Тавита Написано Август 22, 2010 Пријави Подели Написано Август 22, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Август 22, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Август 22, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Август 22, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Август 22, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Август 22, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Август 22, 2010 Нема руке... Све ради држећи оловку у устима... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Prolece Написано Август 22, 2010 Пријави Подели Написано Август 22, 2010 8086.gif 8086.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Август 22, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Август 22, 2010 8086.gif 8086.gif Човјече... колики је Господ.... keka је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Prolece Написано Август 22, 2010 Пријави Подели Написано Август 22, 2010 8086.gif 8086.gif Човјече... колики је Господ.... mene je ovaj covek postideo crvenilo imam dara,imam ruke,ne radim nista... crvenilo Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Август 22, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Август 22, 2010 Ајде, ајде... 8086.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Август 22, 2010 Пријави Подели Написано Август 22, 2010 http://www.nuveforum.net/attachments/25289d1241208564-esref-armagan-004-jpg Na Drini Ćuprija 8086.gif Esraf Ermagan Turski slikar koji je rođen slep. Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Prolece Написано Август 22, 2010 Пријави Подели Написано Август 22, 2010 8086.gif prelepo Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Август 22, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Август 22, 2010 Ох..... 8086.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Август 22, 2010 Пријави Подели Написано Август 22, 2010 Перспектива је измишљена у 15 веку у доба ренесансе, случајно sHa_sarcasticlol, када је Lorenzo Ghiberti творац перспективе мало боље загледао у ову грађевину. Од тад до данас се углавном сматра да би се имао осећај за перспективу, мораш визуелно да је доживљаваш. Но када су одвели Есрафа Ермагана, који је потпуно слеп од рођења у Фиренцу и дали му да опипа спољашне зидове фирентинске крстионице и да онда то што је опипао пренесе на папир, било је: greengrin Што значи да има много више од претпоставке да перспектива има везе са очима. Да ли смо ми у простору, или је простор у нама? greengrin Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Август 22, 2010 Пријави Подели Написано Август 22, 2010 Heinz Halwachs Vesna Milovic је реаговао/ла на ово 1 Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Перса Написано Октобар 8, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2012 Jelena Pavlović (8) iz Čačka rođena je bez ruku. U sobi od deset kvadrata spava s roditeljima, bratom i sestrom. Ipak, kaže da je najsrećnije dete na svetu Jelena :"Moja majka ima plavu kosu i braon oči, kuva mi čaj. Ona je dobra. Ona mene voli." Devojčica, kojoj za vreme naše posete osmeh nije silazio s lica, čašu drži stiskajući je stopalima, a bratovljev bicikl vozi kada je sestra u blizini i pomaže joj pri upravljanju. Tražeći slobodno mesto u svesci, prelistavala je stranice s neverovatnom spretnošću. - U školi su nabavili specijalan stočić i stolicu s nogarima dosta nižim od standarda. Zahvaljujući tome, ona može da sedi i uči bez većih problema - kažu roditelji мирођија and DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 2 Клоним се људи који мисле да је дрскост храброст, а нежност кукавичлук. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука