Аурор Написано Август 16, 2010 Пријави Подели Написано Август 16, 2010 Život se ne nastavlja zauvek. Hteo ti da veruješ u suprotno ili ne. уверење или чињеница? greengrin Šta ti misliš? ја знам, то је велика разлика, него те питах за твоје мишљење.проблем код мене је чак и кад бих се одрекао Бога у неким суманутим околностима не би могао ни себи ни другима да признам да Га нема, јер не могу да одбијем све оно што сам доживео. тако да је проблем личног искуства за мене исто толико и да се приказао преда мном у пуној слави ... Otkrio ti se bog? Ma daj Milane... Odlučio si da prihvatiš dogmu i Isusa kao ontološku maksimu, ostalo je sumanuto pomalo. Ah religija. Zašto razmišljam o njoj toliko uopšte? али нисам ја због тога постао верник, нити сам тад ''открио'' Бога.цела поента је да сам га са 15 пронашао и тражио га около безуспешно. и ту су неки атеисти делимично у праву кад кажу да их нема аутентичних верника или атеиста, и то капирају само зато што су пријемчиви на такво искуство а то је да су и они такви. got to be one to know one. "Poslednji hrišćanin je umro na krstu" -Friedrich Nietzsche Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Август 16, 2010 Пријави Подели Написано Август 16, 2010 DarkoV. On jede krem bananice kad god hoće. greengrin мали демагогу 0102_laughможемо и хоћемо и ми, ал имамо и избор да нећемо :bla: Ili imate nešto što se zove POST? To je kad ne jedete krem banane, istina? Izbi istina oči! Ko je slobodan? *jedekrembananu* Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Август 16, 2010 Пријави Подели Написано Август 16, 2010 нисам одлучио да прихватим предубеђења туђа, у томе је лепота моје преобраћења greengrin само што сам ја са 15 кренуо да тражим и нисам се зауставио до 21. док нисам све живе философије и религије обрнуо 0102_laugh тек на крају, али да сам одбио то не би био крај, ми се указала лепота Православља и то врло стидљиво. Занимљиво, имамо веома слично искуство. Ја сам знао да по читаву ноћ проведем код професора философије и испитујем га "зашто ово, зашто оно". И никако нисам био задовољан... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Август 16, 2010 Пријави Подели Написано Август 16, 2010 [quote author=Милан Меденица ака Меда Брутал :bla: link=topic=7993.msg218670#msg218670 нисам одлучио да прихватим предубеђења туђа, у томе је лепота моје преобраћења greengrin само што сам ја са 15 кренуо да тражим и нисам се зауставио до 21. док нисам све живе философије и религије обрнуо 0102_laugh тек на крају, али да сам одбио то не би био крај, ми се указала лепота Православља и то врло стидљиво. Занимљиво, имамо веома слично искуство. Ја сам знао да по читаву ноћ проведем код професора философије и испитујем га "зашто ово, зашто оно". И никако нисам био задовољан... A onda si upoznao mene i shvatio koliko je moj pogled na svet sveobuhvatan i odlučio da prihvatiš moje viđenje stvari! U našem gradu živi taj čovek večito mlad... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Август 16, 2010 Пријави Подели Написано Август 16, 2010 A onda si upoznao mene i shvatio koliko je moj pogled na svet sveobuhvatan i odlučio da prihvatiš moje viđenje stvari! U našem gradu živi taj čovek večito mlad... Морам да те прво разапнем, па ако се дигнеш из мртвих нема проблема. greengrin ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Август 16, 2010 Пријави Подели Написано Август 16, 2010 A onda si upoznao mene i shvatio koliko je moj pogled na svet sveobuhvatan i odlučio da prihvatiš moje viđenje stvari! U našem gradu živi taj čovek večito mlad... Морам да те прво разапнем, па ако се дигнеш из мртвих нема проблема. greengrin Ja bar postojim. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Август 16, 2010 Пријави Подели Написано Август 16, 2010 Ja bar postojim. Нећеш још дуго. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Август 16, 2010 Пријави Подели Написано Август 16, 2010 Ja bar postojim. Нећеш још дуго. !? O__O Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Август 16, 2010 Пријави Подели Написано Август 16, 2010 Ja bar postojim. Нећеш још дуго. !? O__O Па не знам шта си планирао, али просек је 70-80 ако не рокне нешто у међувремену... Извињавам се што подсећам. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Август 16, 2010 Пријави Подели Написано Август 16, 2010 Ja bar postojim. Нећеш још дуго. !? O__O Па не знам шта си планирао, али просек је 70-80 ако не рокне нешто у међувремену... Извињавам се што подсећам. Šta da se radi kad ne vodi čovek računa o pravilima večnog života. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Август 16, 2010 Пријави Подели Написано Август 16, 2010 Па ништа, отегнеш папке и ко да те никад није ни било. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Август 16, 2010 Пријави Подели Написано Август 16, 2010 Па ништа, отегнеш папке и ко да те никад није ни било. xD Verovanje u eshaton, to je kao kada dete zažmuri i misli da ga niko ne vidi. Što ti je tako teško da prihvatiš da ćeš umreti i da život ne traje večno? Frojd je genije. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Август 16, 2010 Пријави Подели Написано Август 16, 2010 Па ништа, отегнеш папке и ко да те никад није ни било. xD Verovanje u eshaton, to je kao kada dete zažmuri i misli da ga niko ne vidi. Što ti je tako teško da prihvatiš da ćeš umreti i da život ne traje večno? Frojd je genije. Осим ако онај други Јеврејин није устао из мртвих. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Август 16, 2010 Пријави Подели Написано Август 16, 2010 Па ништа, отегнеш папке и ко да те никад није ни било. xD Verovanje u eshaton, to je kao kada dete zažmuri i misli da ga niko ne vidi. Što ti je tako teško da prihvatiš da ćeš umreti i da život ne traje večno? Frojd je genije. Осим ако онај други Јеврејин није устао из мртвих. Ovaj... Horus je podigao Ozirisa iz mrtvih. Podigao je El Ozirusa - El Azarus - 'L Azarus - Lazarus... Nije on prvi Lazar koji se digao iz mrtvih. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Август 16, 2010 Пријави Подели Написано Август 16, 2010 Život se ne nastavlja zauvek. Hteo ti da veruješ u suprotno ili ne. уверење или чињеница? greengrin Šta ti misliš? ја знам, то је велика разлика, него те питах за твоје мишљење.проблем код мене је чак и кад бих се одрекао Бога у неким суманутим околностима не би могао ни себи ни другима да признам да Га нема, јер не могу да одбијем све оно што сам доживео. тако да је проблем личног искуства за мене исто толико и да се приказао преда мном у пуној слави ... Otkrio ti se bog? Ma daj Milane... Odlučio si da prihvatiš dogmu i Isusa kao ontološku maksimu, ostalo je sumanuto pomalo. Ah religija. Zašto razmišljam o njoj toliko uopšte? али нисам ја због тога постао верник, нити сам тад ''открио'' Бога.цела поента је да сам га са 15 пронашао и тражио га около безуспешно. и ту су неки атеисти делимично у праву кад кажу да их нема аутентичних верника или атеиста, и то капирају само зато што су пријемчиви на такво искуство а то је да су и они такви. got to be one to know one. "Poslednji hrišćanin je umro na krstu" -Friedrich Nietzsche истина сува, једино је Он истински хришћанин 0102_laughми само тежимо Њему и да будемо хришћани, истини за вољу. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука