Jump to content

Навијачи

Оцени ову тему

deda

Препоручена порука

?????? ????? ?? ???? ????? ?????? ? ?????, ? ???? ???? ???? ? ?????? ???? ?????? ???!  klapklap

???????????, ?????, ?? ?????????? ?? ????, ?? ?? ?? ???? ?????????. ????? ?????, ???? ???? ??? ? ???????? ?? ??????? ? ????? ? ???? ?? ????? ??? ??????, ????? ?? ?? ?? ??????? ????!

??, ??...  ???? ?? ???? ?? ???...  klapklap

.

..

...

Подели на овим сајтовима

• Одговори 1.9k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

Ја сам за ових мојих 26. година упалио ненормално много бакљи, АЛИ НИКАДА је нисам бацио на терен, паркет...На утакмици младих репрезентација СРБИЈЕ и Хрватске смо ишамарали неке који су ломили столице које сам (слободно могу тако да кажем) и ја куповао. Види овако, ово у Инсајдеру и у штампи није због нас који волимо свој клуб него због неких који неодољиво подсећају на тебе. Онај ко воли свој клуб неће ломити столице и палити стадион јер ће то клуб по џепу да осети. Пратио сам свој клуб свуда, хиљаде и хиљаде километара прошао, царинских контрола, по 36. сати путовао... и увек сам се трудио да будем неко ко ће да репрезентује своји земљу у најбољем могућем светлу, е то ти је патриотизам, а не ломњење своје и једине СРБИЈЕ и ово пис(ш)ање по ПРАВОСЛАВНОМ-МИСИОНАРСКОМ порталу. поновићу ПРАВОСЛАВНОМ-МИСИОНАРСКОМ порталу...

Када подржаваш насиље иди бато мој на утакмицу Приштине и неког другог клуба на КОСМЕТУ па ломи столице и певај ''Убиј Шиптара''... или можда боље на утакмицу Новог Пазара па им поломи стадион ''Аћиф Ефендија''

п.с. Не вређај!!!!

И данас, кад дође до последњег боја,

Неозарен старог ореола сјајем,

Ја ћу дати живот, отаџбино моја,

Знајући шта дајем и зашто га дајем.

Подели на овим сајтовима

?????? ????? ?? ???? ????? ?????? ? ?????, ? ???? ???? ???? ? ?????? ???? ?????? ???!  klapklap

??? ????? ???????? ??????? ?? ?? ???? ?????? ???????...

cekam poster klapklap

?? ??? ????? ?? ??????! ? ?? ????? ?? ?? ?????? ????????! ?? ?' ????? ??????????

onda lepo napisi ne vredjaj, i nemoj koristiti taj zargon koji i provocira i ponizava....uostalom, samo sam ti odgovorio na tvoj komentar, koji vidim da si izbrisao...e ,pa izbrisi i svoj "ne laj" il ga preimenuj kako i dolici u "ne vredjaj" pa imamo dogovor.Eto, ovo ti je moja ruka...
potpisp.jpg
Подели на овим сајтовима

Ево, али теби нико није дирао породицу па те молим да ни ти то не радиш!

Ево ти пар слика симпатизера на ПП!

Нисам избрисао него преименовао!

Подели на овим сајтовима

Ti mali Palmin uhvatio si se sa ovim sedim Mister Noom, jer vidis da cete i  ovog mladog moderatora da mi navedete na pogresan put.Zahtevam hitno smiriivanje od ovih petardi i vatrometa.Tapsite,bacajte trake od ,,fiskalnih kasa',masite zastavicama do jednog metra duzine,cak bacite i neki pikavac ili upaljac na teren.Mozete i neku lutku da bacite,cuo sam da je sada u modi model,,B92",ali preko toga nikako. 0104_cheesy

valjanje od smeha

????, ????? ?? ??? ?????...  ?????? ??... ???? ?? ?? ??????...

? ?? ?????? ?? ??? ????????? ????? ???? ?? ??????...  (????? ???? ? ????)  klapklap

? ??? ?????...  ??? ?? ?? ??? ? ? ??  0110_hahaha

Tebi gajbu kupujem,a ovu Medinu moracu da popijem ja,on se covek u najvece smiruje i sad da mu to ometamo sa celom gajbom ne ide  klapklap

Знате, само су две могућности: или Бог постоји или не постоји. А то, другим речима, значи: или постоји смисао нашег постојања или он не постоји.

Патријарх Павле

Подели на овим сајтовима

А мени ништа...  klapklap

Подели на овим сајтовима

? ???? ?????...  klapklap

Ti si sportista i necemo da ti uticemo na karijeru  0110_hahaha klapklap

Знате, само су две могућности: или Бог постоји или не постоји. А то, другим речима, значи: или постоји смисао нашег постојања или он не постоји.

Патријарх Павле

Подели на овим сајтовима

Више нисам активан, утичите, утичите...  0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha

Подели на овим сајтовима

У брате...  0110_hahaha