Jump to content

Навијачи

Оцени ову тему

deda

Препоручена порука

??????????? ???????, ??? ?? ?????? ?????????????? ...

????? ?? ???????? ???? ?????? ???????? ...

?? ?? ??? ??? ???? ??? ????? ????????? ?? ??????? ?????????, ???? ?? ?? ??????? ?????????? ...

??????, ?? ???, ??? ???? ??????? ?????? ???????? ? ????????? ????, ?? ?????? ?? ???????? ?? ???? ?????, ??? ?? ??? ???????? ?? ?? ?? ??? ????? ??? ???????.

? ???? ???, ?? ?? ?????? ?? ?? ???? ? ??? ?? ??????? joooj

???? ?? ???? ???? ???? ???? ?? ???????? ?? ??????? ????? ? ?? ???????? ?92, ??? ???? ?????? ??, ???? ?????? ?????? ...

veceras je jos jedan pao crvenilo

a da smo vandali........... jesmo ,al protiv NWO, a ne protiv Hrista 0442_feel

?? ??? ?? NWO ????????? ??????? ?? ???? ????????? ????????

??? ????? ???? ?????? ?? ?????, ?? ?? ?????? ? ???? ??? ?? ?? ??? ????? ?? ?????? ? ???????, ? ?? ?? ?????? ???? ??? ????? ? ?????.

?? ?? ??????? ?????? ?? ????? ???? ???? ???? ?? ??????, ? ?? ?? ??? ??????? ? ???????? ????? ???? ???? ?? ?????? ???? ???? ???????? ?? ?????? ??????, ?? ???? ? ??? ???? ? ?? ????????.

????? ????? ????? ? ???? ?????? ??, ?? ???? ?? ?? ??????.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 1.9k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

Ja ti brisem ovu poruku o isterivanju grobara sa marakane verovatno i sam znas zasto.

Знате, само су две могућности: или Бог постоји или не постоји. А то, другим речима, значи: или постоји смисао нашег постојања или он не постоји.

Патријарх Павле

Подели на овим сајтовима

Sta se meni javlja trenutno ni ja ne znam moguce da je to sto ti navodis ,ali od danas toga vise nema

Знате, само су две могућности: или Бог постоји или не постоји. А то, другим речима, значи: или постоји смисао нашег постојања или он не постоји.

Патријарх Павле

Подели на овим сајтовима

A ciji si ti sine, ja nisam od oficira ali ocigledno je da tezak kompleks vuces.Medjutim mi smo ovaj forum i stvorili za takve kao sto si ti,shodno tome vredjaj i na kraju ces sam shvatiti gde si gresio.Za tvoju informaciju dok si ti kod mame ,,trazio topli skut" ja sam se borio za Srbiju i ne cackaj me vezano za tu temu

Патријарх Павле

Подели на овим сајтовима

A ciji si ti sine, ja nisam od oficira ali ocigledno je da tezak kompleks vuces.Medjutim mi smo ovaj forum i stvorili za takve kao sto si ti,shodno tome vredjaj i na kraju ces sam shvatiti gde si gresio.Za tvoju informaciju dok si ti kod mame ,,trazio topli skut" ja sam se borio za Srbiju i ne cackaj me vezano za tu temu

ajd junace kad si potegao, barem igraj  do kraja, za ciju i koju Svrbiju si se borio???

Ne vucem komplekse, vec bes koji ce tad-kad da se izlije na nekom u punoj meri...a u ostalom sta ti znas ko je za koga krvario?? Mozda ja i nemam mamu da me primi pod skut, a mozda ni oca, al je bitno da ti si ti ti mahao zastavicom na nekoj evroposkoj tekmi, jel da?

samo cu ti postaviti pitanje koje mozda za neupucene nema veze sa temom, "zasto je Svrbija maceha, a ne majka?"

potpisp.jpg
Подели на овим сајтовима

Mozda nemas ni majku ni oca mozda si veoma cesto mahao zastavicom ,ali ja imam i jedno i drugo i decu na koje sam ponosan sto su Srbi,skut ces ovde naci, jer vera je skut jaci od majke,ali smirenje koje nemas moras sam u sebi da stvoris vremenom.Tvoja zemlja gde si se rodio i geni od kojih potices nikada ti ne mogu biti maceha,stvar je u tebi i u nikom drugom,sam stvaras svoju sudbinu.Za tvoje ogorcenje niko nije kriv osim samog tebe ,prihvati to.

Патријарх Павле

Подели на овим сајтовима

teska zabluda alase...

moju su zivi i sa mnom, al mnogi nisu sa drugima, toga se seti barem kad kazes Srbija, 'il pomislis.Jesam mahao zatavicom i mnogo cem drugim,al to sto su ti deca rodjena tu gde je jesu ne znaci da su SRBI.To se ne dokazuje u okrilju porodice vec na braniku otadzbine, al posto imas navijacke krvi verujem da ce od njih nesto da bude.Ko zna , mozda i postanu Srbi ako pocnu navijati za pravi klub.Moja zemlja i moj narod nisu slobodni , aja svoju sudbinu da stvaram sigurno da bih bio monah il svestenik,za moje ogorcenje kao ostalih saboraca sa tribina su krivi iskljucivo pozadinci sa prezimenom prodanovici.

ziv bio!

potpisp.jpg
Подели на овим сајтовима

Znaci moja deca ce postati Srbi citiram,,ako pocnu navijati za pravi klub",da li sam sebi delujes malo bolestan.Obrazlozi ovo pravi Srbine, ali podrobno posto ocigledno malo sporije razumem ovakve argumente

Gde se za tebe nalazi branik otadzbine,verovatno dvesta metara ili dvesta kilometara od kuce da se ne izgubis na najomiljenijem stadionu bilo kog  kluba ya koji navijas.Sine tu se ne brani otadzbina tu se deklarise javno(u masi) i izjasnjava za koju si opciju(u masi).

Патријарх Павле

Подели на овим сајтовима

константине, имаш мало превише бесне крви а језик опушташ кад му није време ...

уопште немам намеру да полемишем са тобом о новом светском поретку на теми о навијачима која никакве везе, сем у твојој глави, нема са логиком.

и не пишај ми по држави, моји нису ништа мање гинули за ово где си имао где да дођеш после свега, јел јасно?

нисам се потрудио ни да ти прочитам поруке до краја, избрисане су целе ...

Подели на овим сајтовима

Neka brate nemoj vise ni da pises sve sam shvatio probaj dalji deo noci da spavas probacu i ja radim ujutro ,a ti.

Патријарх Павле

Подели на овим сајтовима

Ti mali Palmin uhvatio si se sa ovim sedim Mister Noom, jer vidis da cete i  ovog mladog moderatora da mi navedete na pogresan put.Zahtevam hitno smiriivanje od ovih petardi i vatrometa.Tapsite,bacajte trake od ,,fiskalnih kasa',masite zastavicama do jednog metra duzine,cak bacite i neki pikavac ili upaljac na teren.Mozete i neku lutku da bacite,cuo sam da je sada u modi model,,B92",ali preko toga nikako. 0104_cheesy

valjanje od smeha

????, ????? ?? ??? ?????...  ?????? ??... ???? ?? ?? ??????...

? ?? ?????? ?? ??? ????????? ????? ???? ?? ??????...  (????? ???? ? ????)  klapklap

? ??? ?????...  ??? ?? ?? ??? ? ? ??  klapklap

.

..

...

Подели на овим сајтовима

Данима чекам да неко нешто напише и ништа, а онда када одем у кревет овде избије рат!  klapklap

Константине, БРАТЕ, не хулиганиши се овде, то ти је моја препорука. Брате драги, узми неки џак и изударај га поштено и немој у бесу да пишеш јер вређаш, смири се па да куцкамо лепо!

Ево ти неколико сајтова где можеш да се... до миле воље, а овде нећеш моћи! Ја не знам да ли треба да ти се црта, ако треба замолићу Моцарта да ти неки постер направи...

Као што рекох ево ти

српскатрибина.нет, делије-цаффе.нет, јужнатрибина.нет итд

И данас, кад дође до последњег боја,

Неозарен старог ореола сјајем,

Ја ћу дати живот, отаџбино моја,

Знајући шта дајем и зашто га дајем.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...