Anti Palma Crew Написано Јануар 13, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2010 ?????? ????? ?? ???? ????? ?????? ? ?????, ? ???? ???? ???? ? ?????? ???? ?????? ???! klapklap ???????????, ?????, ?? ?????????? ?? ????, ?? ?? ?? ???? ?????????. ????? ?????, ???? ???? ??? ? ???????? ?? ??????? ? ????? ? ???? ?? ????? ??? ??????, ????? ?? ?? ?? ??????? ????! ??, ??... ???? ?? ???? ?? ???... klapklap . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Јануар 13, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2010 Ја сам за ових мојих 26. година упалио ненормално много бакљи, АЛИ НИКАДА је нисам бацио на терен, паркет...На утакмици младих репрезентација СРБИЈЕ и Хрватске смо ишамарали неке који су ломили столице које сам (слободно могу тако да кажем) и ја куповао. Види овако, ово у Инсајдеру и у штампи није због нас који волимо свој клуб него због неких који неодољиво подсећају на тебе. Онај ко воли свој клуб неће ломити столице и палити стадион јер ће то клуб по џепу да осети. Пратио сам свој клуб свуда, хиљаде и хиљаде километара прошао, царинских контрола, по 36. сати путовао... и увек сам се трудио да будем неко ко ће да репрезентује своји земљу у најбољем могућем светлу, е то ти је патриотизам, а не ломњење своје и једине СРБИЈЕ и ово пис(ш)ање по ПРАВОСЛАВНОМ-МИСИОНАРСКОМ порталу. поновићу ПРАВОСЛАВНОМ-МИСИОНАРСКОМ порталу... Када подржаваш насиље иди бато мој на утакмицу Приштине и неког другог клуба на КОСМЕТУ па ломи столице и певај ''Убиј Шиптара''... или можда боље на утакмицу Новог Пазара па им поломи стадион ''Аћиф Ефендија'' п.с. Не вређај!!!! И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Јануар 13, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2010 ?????? ????? ?? ???? ????? ?????? ? ?????, ? ???? ???? ???? ? ?????? ???? ?????? ???! klapklap ??? ????? ???????? ??????? ?? ?? ???? ?????? ???????... cekam poster klapklap Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Јануар 13, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2010 ?????? ????? ?? ???? ????? ?????? ? ?????, ? ???? ???? ???? ? ?????? ???? ?????? ???! klapklap ??? ????? ???????? ??????? ?? ?? ???? ?????? ???????... cekam poster klapklap ?? ??? ????? ?? ??????! ? ?? ????? ?? ?? ?????? ????????! ?? ?' ????? ?????????? onda lepo napisi ne vredjaj, i nemoj koristiti taj zargon koji i provocira i ponizava....uostalom, samo sam ti odgovorio na tvoj komentar, koji vidim da si izbrisao...e ,pa izbrisi i svoj "ne laj" il ga preimenuj kako i dolici u "ne vredjaj" pa imamo dogovor.Eto, ovo ti je moja ruka... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Јануар 13, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2010 Ево, али теби нико није дирао породицу па те молим да ни ти то не радиш! Ево ти пар слика симпатизера на ПП! Нисам избрисао него преименовао! И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ribar Написано Јануар 13, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2010 Ti mali Palmin uhvatio si se sa ovim sedim Mister Noom, jer vidis da cete i ovog mladog moderatora da mi navedete na pogresan put.Zahtevam hitno smiriivanje od ovih petardi i vatrometa.Tapsite,bacajte trake od ,,fiskalnih kasa',masite zastavicama do jednog metra duzine,cak bacite i neki pikavac ili upaljac na teren.Mozete i neku lutku da bacite,cuo sam da je sada u modi model,,B92",ali preko toga nikako. 0104_cheesy valjanje od smeha????, ????? ?? ??? ?????... ?????? ??... ???? ?? ?? ??????... ? ?? ?????? ?? ??? ????????? ????? ???? ?? ??????... (????? ???? ? ????) klapklap ? ??? ?????... ??? ?? ?? ??? ? ? ?? 0110_hahaha Tebi gajbu kupujem,a ovu Medinu moracu da popijem ja,on se covek u najvece smiruje i sad da mu to ometamo sa celom gajbom ne ide klapklap Знате, само су две могућности: или Бог постоји или не постоји. А то, другим речима, значи: или постоји смисао нашег постојања или он не постоји. Патријарх Павле Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Јануар 13, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2010 А мени ништа... klapklap И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јануар 13, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2010 купујем ја једну, па ћемо сви заједно да се смирујемо klapklap klapklap клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ribar Написано Јануар 13, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2010 ? ???? ?????... klapklapTi si sportista i necemo da ti uticemo na karijeru 0110_hahaha klapklap Знате, само су две могућности: или Бог постоји или не постоји. А то, другим речима, значи: или постоји смисао нашег постојања или он не постоји. Патријарх Павле Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Јануар 13, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2010 Више нисам активан, утичите, утичите... 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Јануар 13, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2010 ???, ??? ???? ???? ???? ????? ???????? ?? ?? ????? ?? ?? ?? ?? ?? ?????! ??? ?? ??? ????? ??????????? ?? ??! ????? ???????? ???? ???????????! Dogovoreno brother.... 0110_hahaha smil41cb5615a0b72.gif 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Јануар 13, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2010 изволте... за почетак... . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Јануар 13, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2010 У брате... 0110_hahaha И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Јануар 13, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2010 Испод значке срца нема... . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јануар 14, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 14, 2010 мислим да ћу почети руком да бијем, изгледа да неки само то разумеју 0409_feel клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука