Милан Меденица :) Написано Септембар 20, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2009 ајде мало да вас малтертирам 0110_hahaha dada правда за французе! клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Септембар 21, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=KcQg80Ze3ws pivo pivo pivo Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Жика Написано Септембар 21, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2009 Био сам јуче на Јна.Јел био неко од гробара са форума? 1ОдТребињскихТамбураша је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Септембар 21, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2009 ??? ??? ???? ?? ???.??? ??? ???? ?? ??????? ?? ???????Pa sta je bre ono ziko jucer, malo vas je, malo 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Жика Написано Септембар 21, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2009 ??? ??? ???? ?? ???.??? ??? ???? ?? ??????? ?? ???????Pa sta je bre ono ziko jucer, malo vas je, malo 0110_hahaha ???? ??? ?? ??? 300.?? ??? ???????? ???? ????,??? ? ??? ?? ?????.???? ?? 4 ????,???????? ??????? ? ????.????????? ?? ????? ??? ?????? ???? ?? ????? ???????.???????? ?? ???? ?????. 1ОдТребињскихТамбураша је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Владан Здравков Меденица Написано Септембар 21, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2009 ???? ???? ?? ??? ??????????? 0110_hahaha 0110_hahaha ?????? ?? ????????! ? ??? ?? ?? ??????. ?? ??? ????? ?? ???????? ? ?????? ? ? ??? ???????. ???? ??? ?? ???? ?????????, ? ?? ??? ?? ???? ??????? ???????.. ??? ?? ?? ??????? ?? ????? ?? ?? ?????? ????????..???? ??? ??? ?? ???????? ???????? ?? 87 ???. ?????? ?? ?????! "Пред безумним не говори, јер неће марити за мудрост беседе твоје" Приче Соломунове 23:9 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Септембар 21, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2009 јееееееееееееесте, држава је пустила француза да се сам баци у рупу од 6 метара дубине ... ти бре идеш уназад сљедбениче мој 0110_hahaha правда за французе! клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Владан Здравков Меденица Написано Септембар 22, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 22, 2009 Не кажем да је тај Француз сам се бацио,ни да су ти гробари добри.. Једном сам рекао шта мислим од њих,па сам за мало банован,па нећу више износити мишљење о њима.. Ко иоле познаје мало боље ситуацију код гробара зна шта преставља Кића... е па он је ухапшен и још многи.. зна се без кога кића ниђе не иде.. и он би требало да одговара.. и ја се слажем са тим.. и сви они..али и држава..када Делије гостују неђе,не смију да изађу из Буса никуда сем на стадион.. тако је требало и са Французима и да надлежни министар поднесе оставку због одговорности као свуда у нормално свијету( нормално није исто што и запад). порука промењена од стране глобалног модератора. Меда 0409_feel "Пред безумним не говори, јер неће марити за мудрост беседе твоје" Приче Соломунове 23:9 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Септембар 22, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 22, 2009 Dobro bije DB sa crnim duksevima natpisa "Srbija".... Kako bi inace zabranili javne skupove Umislili da su Gvozdena Lejdi Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Владан Здравков Меденица Написано Септембар 22, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 22, 2009 пепознајем иронију у твојој поруци.. али ајде, њу би и искулирао,али непознавање ситуације и неуспјешност разумијевања моје поруке ми не дају да ти одговорим. "Пред безумним не говори, јер неће марити за мудрост беседе твоје" Приче Соломунове 23:9 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Септембар 22, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 22, 2009 ?? ????? ?? ?? ??? ??????? ??? ?? ?????,?? ?? ?? ?? ??????? ?????.. ?????? ??? ????? ??? ?????? ?? ???,?? ??? ?? ???? ???????,?? ???? ???? ???????? ??????? ? ????.. ?? ???? ??????? ???? ???? ????????? ??? ??????? ??? ??? ????????? ????... ? ?? ?? ?? ??????? ? ??? ?????.. ??? ?? ??? ???? ???? ???? ?? ???.. ? ?? ?? ??????? ?? ????????.. ? ?? ?? ?????? ?? ???.. ? ??? ???..??? ? ??????..???? ?????? ??????? ????,?? ????? ?? ????? ?? ???? ?????? ??? ?? ???????.. ???? ?? ??????? ? ?? ?????????? ? ?? ??????????? ???????? ??????? ??????? ???? ???????????? ??? ????? ? ???????? ???????( ???????? ???? ???? ??? ? ?????). ????? ??? ?????? ?? ??????? ?????? ???????, ?????? ???? ???? 0110_hahaha ???????: ???????? ????????? ????????. ????. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Септембар 22, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 22, 2009 Na kakvim je ovaj Radovanovic drogama...au bato al si prso Intervju, Slobodan Radovanović, republički javni tužilac Radovanović: Zabraniti „Obraz", „1389" i ekstremne navijače! Republički javni tužilac Slobodan Radovanović potvrdio je za Press da će uskoro od Ustavnog suda tražiti zabranu desničarskih organizacija „Obraz" i pokreta „1389" i još pet ekstremističkih organizacija. Radovanović dodaje i da će tražiti da se zabrane i ekstremne navijačke grupe fudbalskih klubova ukoliko su i one upisane u registar udruženja građana. http://www.pressonline.rs/page/stories/sr.html?view=story&id=80567§ionId=37 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Владан Здравков Меденица Написано Септембар 23, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 23, 2009 бриши ову увреду на личност твојег ближњег, љубави моје ради zru Опрости мени,али он жели и педере да легализује и све..не желим ја да му судим,нити бих до могао све и да желим,али мислим да је лош човјек барем из мог угла. 0110_hahaha "Пред безумним не говори, јер неће марити за мудрост беседе твоје" Приче Соломунове 23:9 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Септембар 23, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 23, 2009 Čačanska policija saopštila je da je privela grupu od 15 osoba kod koje je u centru grada pronašla metalne palice, baklje i šipke. U saopštenju policije navodi se da su privedeni u noći između utorka i srede i da su svi navijači fudbalskog kluba Crvena zvezda. Kod trojice je policija pronašla i oduzela četiri metalne palice, jedan metalni bokser, tri baklje, dve drvene palice i jednu metalnu šipku. Policija je zbog kršenja zakona o oružju podnela prekršajne prijave protiv dvojice Čačana Darka L. (23) i Slobodana G. (25), kao i protiv Petra V. (18) iz Beograda. U saopštenju se navodi da su od 15 prisutnih, šestorica bila iz Čačka, šestorica iz Užica, dvojica iz Beograda i jedan iz Zrenjanina. Pristalice Crvene zvezde okupili su se u Čačku, iako se nije igrala nikakva utakmica. Policija je kasnije iste večeri privela jednog 15-godišnjeg Zvezdinog navijača kod koga je pronađen nož. http://sportal.rs/news.php?id=10474Drzava trazi belaja..a i dobice ga po svemu sudeci Ko sa djavolom sadi tikve od glavu mu se odbijaju Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Септембар 29, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 29, 2009 Preminuo francuski navijač Taton Bris Francuski državljanin Taton Bris koji je teško povređen 17. septembra pred početak utakmice Partizan-Tuluz, preminuo je danas Policija je dva dana kasnije uhapsila 11 osoba osumnjičenih za napad na francuskog državljanina.Desetorici osumnjičenih za brutalan i svirep napad na francuske turiste određen je pritvor do 30 dana zbog sumnje da su izvršili krivčno delo teško ubistvo u pokušaju, dok je jedan osumnjičeni pušten da se brani sa slobode. RIP Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука