrao 9. decembra prošle godine, ali je donošenje odluke odloženo, jer predlog sudije izvestioca da se USS proglasi nadležnim u tom predmetu nije dobio potrebnu većinu.

Sudija izvestilac, tadašnji predsednik USS Dragiša Slijepčević smatrao je da je nadležnost moguća, na osnovu samog delovanja neregistrovanih udruženja, odnosno podgrupa, ukoliko je njihovo delovanje neustavno i protivzakonito.

U raspravi, je međutim, preovladalo mišljenje da je UŠ nadležan samo za zabranu registrovanih udruženja, a da je krivično gonjenje i zabrana ekstremnih navijačkih grupa "krimogene strukture" kako ih je tužilac označio, regulisano Krivičnim zakonom.

Zato je USS doneo odluku kojom se praktično proglasio nenadležnim za zabranu tih grupa.

Predlog za zabranu ekstremnih navijačkih grupa i podgrupa u okviru udružeja građana i van udruženja i njihovo brisanje iz registra podneo je vršilac dužnosti republičkog javnog tužioca Slobodan Radovanović 16. oktobra 2009. godine Tužilac je zatražio zabranu navijačkih podgrupa: "Ultra boys", "Belgrade boys", "Ultras", "Brigate", "Alkatraz", "Ludaci-Padinska Skela", "Anti-Romi", "South family", "Head hunters", "Irriducibili-NBG", "Shadows", "Extreme boys", "Čuvari časti", "Brain damage" i "United Force 1987".

Подели на овим сајтовима

Наравно да је предлог одбачен, кад је бесмислен. Нема вајде од забрањивања навијачких група - једини лек против дивљања "навијача" је кривично гоњење оних који су починили кривична дела и стављање истих иза решетака на дууууг временски период...

Катодна цев све трпи, а интернет свакога.

Подели на овим сајтовима

Upravo tako!!!

Nisu svi navijaci kriminalci, ubice, niti su sve navijacke grupe ekstremne!

Подели на овим сајтовима

:cheesy2: :cheesy:

Ja mislio da je ovo tema o navijacima, kad ono medjutim...

nesiguran Па Рексона,Струка,и посебно ТХЦ су навијачи Звезде,тако да нисмо баш много заобишли  :cheesy2:  0102_laugh

prstgore 0442_feel 0442_feel

http-~~-//www.youtube.com/watch?v=E7mtqu9d6G0

bleh bleh bleh

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...