Jump to content

Једно цртање.. али како? ;)

Оцени ову тему

Препоручена порука

Постављена слика

Постављена слика

Постављена слика

Постављена слика

http://www.nuveforum.net/attachments/25289d1241208564-esref-armagan-004-jpg

Na Drini Ćuprija  8086.gif

Постављена слика

Постављена слика

Постављена слика

Esraf Ermagan

Turski slikar koji je rođen slep.

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

Перспектива је измишљена у 15 веку у доба ренесансе, случајно  sHa_sarcasticlol, када је Lorenzo Ghiberti творац перспективе мало боље загледао у ову грађевину.

Постављена слика

Од тад до данас се углавном сматра да би се имао осећај за перспективу, мораш визуелно да је доживљаваш. Но када су одвели Есрафа Ермагана, који је потпуно слеп од рођења у Фиренцу и дали му да опипа спољашне зидове фирентинске крстионице и да онда то што је опипао пренесе на папир, било је:

Постављена слика  greengrin

Што значи да има много више од претпоставке да перспектива има везе са очима.

Да ли смо ми у простору, или је простор у нама?  greengrin

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

Heinz Halwachs

Постављена слика

Постављена слика

Постављена слика

Постављена слика

Подели на овим сајтовима

• 2 years later...

devojcica-je-naucila-da-skolske-sastave-pise-pomocu-noznih-prstiju-1334965742-152230.jpg

Jelena Pavlović (8) iz Čačka rođena je bez ruku. U sobi od deset kvadrata spava s roditeljima, bratom i sestrom. Ipak, kaže da je najsrećnije dete na svetu

moja-majka-1334965874-152234.jpg

Jelena :"Moja majka

ima plavu kosu i braon oči,

kuva mi čaj.

Ona je dobra.

Ona mene voli."

Devojčica, kojoj za vreme naše posete osmeh nije silazio s lica, čašu drži stiskajući je stopalima, a bratovljev bicikl vozi kada je sestra u blizini i pomaže joj pri upravljanju. Tražeći slobodno mesto u svesci, prelistavala je stranice s neverovatnom spretnošću.

- U školi su nabavili specijalan stočić i stolicu s nogarima dosta nižim od standarda. Zahvaljujući tome, ona može da sedi i uči bez većih problema - kažu roditelji

Клоним се људи који мисле да је дрскост храброст, а нежност кукавичлук.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...