Anti Palma Crew Написано Септембар 12, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2009 Имаш право... Него ја предлажем да "корумпирам" тебе и деду пивом, ти деду и мене, и деда тебе и мене... Шта мислиш о томе? 319.gif . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Септембар 12, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2009 ево ја би прву туру, ал да комбинујемо за почетак са текилом да се брзо забројимо crvenilo 8084.gif 319.gif клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Септембар 12, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2009 Може, може... видим ја да смо сва тројица склони "корупцији"... Ала ћемо да се "искорумпирамо" то ће чудо да буде... 319.gif . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Септембар 14, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2009 http://www.youtube.com/user/IstinaZaUrosa . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Септембар 14, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2009 Justice for Uros! - Pravda za Urosa! www.tribinasrb.net uros, will never be alone Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Септембар 18, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=B1B2_IkZXUs Kinezi nam odrzase predavanje iz koreografije.... s.o.s. s.o.s. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Септембар 18, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2009 Ово је немогуће.... . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Септембар 18, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2009 ??? ?? ????????.... s.o.s.Mozda je opticka varka s.o.s. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Септембар 18, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2009 Crna strana nvijaca, ovo sto su Grobari uradili ovom francuzu i onoj devojci pre neki dan ubacivanjem baklje u autobus je zaista prevrsilo svaku meru.Covek ni kriv ni duzan da nastrada..nezamislivo.Ovakve stvari ne mogu da opravdam,verovatno cu ispasti veliki licemer kod onih koji budu povlacili paraleli ovoga i gey parade.... Najiskrenije, zelim da covek prezivi i da se sto brze oporavi.Nek mu je Bog u pomoci. http://blip.tv/file/2618481/ Ovo je zapravo huliganizam,(nasilje bez razloga) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Pieta Написано Септембар 18, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2009 Crna strana nvijaca, ovo sto su Grobari uradili ovom francuzu i onoj devojci pre neki dan ubacivanjem baklje u autobus je zaista prevrsilo svaku meru.Covek ni kriv ni duzan da nastrada..nezamislivo.Ovakve stvari ne mogu da opravdam,verovatno cu ispasti veliki licemer kod onih koji budu povlacili paraleli ovoga i gey parade.... Najiskrenije, zelim da covek prezivi i da se sto brze oporavi.Nek mu je Bog u pomoci. http://blip.tv/file/2618481/ Ovo je zapravo huliganizam,(nasilje bez razloga) ???? ??? ?????? ?? ??? ???????, ????? ??? ?? ??? ??? ?? ?? ?? ??????. ? ??, ?????? ???????????, ??? ????? ?????? ?? ????????? ?? ????? ? ????? ? ?? ??????????? ?????.... ?????? ?? ???????? ?????? ??????? ?????? ???? ?? ???? ?? ?????. ?? ?? ?????? ??????????? ??????????!!! ???????, ???? ??? ??? ????? ?? ????! ??????? ??????!!! 8084.gif Вкусите и видите јако благ Господ.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Септембар 18, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2009 Ne znam na osnovu cega si znala da cu bas ja objavim ovu vest,dovoljno si me analizirala kao licnost pa si to otkrila u svojim naunim zapazanjima , il' si jednostavno prozorljiva 8084.gif Pa sta ti mislis sta sam ja-Cudoviste koje gleda da se raduje tudjoj nesreci ili kako da prebije nekog??? Naravno da nikad nisam pozivao na bukvalno prebijanje i sakacenje, a ni na oduzimanje zivota. Snimci su jezivi i bas zato sam ih postavio da se zna da kukolja ima svuda.I velika je razlika izmedju navijaca i ljudi koji se ne ustezu nekom oduzeti zivot.VELIKA.Ovaj covek je neduzan , dok oni u nedelju provociraju i napadaju(Boziji poredak,drzavu, sve normalno).I tu je razlika VELIKA.Kao hriscanin, normalno da ne zelim da neko negog ubije, izmasakrira...pogotovo ne nevinog Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Pieta Написано Септембар 18, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2009 Ne znam na osnovu cega si znala da cu bas ja objavim ovu vest,dovoljno si me analizirala kao licnost pa si to otkrila u svojim naunim zapazanjima , il' si jednostavno prozorljiva 8084.gif srcee Pa sta ti mislis sta sam ja-Cudoviste koje gleda da se raduje tudjoj nesreci ili kako da prebije nekog??? Naravno da nikad nisam pozivao na bukvalno prebijanje i sakacenje, a ni na oduzimanje zivota. Snimci su jezivi i bas zato sam ih postavio da se zna da kukolja ima svuda.I velika je razlika izmedju navijaca i ljudi koji se ne ustezu nekom oduzeti zivot.VELIKA.Ovaj covek je neduzan , dok oni u nedelju provociraju i napadaju(Boziji poredak,drzavu, sve normalno).I tu je razlika VELIKA.Kao hriscanin, normalno da ne zelim da neko negog ubije, izmasakrira... ?????????? ?????, ?? ????? ?, ?????????????, ?????. ??? ??? ?????, ???? ???? ? ????? ?? ?????????, ??????? ?? ?? ???????? ?? ???? ??????, ???? ???... ???? ? ???????? ???????? ?? ?? ???? ???????? ? ????????????? ? ??? ?????? ????? ?? ?????? ? ??????. ???? ?? ''????????'' ?? ???? ?????? ? ?????? ?? ??????? ????????, ? ??? ???? ???????? ?? ?????? ???? ????? ? ??????? ?? ?? ???????? ?? ??? ??????? ?????????? (?????? ??? ?? ?? ??????? ???????? ???????, ??? ?????? ???? ??? ??? ??????????).... ??? ?????? ???? ????????? ????, ? ?? ???? ???? ?? ????? ? ?????. ???? ????, ?? ?? ? ?????? ??? ?????, ??? ??? ??, ???? ? ?????, ? ???????, ???????? ? ????? ???????? ? ????????. Вкусите и видите јако благ Господ.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Септембар 18, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2009 Crna strana nvijaca, ovo sto su Grobari uradili ovom francuzu i onoj devojci pre neki dan ubacivanjem baklje u autobus je zaista prevrsilo svaku meru.Covek ni kriv ni duzan da nastrada..nezamislivo.Ovakve stvari ne mogu da opravdam,verovatno cu ispasti veliki licemer kod onih koji budu povlacili paraleli ovoga i gey parade.... Najiskrenije, zelim da covek prezivi i da se sto brze oporavi.Nek mu je Bog u pomoci. http://blip.tv/file/2618481/ Ovo je zapravo huliganizam,(nasilje bez razloga) ???? ??? ?????? ?? ??? ???????, ????? ??? ?? ??? ??? ?? ?? ?? ??????. ? ??, ?????? ???????????, ??? ????? ?????? ?? ????????? ?? ????? ? ????? ? ?? ??????????? ?????.... ?????? ?? ???????? ?????? ??????? ?????? ???? ?? ???? ?? ?????. ?? ?? ?????? ??????????? ??????????!!! ???????, ???? ??? ??? ????? ?? ????! ??????? ??????!!! 8084.gif ?? ?????? ??????????? ? ???? ??????? ????????... ? ???? ????? ?? ?? ????? ???????????? ?????... ? ??? ?? ??????? ? ??????? ??????, ???? ?? ??? ??????... . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Септембар 18, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2009 http://www.pressonline.rs/page/stories/sr.html?view=story&id=80147§ionId=37 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Септембар 19, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2009 Мало ми је чудно да БАШ пред параду навијачи претуку навијача француског тима... Познајући батинаше с краја деведестих, не би ме чудило да још увек постоје... Не заборавимо да СПС држи МУП . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука