Anti Palma Crew Написано Фебруар 24, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2013 Ко је овај други? Заб.? . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Фебруар 24, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2013 Немам појма, али би логично било да јесте... Ни они више не знају где бију... Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Фебруар 24, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2013 Причао ми другар да је изузетно лоше, мислим по њих саме... А ја када га у зезању приупитам да ли је значка или забрањен он одговара да је гробар и да зато више не иде на текме (бар не онако редовно)... Не дај Боже ником.... Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 1 . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Фебруар 24, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2013 Причао ми другар да је изузетно лоше, мислим по њих саме... А ја када га у зезању приупитам да ли је значка или забрањен он одговара да је гробар и да зато више не иде на текме (бар не онако редовно)... Не дај Боже ником.... Баш тако... Мрцварење. И што је најгоре цела прича више уопште нема везе са навијањем, нити се они океј ликови што су остали ишта питају... Само да не погине још неко. Anti Palma Crew је реаговао/ла на ово 1 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Фебруар 24, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2013 Видећемо до краја сезоне... Има доста да се игра... Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 1 . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Фебруар 25, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2013 Како не могу када Звезда има просечну посету око 16 000 на Маракани? Mislio sam na ove koji protestuju. Deluje mi da cetri "strane" koje su se sakupile ovde na ovom skupu ne broje svega par stotina ljudi. Dok su to ogromne navijacke grupe. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Банатски деран Написано Фебруар 25, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2013 П.и А. ! Доста виђенијих Цигана и Забрањених. Равно,нигде брда све је равно... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Фебруар 26, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2013 Тачно пре годину дана: Јадранка-Дервента је реаговао/ла на ово 1 . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Фебруар 26, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2013 Нови концерт у Руском дому Извор: www.delije.net На нашу славу, Светог Симеона Мироточивог, 26. фебруара у 20 часоваправимо хуманитарни концерт за Косово и Метохију, у Руском дому.Наступаће Косовски Божури и Ивана Жигон, Бело Платно, КУД Коло и 357. Цена карте је 1000 динара и продаваће се од 25. јануара у бутику Делијана западној страни Маракане, као и у Руском дому. Концерт почиње у 20часова. Нема вероватно лепшег начина да обележимо своју крсну славу негода се окупимо са племенитим циљем да помогнемо опстанак Немањиног родана својим вековним огњиштима.У салу Руског дома где смо већ двапута имали концерте до сада, стаје мање од 400 људи. Била би великасрамота да је не напунимо до последњег места и да се не тражи картавише! Дуго нисмо имали концерт, а активности везане за помоћ Косметутреба временом само појачавати, а не смањивати! Ово би заправо требалода буде само загревање за један велики концерт на Маракани ове године.Великузахвалност дугујемо свим учесницима који се увек одазивају на наш позивза овакве акције, као и управи Руског дома који су веће Србенде од свихСрба јер за разлику од других који и за плаћену салу имају многоподпитања, ови их немају иако нам дају бесплатно салу само да би сепомогло Србима на Космету!Ајде да осветламо образ нашег Севераали и (уже) Србије и да пружимо највећу могућу подршку нашеммногострадалном народу у овим данима нових искушења...Такође,скупљаћемо и гардеробу коју можете донети пред почетак концерта у фоајеРуског Дома. Ко жели да дарује одећу требало би да води рачуна о томе дасу ствари очуване, опране, испеглане и паковане.НЕМА ПРЕДАЈЕ - КОСМЕТ ЈЕ СРБИЈА! (са речи на дела!) Јадранка-Дервента је реаговао/ла на ово 1 . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Фебруар 27, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2013 Сaкупљено је 444.000 динара! Јадранка-Дервента је реаговао/ла на ово 1 . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јадранка-Дервента Написано Фебруар 27, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2013 Хвала ти, сузе су ми кренуле! Господе, буди милостив мени грешној. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Фебруар 28, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2013 Црвена Звезда - Јавор 2:1 . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Фебруар 28, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2013 . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Фебруар 28, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2013 Јадранка-Дервента је реаговао/ла на ово 1 . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Фебруар 28, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2013 Слике у постовима изнад овог... Јадранка-Дервента је реаговао/ла на ово 1 . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука