Jump to content

Навијачи

Оцени ову тему

deda

Препоручена порука

• Одговори 1.9k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

:)
Da, groblje je uvek simpatično. Ne mogu stvarno da se ljutim ni na kog od njih.

Ne znam koliko ti je poznato, ali ranije su se recimo družili naši i njihovi igrači. Čak su neki bili bolji ortaci sa suparničkim igračima nego sa svojim.

Imam masu drugara koji su pričali da su išli i na Zvezdine utakmice (više nego na Partizanove, a grobari su). Prosto je Zvezda češće igrala u Evropi i imala neke atraktivne timove, i što da se ne pogleda. Ne može vama to biti baš jasno danas. Sad vrtiš kanale i gledaš 5-6 velikih derbija iz cele Evrope u istom trenutku. Ranije ni ove domaće nisi mogao da gledaš a Evropske nikad. Jedino KEŠ, Uefa i Kup Kupova. I to jednu tekmu i gotovo.

Ili odeš na tekmu i trčiš kući da bi stigao da vidiš Sportski pregled i reportaže sa ostalih tekmi. Mnogo je lepše bilo.

Huliganska ekipa se uvek marisala, ali to se znalo mesto gde i nikad nije stradao neko ko je bio van tih grupa. Da nekom se slupaju kola, taman posla.

Dobre se utakmice igrale i dobri protivnici bili. Nije bilo mržnje što je najbitnije. Ne znam da li možete da shvatite da je nekada ustajao ceo stadion i aplaudirao neki lep potez protivničkog igrača.

Ali sve je to tako bilo u celom Svetu. Naši navijači su kopirali uglavnom italijane ili engleze. Pirotehnika ili grlo i aplauzi. Sad se i po Svetu kolju. Brazilom ne možeš da izađeš iz kuće za vreme neke utakmice, jer će te ubiti. Čak i u velikim i nekada mirnim evropskim gradovima poput Rima, Madrida...

... ma može ovo da se priča sto godina, ali se neće promeniti ništa dok se i napolju ne promeni.

Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, 

καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος...

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...