Jump to content

PSYTrance , HoUsE, TEChNO, eLeCtRo, AmBienT :)

Оцени ову тему

firius

Препоручена порука

@Ivona.Aman zeno gde nalazis svu ovu interesantnu muziku..kako se okacim na ZRU tako obavezno zavrsim na tvojim postovima muzike!POZ za tebe!!I hvala!

• Волим 1

Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls.

Подели на овим сајтовима

@Ivona.Aman zeno gde nalazis svu ovu interesantnu muziku..kako se okacim na ZRU tako obavezno zavrsim na tvojim postovima muzike!POZ za tebe!!I hvala!

Jelena drago moje,u svom umoru okacis mi osmeh,jer mi je zaista drago da uzivas u muzici koju postujem i sto to mozemo da podelimo!a sto se tice trazenja muzike,to je nasusna potreba i to traje taman toliko dugo da vreme pronalazenja one kvalitetne i one koja je posebna mom ukusu traje  krace ,te odatle i frekventnost mojih postova,ali u prevod ovo znaci da sam apsolutni rodjeni zavisnik od muzike i to je verovatno neki neuroloski poremecaj garant!!!:)

i za tebe jos veci pozdrav i naravno nesto doovljno dostojno tvog isto tako prefinjenog ukusa! i naravno jos jedan detalj,a sigurna sam da delimo isto misljenje o slici i slikaru !jeeeee lazuli je tu!

http://youtu.be/hMLlP4fvw9k

viber_zpsyey5mxiw.jpg

Подели на овим сајтовима

Jelena drago moje,u svom umoru okacis mi osmeh,jer mi je zaista drago da uzivas u muzici koju postujem i sto to mozemo da podelimo!a sto se tice trazenja muzike,to je nasusna potreba i to traje taman toliko dugo da vreme pronalazenja one kvalitetne i one koja je posebna mom ukusu traje  krace ,te odatle i frekventnost mojih postova,ali u prevod ovo znaci da sam apsolutni rodjeni zavisnik od muzike i to je verovatno neki neuroloski poremecaj garant!!! :)

i za tebe jos veci pozdrav i naravno nesto doovljno dostojno tvog isto tako prefinjenog ukusa! i naravno jos jedan detalj,a sigurna sam da delimo isto misljenje o slici i slikaru !jeeeee lazuli je tu!

http://youtu.be/hMLlP4fvw9k

Lazuli dodje kao lopov svremena na vreme pokupi svu tvoju i cesto Vlatkovu muziku i nestane .....u dubinama iste.....

Ah samo nemoj da se lecis od tog poremecaja molim te! :D  :*

• Волим 1

Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls.

Подели на овим сајтовима

Lazuli dodje kao lopov svremena na vreme pokupi svu tvoju i cesto Vlatkovu muziku i nestane .....u dubinama iste.....

Ah samo nemoj da se lecis od tog poremecaja molim te! :D  :*

epa ovo gospodin Vlatko treba da cuje i obrati paznju da sa posebnom brigom i trudom postuje divnu muziku za tebe,a za mene nemoj da brines,leka tu nema,muziku treba izleciti od mene :)))! :1312_womens: 

viber_zpsyey5mxiw.jpg

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...