Jump to content

I believe in freedom.

Оцени ову тему

Драган

Препоручена порука

или

верујем

не верујем

верујем

не верујем

Створитељ, који је Вечни Живот, у коме живимо, ради спасења рода људског, оваплотио се и постао видљив за анђеле и људе.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 126
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

или

јесте

није

јесте

није

јесте

није

јесте

није

Створитељ, који је Вечни Живот, у коме живимо, ради спасења рода људског, оваплотио се и постао видљив за анђеле и људе.

Подели на овим сајтовима

зашто постоји двоумљење ?

Подели на овим сајтовима

Наиме, поставила сам питање Дарку.

Али је љут на мене и нече да ми одговори.

Подели на овим сајтовима

па ѕбог слободе.тачније, на овој теми се нико на двоуми. неко каже "јесте", неко други "није". сума сумарум-слобода. што је поента,не?

и то је управо одраз целе слободе - чак у самој сумњи или испитивању се одражава лепота творевине - избор.
Подели на овим сајтовима

па ѕбог слободе.тачније, на овој теми се нико на двоуми. неко каже "јесте", неко други "није". сума сумарум-слобода. што је поента,не?

и то је управо одраз целе слободе - чак у самој сумњи или испитивању се одражава лепота творевине - избор.
што би се рекло:тај рад!

uCttp1.png

Th1rp1.png

Подели на овим сајтовима

Па где си Миначе ?

Где може да се ћаска на овом форуму ?

Подели на овим сајтовима

Па ништа, отегнеш папке и ко да те никад није ни било.

xD  Verovanje u eshaton, to je kao kada dete zažmuri i misli da ga niko ne vidi.

Što ti je tako teško da prihvatiš da ćeš umreti i da život ne traje večno? Frojd je genije.

Осим ако онај други Јеврејин није устао из мртвих.

Ovaj... Horus je podigao Ozirisa iz mrtvih. Podigao je El Ozirusa - El Azarus - 'L Azarus - Lazarus...

Nije on prvi Lazar koji se digao iz mrtvih.

јесте, била би то лепа бајка да није у то време било живих сведока  :cheesy:

Opet pokrećeš priču. Naravno da nije bilo nikakvih svedoka, to je bar jasno kao dan.

Ceo svet bi bio hrišćanski da ih je bilo ali to je alegorija naravno.

зар није уображено гледати на вернике да су будале које су поверовале у неку приче због неке фалинке у глави или нечег другог слично тако суманутог?

цео свет би био хришћански да нема избора :cheesy:

Ko gleda na vernike tako? Ja samo kažem da se taj događaj nije desio.

Kakve to ima veze sa mojim mišljenjem prema vernicima?

Ne znam što ste poverovali u to. Taj događaj su navodno videli Marija, Pavle i još jedna osoba.

A ja generalno mislim da je to alegorija i da te osobe nisu ni postojale. Ali ne mislim da su vernici budale.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...