pokajnik83 Написано Октобар 18, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2009 ??????? ??????, ?? ?? ????????: ?? ?? ????? ??????, ????? ??? ???? ?????????? ????????????? ? ??????????? ????????. ????? ? ?????? ?? ?? ??????????, ??? ????? ? ?????? ?? ?? ?? ????? ?? ????, ??? ???? ????????? ???????. ???? ?? ????? ????? ?? ???????? ???????? ???? ?? ???????? ... ??? ???????, ?????? ?? ?????? ???????? ?? ??????? ?? ??? ?? ? ??? ??????? ? ????? ????????? ????? ??? ???????. ??????? ???? ????? ??????? ????????... И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Октобар 18, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2009 моја поента је била да не можемо тражити позитивизам у нечему на основу другог негативизма ... хоћу да кажем да навијачи неће престати да буду етикетирани као стока, док год не престану да ломе стадионе, туку се са муријом и слично. иначе да сам мурија, да ме неко онако одвали од батина и да не знам где сам, сигуран сам да бих од страха извадио утоку и махао њом мислећи да ће хтети још неко да ме поткачи како тај снимак баш тако и сведочи ... навијач је престао да буде кад се то није десило на стадиону, него у кафићу у центру града ... не знам за узвик, ја сам га чуо први пут на улици и то на мартовским демонстрацијама још ... сваки живот треба да буде дан жалости, то не релативизује ствари. политичари причају шта им одговара кад им одговара да би скупљали поене код простог народа, што би рекло лажу ко пси. а и да би исти ти навијачи данас њима понекад или по потреби завршавали посла, баш као што се то неки дан дешавало са оном глупавом афером алкохол. јака ствар што је тамо неко одело пило алкохол. него би навијачи да пију и они, па им тешко пада. а тешко напујдати усијане главе. е управо је та релативизација где навијачи греше кад траже позитивизам за себе, на основу нечијег мањег или већег негативизма. е управо је ту окосница ватреног адреналина сужења ума и хладног разложног закључивања. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Октобар 18, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2009 ?.?. ???? ????? ?? ???????? ???? ??????? ????? ???? ?? ??????? ????? ???? ?? 6. ?????? ??????... ??? ?????? ???? ????? ????? ???? ??????? ? ??????? ??????? ? ???? ??????????? ?????? ????????????? ??? ???, ?????? ?? ????????, ???? ???? ??? ?? ?? ?????? ?? ?????? ???, ??????? ???????? ????? ?? ????? ?????? ??? ? ???????? ? ???? ?? ???? ? ???? ?? ?? ????? ... ?????? ?? ?? ???????????, ?? ???? ?? ?? ???????. ? ???? ?? ?? ??????????? ??? ?? ?? ?????? ??????. ? ?? ?? ??????? ??? ???? ??????? ?? ?????????? ????? ????, ??????? ???, ????? ?? ??? ???????? ???? ??????, ??????? ?? ??? ?? ??????????, ???? ??????? ?? ??. ????? ?? ?? ?? ????? ??????. ??????? ??????, ?? ?? ????????: ?? ?? ????? ??????, ????? ??? ???? ?????????? ????????????? ? ??????????? ????????. ????? ? ?????? ?? ?? ??????????, ??? ????? ? ?????? ?? ?? ?? ????? ?? ????, ??? ???? ????????? ???????. ???? ?? ????? ????? ?? ???????? ???????? ???? ?? ???????? ... ??? ???????, ?????? ?? ?????? ???????? ?? ??????? ?? ??? ?? ? ??? ??????? ? ????? ????????? ????? ??? ???????. ??????? ???? ????? ??????? ????????... ?? ?? 0102_laugh 1312_womens ???? ?? ?? ??? 0102_laugh 0102_laugh ????? ??, ???? ?????? ?? ?? ???????? ???????? ?? ?? ???????? ??? ????????: ?????? ?? ????? ? ?? ???????? ?? ??????? ???? ?? ??? ??????????? ?????????? ????????? ? ??????. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Октобар 18, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2009 ???? ?????? ?? ???? ?? ?? ?????? ??????? ??????????? ? ?????? ?? ?????? ?????? ??????????? ... ???? ?? ????? ?? ???????? ???? ???????? ?? ???? ??????????? ??? ?????, ??? ??? ?? ???????? ?? ???? ????????, ???? ?? ?? ??????? ? ??????. ? ? ???? ? ?? ??????? ? ?????? ???? ?????? ??? ?????... ???? ??? ???????? ?????! ??????? ?? ??????? ???? ?? 15.000 ???????? ??????? ?? ???????? ??? ?????? ?? ???? ???????! ?? ?? ?? ????? ??????? ??? ???????? ???... ?? ?? ???? ????? ?????????? ?????????, ?????????????? ? ???????????????? ???????! ? ????, ???? ??? 50-?? ??????? ???? ??????? 14.950 ???????? ?? ?????????????? ??? ?????, ?? ?? ???, ???? ????! ???? ????? ????? ? ????! ??? ????? ??? ?? ???? ???????? ?? ?? ??????? ??????! ????? ??????? ?? ?? ?????, ???????, ???? ?? ???? ?? ?? ?? ?? ?? ? ??????. ????? ???? ?? ????????? ?????????????, ??????? ????? ?????, ? ??????? ? ?????? ?? ????: ''??? ???? ?????????? ????? ????? ??? ?? ?????? ? ??, ????? ?? ???? ?? ???''. ?? ???? ?? ????????? ?? ?? ????? ?????? ? ?? ??????? ?? ?? ?????? ?? ??????? ? ??????! И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Октобар 18, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2009 1. Не може нико никоме забранити да приватни снимак окачи на нет, такав снимак сигурно постоји. 2. Ја се не плашим да ће ме полиција развлачити по улицама јер на улици не висим, а на стадион сада већ ретко одлазим. Када одем, не ломим, не дивљам и не палим бакље, а камо ли људе. Знаш како, некако смо увек моји другари и ја били у фазону да не нападамо први. 3. Ужасно ми смета то шарање свог града, то такође не оправдавам. 4. Знам поуздано да је дечко сам пао (не питај од кога и како, то ћу ти рећи када будемо опет пили пивце). Признајем да су клинци подивљали и да је ово све мање навијање. Зато ме има све мање на трибини! И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Октобар 18, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2009 ????? ????? ?? ? ????? ??????? ???? ???? ??????? ??????? ?????? ?? ???? ??? ????? ?????: ????????? ?? ?? ?????? ????????? ? ?? ?? ??? ??? ???? ????????. ???? ?? ??? ??? ???? ?? ???????! ?? ?? ?? ? ???? ??? ????? ??????. ????? ?? ????????, ?????? ????????????. ? ???? ???? ?????????? ?????????? ... клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Октобар 18, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2009 Аутомобили...хм... То је мало накићено, али има случајева... Уосталом пола града вози добра кола а нико ''нема динара''. У то не улазим! И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
deda Написано Октобар 18, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 18, 2009 Покајнику, свака ти част на овим постовима. Видим да си са севера. Има вас овде подоста. Али добро, битно је да се дружимо. Ма и ја милион пута помињем те приче кад навијачи страдају ни криви ни дужни, а нико то не пише. Па и ја сам присуствовао сценама где се нпр навијачи бију а пандури стоје и гледају (јер се мања група песничи) и чекају да ови заврше па да их све лепо покупе и премлате. А то да су пуно ствари исцениране са навијачима...то тек.... фора је у следећем...станеш мало само са стране и посматраш све...и пажљиво око ће све уочити Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Октобар 18, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2009 ?????????, ????? ?? ???? ?? ???? ?????????. ????? ?? ?? ?? ??????. ??? ??? ???? ???????. ??? ?????, ????? ?? ?? ?? ???????. ????? ?? ?? ?? ?? ''????? ????'' ???? ???????... ????? ??? ???? ??? ? ?????? ? ?????, ???? ?? ??????? ?? ''??????????'', ??? ??? ?? ???? ??????? ????? ????????! И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
deda Написано Октобар 18, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 18, 2009 ДА, ИСКРЕНО! Опуштено. И ја исто...одвајам кукољ од жита 0202_238 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Октобар 18, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2009 0202_238 0202_238 0110_hahaha Поздрављам те! Истрај! И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Жика Написано Октобар 18, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2009 Да,има и добрих људи међу навијачима.Али неки људи то не схватају и свим навијачима дају етикете.Ко да су навијачи најгори.Такође,мислим да има и добрих људи међу полицајцима,нису сви лоши.Идем скоро 4 године на утакмице, и било је и добрих и лоших полицајаца :smiley: 1ОдТребињскихТамбураша је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Октобар 19, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2009 ??,??? ? ?????? ???? ???? ??????????.??? ???? ???? ?? ?? ???????? ? ???? ?????????? ???? ???????.?? ?? ?? ???????? ???????.??????,?????? ?? ??? ? ?????? ???? ???? ???????????,???? ??? ????.???? ????? 4 ?????? ?? ????????, ? ???? ?? ? ?????? ? ????? ?????????? :smiley: klapklap :cheesy2: klapklap :cheesy2: klapklap :cheesy2: клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Октобар 19, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2009 Наравно, као и у свему има и лошег и доброг! Поента је у следећем: НИСУ НАВИЈАЧИ ДРЖАВНИ НЕПРИЈАТЕЉ БРОЈ ЈЕДАН! Ако је неки клинац од 15. или 16. година државни непријатељ, а Наташа Кандић то није, е онда Србијооооо јадна си, много си јадна... И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Октобар 19, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2009 .???? ????? 4 ?????? ?? ????????, ? ???? ?? ? ?????? ? ????? ?????????? :smiley: ?? ???? ?????? ?? ???? ???? ?????? ? ??? ????? ? ??? ?? ??????? ???? ?? ?????? ?? ?????? ????? ???? ?? ??????? ??????? ???????? ?? ????????! ??????? ?? ??? ???? ?????? ???? ???? ????, ?? ??? ???? ???? ?? ???? ?? ????, ??? ???????? ?? ????????! ???? ?? ?????????? ? ????????? ??????????? ?? ??????????? ? ?????? ?????? ????? ?? ??? ?? ???? ? ?? ????. ??????? ?? ?? ? ????? ???????, ????? ???? ?? 50. ??????, ???? ? ??????? ???????? ???? ?? ???????? ??????????????? ? ??????? ? ??????????? ????! ????? ??????? ? ???? ? ?? ???? ???? ?????? ????? ??? ''????????'' ???? ? ??????! ?????? ??????? ?? ?? ??????? ?????? ???????? ? ???????? ???????? ???? ???? ??????! ??? ???? ?? ???????? ?????? ?? ??????? ???????? 90-?? ?????? ?? ?????? ??? ???? ???? ????? ???????? ? ???? ?? ??????? ?? ????????. ????? ??? ?????? ?? ????? ?? ?? ?? ???? ???????? ???????? ?????? ????? ???? ???????? ???? ?? ???? ?? ?????????? ?? ??????? ????? ?? ???????? ???????-?????????! И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука