Гости Guest Написано Август 19, 2010 Гости Пријави Подели Написано Август 19, 2010 Eto neka vide kave mi vladike imamo. 0110_hahaha Upravo hrišćanski bez puno priče i ličnim primjerom. Evo smislih malu pjesmicu na našeg Vladiku: crvenilo Naš Vladika, naša dika,grad mu sija kao slika. Gledajte i divite se pa se posla,braćo,prihvatite. Primjer svoj on nam daje i za umor ništa ne haje. Ko Vladiku svog poštuje njega dragi Bog ga miluje. Živio nam mnoga ljeta, primjer bio cijelog svijeta. Narodu si pokazao i da ne valja biti zao. :) 0110_hahaha mense0198626478946378946 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vlatka Написано Август 20, 2010 Пријави Подели Написано Август 20, 2010 Meni se svidja i ovo. Bravo za vladiku a i za kreatora postera. 0110_hahaha "Невоља је било и биваће, људи и нељуди је бивало и биваће. Околности не зависе увијек од нас, али да ли ћемо бити људи или нељуди то од нас зависи." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vlatka Написано Август 20, 2010 Пријави Подели Написано Август 20, 2010 Несвакидашњи и неуобичајен гест! У сваком счучају, за дивљење! 0110_hahaha Свака част! 0110_hahaha Срећом, позван је фотограф на овај догађај... Како бисмо иначе сазнали за овај ''несвакидашњи и неуобичајен гест''? Iz ovoga se najbolje razumije ona narodna: Ko bi narodu ugodio? "Невоља је било и биваће, људи и нељуди је бивало и биваће. Околности не зависе увијек од нас, али да ли ћемо бити људи или нељуди то од нас зависи." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vlatka Написано Август 20, 2010 Пријави Подели Написано Август 20, 2010 Нисам мислила на то. Већ пример нама, да можемо и то да радимо или да просто чувамо читоћ. Мене мало срамота што један Владика треба да се "ваља" по улици и одлепљује наше ђубре.Ne treba da te je sramota, trebamo biti sretni i ponosni da imamo takve vladike. Naš blaženopočivši Patrijarh Pavle je u devedesetoj išao pješice u starim cipelama, koje je sam krpio a toliki mu narod došao na sahranu da pokaže koliko ga voli i poštuje. Gospod Naš Isus Hrist je svojim učenicima noge oprao.Da nam Gospod podari mnogo takvih poglavara. 0110_hahaha "Невоља је било и биваће, људи и нељуди је бивало и биваће. Околности не зависе увијек од нас, али да ли ћемо бити људи или нељуди то од нас зависи." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marina Написано Август 20, 2010 Пријави Подели Написано Август 20, 2010 Па реално... Треба један владика да скине мантију да би људи знали да не треба да бацају жваке на плочник? 0110_hahaha 0110_hahaha jahojao234 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Август 20, 2010 Пријави Подели Написано Август 20, 2010 Пример за остале владике да иду и да чисте жваке са плочника... е насмеја ме !!! crvenilo Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука