Jump to content

Навијачи

Оцени ову тему

deda

Препоручена порука

• Одговори 1.9k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

??? ??? ???? ?? ???.??? ??? ???? ?? ??????? ?? ???????

Pa sta je bre ono ziko  jucer, malo vas je, malo 0110_hahaha

???? ??? ?? ??? 300.?? ??? ???????? ???? ????,??? ? ??? ?? ?????.???? ?? 4 ????,???????? ??????? ? ????.????????? ?? ????? ??? ?????? ???? ?? ????? ???????.???????? ?? ???? ?????.

Подели на овим сајтовима

???? ???? ?? ??? ???????????  0110_hahaha 0110_hahaha

?????? ?? ????????!

? ??? ?? ?? ??????.

?? ??? ????? ?? ???????? ? ?????? ? ? ??? ???????. ???? ??? ?? ???? ?????????, ? ?? ??? ?? ???? ??????? ???????.. ??? ?? ?? ??????? ?? ????? ?? ?? ?????? ????????..???? ??? ??? ?? ???????? ???????? ?? 87 ???.

?????? ?? ?????!

"Пред безумним не говори, јер неће марити за мудрост беседе твоје" Приче Соломунове 23:9

Подели на овим сајтовима

јееееееееееееесте, држава је пустила француза да се сам баци у рупу од 6 метара дубине ... ти бре идеш уназад сљедбениче мој  0110_hahaha

правда за французе!

Подели на овим сајтовима

Не кажем да је тај Француз сам се бацио,ни да су ти гробари добри.. Једном сам рекао шта мислим од њих,па сам за мало  банован,па нећу више износити мишљење о њима..

Ко иоле познаје мало боље ситуацију код гробара зна шта преставља Кића... е па он је ухапшен и још многи.. зна се без кога кића ниђе не иде.. и он би требало да одговара.. и ја се слажем са тим.. и сви они..али и држава..када Делије гостују неђе,не смију да изађу из Буса никуда сем на стадион.. тако је требало и са Французима и да надлежни министар поднесе оставку због одговорности као свуда у нормално свијету( нормално није исто што и запад).

порука промењена од стране глобалног модератора.

Меда 0409_feel

"Пред безумним не говори, јер неће марити за мудрост беседе твоје" Приче Соломунове 23:9

Подели на овим сајтовима

пепознајем иронију у твојој поруци.. али ајде, њу би и искулирао,али непознавање ситуације и неуспјешност разумијевања моје поруке ми не дају да ти одговорим.

Подели на овим сајтовима

?? ????? ?? ?? ??? ??????? ??? ?? ?????,?? ?? ?? ?? ??????? ?????.. ?????? ??? ????? ??? ?????? ?? ???,?? ??? ?? ????  ???????,?? ???? ???? ???????? ??????? ? ????..

?? ???? ??????? ???? ???? ????????? ??? ??????? ??? ??? ????????? ????... ? ?? ?? ?? ??????? ? ??? ?????.. ??? ?? ??? ???? ???? ???? ?? ???.. ? ?? ?? ??????? ?? ????????.. ? ?? ?? ?????? ?? ???.. ? ??? ???..??? ? ??????..???? ?????? ??????? ????,?? ????? ?? ????? ?? ???? ?????? ??? ?? ???????.. ???? ?? ??????? ? ?? ?????????? ? ?? ??????????? ???????? ??????? ??????? ???? ???????????? ??? ????? ? ???????? ???????( ???????? ???? ???? ??? ? ?????).

????? ??? ?????? ?? ??????? ?????? ???????, ?????? ???? ????  0110_hahaha

???????: ???????? ????????? ????????.

????.

Подели на овим сајтовима

Na kakvim je ovaj Radovanovic  drogama...au bato al si prso

Intervju, Slobodan Radovanović, republički javni tužilac

Radovanović: Zabraniti „Obraz", „1389" i ekstremne navijače!

Republički javni tužilac Slobodan Radovanović potvrdio je za Press da će uskoro od Ustavnog suda tražiti zabranu desničarskih organizacija „Obraz" i pokreta „1389" i još pet ekstremističkih organizacija. Radovanović dodaje i da će tražiti da se zabrane i ekstremne navijačke grupe fudbalskih klubova ukoliko su i one upisane u registar udruženja građana.

http://www.pressonline.rs/page/stories/sr.html?view=story&id=80567&sectionId=37
potpisp.jpg
Подели на овим сајтовима

бриши ову увреду на личност твојег ближњег, љубави моје ради  zru

Опрости мени,али он жели и педере да легализује и све..не желим ја да му судим,нити бих до могао све и да желим,али мислим да је лош човјек барем из мог угла. 0110_hahaha

Подели на овим сајтовима

Постављена слика

Čačanska policija saopštila je da je privela grupu od 15 osoba kod koje je u centru grada pronašla metalne palice, baklje i šipke.

U saopštenju policije navodi se da su privedeni u noći između utorka i srede i da su svi navijači fudbalskog kluba Crvena zvezda.

Kod trojice je policija pronašla i oduzela četiri metalne palice, jedan metalni bokser, tri baklje, dve drvene palice i jednu metalnu šipku.

Policija je zbog kršenja zakona o oružju podnela prekršajne prijave protiv dvojice Čačana Darka L. (23) i Slobodana G. (25), kao i protiv Petra V. (18) iz Beograda.

U saopštenju se navodi da su od 15 prisutnih, šestorica bila iz Čačka, šestorica iz Užica, dvojica iz Beograda i jedan iz Zrenjanina.

Pristalice Crvene zvezde okupili su se u Čačku, iako se nije igrala nikakva utakmica. Policija je kasnije iste večeri privela jednog 15-godišnjeg Zvezdinog navijača kod koga je pronađen nož.

http://sportal.rs/news.php?id=10474

Drzava trazi belaja..a i dobice ga po svemu sudeci

Ko sa djavolom sadi tikve od glavu mu se odbijaju

potpisp.jpg
Подели на овим сајтовима

Preminuo francuski navijač Taton Bris

Постављена слика

Francuski državljanin Taton Bris koji je teško povređen 17. septembra pred početak utakmice Partizan-Tuluz, preminuo je danas

Policija je dva dana kasnije uhapsila 11 osoba osumnjičenih za napad na francuskog državljanina.Desetorici osumnjičenih za brutalan i svirep napad na francuske turiste određen je pritvor do 30 dana zbog sumnje da su izvršili krivčno delo teško ubistvo u pokušaju, dok je jedan osumnjičeni pušten da se brani sa slobode.

RIP
potpisp.jpg
Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...