Jump to content

Навијачи

Оцени ову тему

deda

Препоручена порука

• Одговори 1.9k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

DEJAN рече:
  Anti Palma Crew рече:
  DEJAN рече:

?? ??????? ?? ?????? ??? ?? ???????? ?? ?????? ?????????? ?????.????????? ?? ?? ????????.??? ??????????? ?????? ??????? ???? ????? ?????? ? ???? ???? ?????.

???? ??? ???? ???? ????, ????? ?? ?? ????? ?? ?????? ???????? ????????...

Druze,znam veoma dobro veruj mi.A nemam ja sta da ti govorim,jel se secas kad je na derbiju onaj momak dobio onu raketu u grlo i kad je podlegao povredama.Kad je vrsen uvidjaj,svi su rekli da su duboko razocarani jel ne znam koliko su djakova ,onih crnih velikih,napunili spricevima.A znam navijace mnoge i neke vodje ,bivse i sadasnje tako da .....

??????? ???? ????????.

? ?????? ????????? ??????? ???? ??????... ???, ??????(???) ????????? ??????? ?? ??? ?????????????? ??????... ????? ?????? ??? ????????? ????? ?? ???? ????? ???? ?????? ? ??????????? ???? ??? ?? ? ????? ????? ????????? ???????????? ???? ?? ??????? ???????? ??????????????.

"Пред безумним не говори, јер неће марити за мудрост беседе твоје" Приче Соломунове 23:9

Подели на овим сајтовима

ja kad vidim gomilu navijaca, znam odmah da nemaju sta pametnije da rade, i uvek mi dodje da ih porobim sve, taman nekoliko desetina hiljada da mi grade piramidu...

:cheesy3: :cheesy3: :cheesy3: :cheesy3: :cheesy3: :cheesy3:

salim se naravno... 0102_laugh 0102_laugh 0102_laugh 0102_laugh 0102_laugh 0102_laugh 0102_laugh 0102_laugh 0102_laugh 0102_laugh 0102_laugh 0102_laugh 0102_laugh 0102_laugh 0102_laugh 0102_laugh 0102_laugh 0102_laugh 0102_laugh 0102_laugh

:P :P :P 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha

mada kad vidim divljanja  0120_angryy 0120_angryy 0120_angryy 0120_angryy 0120_angryy 0120_angryy 0120_angryy 0120_angryy 0120_angryy 0120_angryy 0120_angryy 0120_angryy 0120_angryy 0120_angryy 0120_angryy 0120_angryy

odmah pomislim kako bi bilo lepo sve ih pohapsiti i oterati na prinudni rad u prazna sela, da malo potrose viska energije na obradjivanje zemlje nekoliko meseci, i da puste normalne navijace da navijaju, i normalne ljude da nenavijaju... e sad, sta je definicija normalnog....

u svakom slucaju onim divljanima i siledzijama ne bi falilo malo orackog prevaspitavanja.... stari grci su vrlo cenili zemljoradnju,jer od zemlje su ziveli, ali nije im smetalo da kad treba da brane, ili pljackaju (ovo bas nije lepo) uzmu oruzije i kranu u rat... tako i sam ahil brine o svojim usevima i zetvi tokom onih legendarnih 10 godina opsade troje,a kad to zavrsi vraca se da nastavi rat....

махматма ганди је рекао:

свако се срце може истопити на ватри љубави,ако пак не успемо, то значи да ватра није била довољно јака!

Подели на овим сајтовима

Цитат

odmah pomislim kako bi bilo lepo sve ih pohapsiti i oterati na prinudni rad u prazna sela, da malo potrose viska energije na obradjivanje zemlje nekoliko meseci, i da puste normalne navijace da navijaju, i normalne ljude da nenavijaju... e sad, sta je definicija normalnog....

:P Од првог твог поста сам провалио да у теби лежи комунистички дух...  0110_hahaha назирао сам га,а сада и потпуно провалио. 0110_hahaha Удба брате..па Голи оток..  :P то је за нас навијаче...само то...  :P

Дај,молим те..поштеди ме те приче о дивљању и насиљу..па тога имаш у свим структурама..значи навијачи су на трибинама да би навијали,а не да би дивљали... ако и дође до неке туче због транспарента.па и није смак свијета,само да се не изгуби неки људски живот или да се не повриједи неко озбиљније... Људи смо.. Стоп ножевима и оружју на теренима и биће суперишка.

"Пред безумним не говори, јер неће марити за мудрост беседе твоје" Приче Соломунове 23:9

Подели на овим сајтовима

da,da... tuce su bas  dostojne coveka...pardon, izgleda da lepo rekoh, robova... i besposlicara...

значи навијачи су на трибинама да би навијали,а не да би дивљали...

pridrzavajte se toga i bice sve u redu... ja nisam nikad rekao da treba to zabraniti i slicno..

da smo ljudi, ovo ne bi bilo nuzno reci-Стоп ножевима и оружју на теренима и биће суперишка.

goli otok bio bi letovanje u odnosu na gradjenje moje piramde...

0110_hahaha

:P :P :P 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha

Значи Делије као навијачка група је дала много више Србима и Православљу него што ће и једна друга невладина организација која не припада црквеним организацијама.

0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha

inace, jos aristotel je pre 2 500 godina rekao da ljudi mogu biti robovi i bez lanaca....

mudri aristotel. 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha

stoga, smatram ovo lakim recima...

(stoga, svi ljudi su na neki nacin robovi)

mudri aristotel. 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha

махматма ганди је рекао:

свако се срце може истопити на ватри љубави,ако пак не успемо, то значи да ватра није била довољно јака!

Подели на овим сајтовима

Цитат

Значи Делије као навијачка група је дала много више Србима и Православљу него што ће и једна друга невладина организација која не припада црквеним организацијама.

жвака цепање од смеха цепање од смеха цепање од смеха

Да и мало знаш о навијачкој сцени не би се смијао. Појма немаш колико хуманитарних акција су урадили. И то јавних,које сви знамо. А ти гдје си? како ти помажеш? у рупу си..

Цитат

da smo ljudi, ovo ne bi bilo nuzno reci-Стоп ножевима и оружју на теренима и биће суперишка.

Да нисмо људи,не би смо ни били овдје гдје јесмо.. 0503_music

Али има вас гробара... Александар,Деја и још многи.. ;) Сви од црно беле руке...

Подели на овим сајтовима

????????? ???? рече:
  DEJAN рече:
  Anti Palma Crew рече:
  DEJAN рече:

?? ??????? ?? ?????? ??? ?? ???????? ?? ?????? ?????????? ?????.????????? ?? ?? ????????.??? ??????????? ?????? ??????? ???? ????? ?????? ? ???? ???? ?????.

???? ??? ???? ???? ????, ????? ?? ?? ????? ?? ?????? ???????? ????????...

Druze,znam veoma dobro veruj mi.A nemam ja sta da ti govorim,jel se secas kad je na derbiju onaj momak dobio onu raketu u grlo i kad je podlegao povredama.Kad je vrsen uvidjaj,svi su rekli da su duboko razocarani jel ne znam koliko su djakova ,onih crnih velikih,napunili spricevima.A znam navijace mnoge i neke vodje ,bivse i sadasnje tako da .....

??????? ???? ????????.

? ?????? ????????? ??????? ???? ??????... ???, ??????(???) ????????? ??????? ?? ??? ?????????????? ??????... ????? ?????? ??? ????????? ????? ?? ???? ????? ???? ?????? ? ??????????? ???? ??? ?? ? ????? ????? ????????? ???????????? ???? ?? ??????? ???????? ??????????????.

Znam za humanitarne akcije i to podrzavam,o tome je i u Pravoslavlju pisalo,sve je to super.Ali jos uvek je to nedovoljno,mnogo vise je destrukcije.Ne pricam ja samo o Zvezdi,nego o svima.Znas kad jedan narko bos kupi FK Vojvodina i onda organizuje navijace vecinom maloletnike ,cemu dobrom ti tu mozes da se nadas.
Подели на овим сајтовима

Цитат

Znam za humanitarne akcije i to podrzavam,o tome je i u Pravoslavlju pisalo,sve je to super.Ali jos uvek je to nedovoljno,mnogo vise je destrukcije.Ne pricam ja samo o Zvezdi,nego o svima.Znas kad jedan narko bos kupi FK Vojvodina i onda organizuje navijace vecinom maloletnike ,cemu dobrom ti tu mozes da se nadas.

И због тога треба угасити навијаче? А плус то није истина... Навијачи војводине фимаши и стара гарда постоје одавно,тако да та прича не пије воду...

Подели на овим сајтовима

Brate mili,ne kazem ja da ih treba ugasiti,ali mnoge stvari treba promeniti iz korena.Znam i ja mnogo sportista,pametnih ljudi koji su navijaci ali kako oni da dodju do izrazaja od nezrelih budala.Pri tom su u manjini,velikoj manjini.

Подели на овим сајтовима

????????? ???? рече:
  Цитат

.

? ???? ???? ????? ??????? ????????? ? ???? ?? ???? ??????... ???????? ????????? ?????? ? ????? ????? ??????? ??????,???? ?? ?? ????? ?? ???? ????...

Sta nije istina,ne razumem sta si hteo da kazes.
Подели на овим сајтовима

Evo jedan primer.Pre nekoliko sam radio jedan koncert.Prilazi jedan navijac Vojvodine mom drugu i pita da li su on i njegov brat Delije.Oni momci navijaju za Partizan,pa kazu da nisu.A mi smo videli da nas jedna grupa momaka gleda ispod oka.I kao bice problema i tako to.I recimo,dajem primer,da je zaista izbila frka,i da su momci koji su sportisti dobri studenti,pre svega dobri ljudi,dobili batina,sta da uradis tim navijacima.A ti navijaci nisu bili neki klinci,vec sve ljudi od 25 do 30 godina,koji su odrsli na tribini.I sta da im uradis.Da su to neki klinci pa ajde da im i oprostis zbog nezrelosti , a ovo konjine koje su uzalud procerdali tolike godine.To je glavni problem koji hocu da istaknem.Mnogo mladih je u navijackim grupama.On samo znaju da prepoznaju zvezdasa,partizanovca ili neke druge i ajmo mrznja tuca lomi izloge unistavaj svoj grad.A ko ce njih da nauci da prepoznaju zivoga Boga u drugom coveku,svoga brata u Hristu na tribini.A mi smo narod koji propada.Mi sami sebe ubijamo.I zalosno je sto ljudi od 25 ili 30 godina gledaju ko je koji navijac gde pripada,da li ce ga tuci.Umesto,da je srece,oni bi radili nesto,pravili decu bili korisni drustvu i drzavi.

Подели на овим сајтовима

?? ??????? ????? ?? ??? ???????? ???????? ??????????, ??????????? ? ??.

DEJAN рече:

Evo jedan primer.Pre nekoliko sam radio jedan koncert.Prilazi jedan navijac Vojvodine mom drugu i pita da li su on i njegov brat Delije.

???????? ???? ?? ????? ?? ??? ??? ???????? ?? ????? ?? ?? ???? ???????? "? ????????"...

DEJAN рече:

Evo jedan primer.

??? ???????? ?????? ????? ?? ???????? ?? ????? ?????? ?? ????? ????? ???????...  ?????? ?? ???????? ?????????? ??????? ?? ???????, ???????, ??? ?? ?? ? ? ??????? ???????? (?????? ???? ???? ????)... ?? ?? ?????, ????? ?? ????? ????? ???????, ?????? ????? ??? ?????... ? ?????? ?????? ?? ? ?? ???????...  ? ?? ?? ???? ?? ?? ??? ???? ???????? ????????? ??????, ???? ?? ??? ??????? ???????? ????? ?????, ??. ????????? "???? ? ??????" ? "?? ???? ?????? ? ????????" ?? ?? ???? ?????? ???? ???? ????? ???? ?????? ??? ????? ???????? ?????? ?? ??????????...  ???? ????? ???? ???? ?? ?? ??????????? ? ???? ????????... ????????? ? ???????? ????? ?? ?????? ?????? ? ? ???? ??????????? ???????: ????????? ?????????, ?????? ?????????, ?????????? ??????? ?????????, ?????????? ?????????... ??? ? ???????? ???? ???????????? ????? ????????... ? ?????? ?????? ??? ? ???? ??????????... ??? ????? ? ???????? ???? ?? ???????????????? ? "????????" ????... 

????? ???? ????????, ??? ?? ?????? ???? ????? ?? ???? ???? ???? ?? ??????????...

.

..

...

Подели на овим сајтовима

Нема потребе... моја се прича овде завршава... ја не капирам тебе, ти не капираш мене и то је то...

Али ћемо зато у неким другим темама одлично да сарађујемо...  :drugarstvo:    319.gif

ПС када дођеш у Јагодину идемо на пиво или сок...  smil41cb5615a0b72.gif

.

..

...

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...