Милан Меденица :) Написано Август 25, 2010 Пријави Подели Написано Август 25, 2010 клик клик. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
flint Написано Август 26, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Август 26, 2010 А не... управо супротно, да не би дошло до затварања потребне су донације. Ако има неко број телефона Црвеног Крста у Пироту молим да објави .... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Август 26, 2010 Пријави Подели Написано Август 26, 2010 да ме не схватиш погрешно, кад сам написао ''клик клик'', мислио сам да људи откуцају коју поруку ако желе ... да, донацију макар малу да куцну за почетак. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
flint Написано Август 26, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Август 26, 2010 наравно исто мислимо, само ја немам податке о Црвеном Крсту у Пироту, па ако неко има... ако не, за дан највише два ја ћу их наћи... и објавити овде. Црвени Крст у Пироту нема свој сајт, а жиро рачун нигде није објављен... но... проблем је што су нам и срца мало отврдла.... не чујемо туђу муку. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ZELJKO P. Написано Август 26, 2010 Пријави Подели Написано Август 26, 2010 наравно исто мислимо, само ја немам податке о Црвеном Крсту у Пироту, па ако неко има... ако не, за дан највише два ја ћу их наћи... и објавити овде. Црвени Крст у Пироту нема свој сајт, а жиро рачун нигде није објављен... но... проблем је што су нам и срца мало отврдла.... не чујемо туђу муку. uvijek je bilo i bice-SIT SE GLADNOM NE VJERUJE!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
flint Написано Август 26, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Август 26, 2010 наравно исто мислимо, само ја немам податке о Црвеном Крсту у Пироту, па ако неко има... ако не, за дан највише два ја ћу их наћи... и објавити овде. Црвени Крст у Пироту нема свој сајт, а жиро рачун нигде није објављен... но... проблем је што су нам и срца мало отврдла.... не чујемо туђу муку. uvijek je bilo i bice-SIT SE GLADNOM NE VJERUJE!!!!!!!!!!!!!!! Да, или она ,,Без невоље нема богомоље ,, кад загусти сви се сетимо Бога. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
flint Написано Септембар 18, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 18, 2010 Помоћ за децу Пакистана http://nicafe.webs.com/humanitarnaakcija.htm http://dobrode.wordpress.com/%D1%80%D0%B0%D0%B7%D0%BD%D0%BE/ http://dobro.webs.com/razno.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
flint Написано Октобар 20, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 20, 2010 Уницеф има рачун у Комерцијалниој банци, тако да је позив на број веома битан. јер користи рачун комерцијалне банке Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
volga Написано Октобар 20, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2010 проблем је што су нам и срца мало отврдла.... не чујемо туђу муку. Ohladnela ljubav medju ljudima,a to ne valja. facenew22222222 "Vera je moja jedino ozbiljno zanimanje zivota moga,zaista sve je drugo komedija cula". Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
flint Написано Октобар 21, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 21, 2010 Али од овог твог надимка ,,Волга,, срце се загреје... :) :) :) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
volga Написано Октобар 23, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 23, 2010 Али од овог твог надимка ,,Волга,, срце се загреје... ekstra :) :) 4chsmu1 :cheesy2: "Vera je moja jedino ozbiljno zanimanje zivota moga,zaista sve je drugo komedija cula". Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука