Jump to content

Навијачи

Оцени ову тему

deda

Препоручена порука

Имаш право...

Него ја предлажем да "корумпирам" тебе и деду пивом, ти деду и мене, и деда тебе и мене...  Шта мислиш о томе?      319.gif

.

..

...

Подели на овим сајтовима

• Одговори 1.9k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

Подели на овим сајтовима

Може, може... видим ја да смо сва тројица склони "корупцији"...  Ала ћемо да се "искорумпирамо" то ће чудо да буде...    319.gif

.

..

...

Подели на овим сајтовима

Crna  strana nvijaca, ovo sto su Grobari uradili ovom francuzu i onoj devojci pre neki dan ubacivanjem baklje u autobus je zaista prevrsilo svaku meru.Covek ni kriv ni duzan da nastrada..nezamislivo.Ovakve stvari ne mogu da opravdam,verovatno cu ispasti veliki licemer kod onih koji budu povlacili paraleli ovoga i gey parade....

Najiskrenije, zelim da covek prezivi i da se sto brze oporavi.Nek mu je Bog u pomoci.

http://blip.tv/file/2618481/

Ovo je zapravo huliganizam,(nasilje bez razloga)

potpisp.jpg
Подели на овим сајтовима

konstantin рече:

Crna  strana nvijaca, ovo sto su Grobari uradili ovom francuzu i onoj devojci pre neki dan ubacivanjem baklje u autobus je zaista prevrsilo svaku meru.Covek ni kriv ni duzan da nastrada..nezamislivo.Ovakve stvari ne mogu da opravdam,verovatno cu ispasti veliki licemer kod onih koji budu povlacili paraleli ovoga i gey parade....

Najiskrenije, zelim da covek prezivi i da se sto brze oporavi.Nek mu je Bog u pomoci.

???? ??? ?????? ?? ??? ???????, ????? ??? ?? ??? ??? ?? ?? ?? ??????. ? ??, ?????? ???????????, ??? ????? ?????? ?? ????????? ?? ????? ? ????? ? ?? ??????????? ?????....

?????? ?? ???????? ?????? ??????? ?????? ???? ?? ???? ?? ?????. ?? ?? ?????? ??????????? ??????????!!!

???????, ???? ??? ??? ????? ?? ????! ??????? ??????!!!  :drugarstvo: 8084.gif

Вкусите и видите јако благ Господ....

Подели на овим сајтовима

Ne znam na osnovu cega si znala da cu bas ja objavim ovu vest,dovoljno si me analizirala kao licnost pa si to otkrila u svojim naunim zapazanjima , il' si jednostavno prozorljiva :drugarstvo: 8084.gif

Pa sta ti mislis sta sam ja-Cudoviste koje gleda da se raduje tudjoj nesreci ili kako da prebije nekog???

Naravno da nikad nisam pozivao na bukvalno prebijanje i sakacenje, a ni na oduzimanje zivota.

Snimci su jezivi i bas zato sam ih postavio da se zna da kukolja ima svuda.I velika je razlika izmedju navijaca i ljudi koji se ne ustezu nekom oduzeti zivot.VELIKA.Ovaj covek je neduzan , dok oni u nedelju provociraju i napadaju(Boziji poredak,drzavu, sve normalno).I tu je razlika VELIKA.Kao hriscanin, normalno da ne zelim da neko negog ubije, izmasakrira...pogotovo ne nevinog

potpisp.jpg
Подели на овим сајтовима

konstantin рече:

Ne znam na osnovu cega si znala da cu bas ja objavim ovu vest,dovoljno si me analizirala kao licnost pa si to otkrila u svojim naunim zapazanjima , il' si jednostavno prozorljiva 8084.gif srcee

Pa sta ti mislis sta sam ja-Cudoviste koje gleda da se raduje tudjoj nesreci ili kako da prebije nekog???

Naravno da nikad nisam pozivao na bukvalno prebijanje i sakacenje, a ni na oduzimanje zivota.

Snimci su jezivi i bas zato sam ih postavio da se zna da kukolja ima svuda.I velika je razlika izmedju navijaca i ljudi koji se ne ustezu nekom oduzeti zivot.VELIKA.Ovaj covek je neduzan , dok oni u nedelju provociraju i napadaju(Boziji poredak,drzavu, sve normalno).I tu je razlika VELIKA.Kao hriscanin, normalno da ne zelim da neko negog ubije, izmasakrira...

?????????? ?????, ?? ?????  :drugarstvo: ?, ?????????????, ?????.

??? ??? ?????, ???? ???? ? ????? ?? ?????????, ??????? ?? ?? ???????? ?? ???? ??????, ???? ???...

???? ? ???????? ???????? ?? ?? ???? ???????? ? ????????????? ? ??? ?????? ????? ?? ?????? ? ??????. ???? ?? ''????????'' ?? ???? ?????? ? ?????? ?? ??????? ????????, ? ??? ???? ???????? ?? ?????? ???? ????? ? ??????? ?? ?? ???????? ?? ??? ??????? ?????????? (?????? ??? ?? ?? ??????? ???????? ???????, ??? ?????? ???? ??? ??? ??????????).... ??? ?????? ???? ????????? ????, ? ?? ???? ???? ?? ????? ? ?????.

???? ????, ?? ?? ? ?????? ??? ?????, ??? ??? ??, ???? ? ?????, ? ???????,  ???????? ? ????? ???????? ? ????????.

Вкусите и видите јако благ Господ....

Подели на овим сајтовима

Pieta рече:
  konstantin рече:

Crna  strana nvijaca, ovo sto su Grobari uradili ovom francuzu i onoj devojci pre neki dan ubacivanjem baklje u autobus je zaista prevrsilo svaku meru.Covek ni kriv ni duzan da nastrada..nezamislivo.Ovakve stvari ne mogu da opravdam,verovatno cu ispasti veliki licemer kod onih koji budu povlacili paraleli ovoga i gey parade....

???? ??? ?????? ?? ??? ???????, ????? ??? ?? ??? ??? ?? ?? ?? ??????. ? ??, ?????? ???????????, ??? ????? ?????? ?? ????????? ?? ????? ? ????? ? ?? ??????????? ?????....

?????? ?? ???????? ?????? ??????? ?????? ???? ?? ???? ?? ?????. ?? ?? ?????? ??????????? ??????????!!!

???????, ???? ??? ??? ????? ?? ????! ??????? ??????!!!  :drugarstvo: 8084.gif

?? ?????? ??????????? ? ???? ??????? ????????... ? ???? ????? ?? ?? ????? ???????????? ?????...  ? ??? ?? ??????? ? ??????? ??????, ???? ?? ??? ??????...

.

..

...

Подели на овим сајтовима

Мало ми је чудно да БАШ пред параду навијачи претуку навијача француског тима...  Познајући батинаше с краја деведестих, не би ме чудило да још увек постоје...  Не заборавимо да СПС држи МУП

.

..

...

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...