Гости Guest свештеник Иван Написано Август 13, 2010 Гости Пријави Подели Написано Август 13, 2010 ...да у Светом Писму Исус Христос каже да је Он- Бог? Da li je Isus bog? Спремни сте да покупите 5.000 долара, макар и виртуелних? greengrin Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
suza Написано Август 13, 2010 Пријави Подели Написано Август 13, 2010 bapiste kaze ako sam razumila da se Bogu klanjao taj njihov,ali oni samo vjeruju greengrin i kazu da je Bog Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Emilijan Написано Август 13, 2010 Пријави Подели Написано Август 13, 2010 zar u bibliji Isus ne kaze da je Otac Njegov Gospod Bog, onda kaze da je on jedno s Ocem....?? jer tako ili sam pobrkao???? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
suza Написано Август 13, 2010 Пријави Подели Написано Август 13, 2010 samo sam za bapisticku vjeru napisala u videu kaze cojek da se ne isusu vec Bogu klanjao i njihov poglavar Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GEORGIE Написано Август 13, 2010 Пријави Подели Написано Август 13, 2010 zar u bibliji Isus ne kaze da je Otac Njegov Gospod Bog, onda kaze da je on jedno s Ocem....?? jer tako ili sam pobrkao???? Jako blizu: ''Koji vidje mene vidje Oca'' ''Vjerujte meni da sam ja u Ocu i Otac u meni'' (Jov. 14, 8-11) i dalje ''Sve što ima Otac moje je'' (16,15) Da ''Bog beše u Hristu'' svedoči i apostol Pavle (II Kor. 5, 19) Um ljudski donekle poima rađanje tela od tela, ali slabo kapira ''rađanje'' i ishođenje duha od duha. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
suza Написано Август 13, 2010 Пријави Подели Написано Август 13, 2010 nekad se stvore pitanja ,sto tako dvije hiljade godina se krv proliva medju ljudima ,ako prije dolaska bilo tako dobro nisu imali ni znali za isusa ,posle isto se u ime od sviju religija otvorio rat,pitanja zasto nije mir izmedju sviju dosao vec suprotno sve nazalost Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Август 13, 2010 Пријави Подели Написано Август 13, 2010 nekad se stvore pitanja ,sto tako dvije hiljade godina se krv proliva medju ljudima ,ako prije dolaska bilo tako dobro nisu imali ni znali za isusa ,posle isto se u ime od sviju religija otvorio rat,pitanja zasto nije mir izmedju sviju dosao vec suprotno sve nazalost Bravo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Август 13, 2010 Пријави Подели Написано Август 13, 2010 Не знам чему овакве психопате на хришаћнском форуму? Ова карикатура горе очигледно тог јутра није попио прописану терапију. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Август 13, 2010 Пријави Подели Написано Август 13, 2010 Не знам чему овакве психопате на хришаћнском форуму? Ова карикатура горе очигледно тог јутра није попио прописану терапију. Hrišćanska etika je deo hrišćanskog etosa? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
suza Написано Август 13, 2010 Пријави Подели Написано Август 13, 2010 dragi aleksandre nista ovo nije psihopatski ,svako smije pitanja postaviti ili napisati sta nerazumije ,dal si ti malo nervozan Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest о. Агапије Написано Август 13, 2010 Гости Пријави Подели Написано Август 13, 2010 ...да у Светом Писму Исус Христос каже да је Он- Бог? Da li je Isus bog? Спремни сте да покупите 5.000 долара, макар и виртуелних? slava3 Добар је, добар је овај.....свиџа ми се... 4chsmu1 Што би рекао мој проф. Д. Калезић : "Добро трчиш , али покрај пута" П.С. Не знам зашто имам утисак као да сам гледао неког репера за говорницим.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Август 13, 2010 Пријави Подели Написано Август 13, 2010 ...да у Светом Писму Исус Христос каже да је Он- Бог? Da li je Isus bog? Спремни сте да покупите 5.000 долара, макар и виртуелних? slava3 Добар је, добар је овај.....свиџа ми се... 4chsmu1 Што би рекао мој проф. Д. Калезић : "Добро трчиш , али покрај пута" П.С. Не знам зашто имам утисак као да сам гледао неког репера за говорницим.... Yo guys. We be givin some reward out there! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Август 13, 2010 Пријави Подели Написано Август 13, 2010 dragi aleksandre nista ovo nije psihopatski ,svako smije pitanja postaviti ili napisati sta nerazumije ,dal si ti malo nervozan Ја бих пре рекао да је онај горе нешто љут. Мену његов наступ личи на напад хистерије. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Август 13, 2010 Пријави Подели Написано Август 13, 2010 Не знам чему овакве психопате на хришаћнском форуму? Ова карикатура горе очигледно тог јутра није попио прописану терапију. Hrišćanska etika je deo hrišćanskog etosa? Нема ништа лошег ако констатујеш да је енко заборавио да узме прописану терапију. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Огњен Написано Август 13, 2010 Пријави Подели Написано Август 13, 2010 Gle, dragi Muslimanu sa youtube-linka: Hristos nigde za sebe ne govori da je on Bog, ali zato kaže da smo mi bogovi.. Sada nemaš jednog boga pored Boga, nego milijarde bogova. Sh*t happens, zar ne..)) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука