Jump to content

Da li bi nekom bilo zanimljivo da čita istorijsku biografiju običnog čoveka?

Оцени ову тему

tara8

Препоручена порука

Postoji li čitalačko interesovanje za sudbinu običnog čoveka, konkretno lokalnog fudbalera sa internacionalnom karijerom? Pretpostavljam da bi Vladika Grigorije bi dao blagoslov da napišem i štampam :cheesy:

'' знање често осиромаши доброту, доброта увек обогати знање ''

Подели на овим сајтовима

Svaki covek je jedan roman za sebe. I po mom misljenju ne postoji biografija koja nije interesantna kad pocne da se cita. Sada mozemo govoriti u kojoj meri bi naslov ili nacin zivota doticnog bio privlacan siroj publici ali mislim da ne postoji ne zanimljiva biografija. Narocito ako je neki sportista u pitanju bez obzira koja je liga u pitanju.

Подели на овим сајтовима

Svaki covek je jedan roman za sebe. I po mom misljenju ne postoji biografija koja nije interesantna kad pocne da se cita. Sada mozemo govoriti u kojoj meri bi naslov ili nacin zivota doticnog bio privlacan siroj publici ali mislim da ne postoji ne zanimljiva biografija. Narocito ako je neki sportista u pitanju bez obzira koja je liga u pitanju.

hvala ti, svidja mi se tvoje misljenje, samo je treba napisati na interesantan nacin i uz Bozju pomoc moze da bude citana amin-nas

'' знање често осиромаши доброту, доброта увек обогати знање ''

Подели на овим сајтовима

Slažem se sa Aqiliom, jeste da mene fudbal ne zanima, ali mislim da je svaka biografija zanimljiva na svoj način. Sretno Tara.

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...