Александар Милојков Написано Август 13, 2010 Пријави Подели Написано Август 13, 2010 Milane, religija je filozofija, bavi se njom koliko hoćeš. Veruj u ultimativni smisao koliko god hoćeš ali simbol neke vere se mora skloniti ispred zgrade vlade zato što je to sekularna država. Neka ga prebace u crkvu, što rekoše ovi. Је ли живота ти? А хомосексуализам није ствар спаваће собе него мора на улицу, на параду, на промоцију? Е изем вам демо(но)кратију! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Август 13, 2010 Пријави Подели Написано Август 13, 2010 Milane, religija je filozofija, bavi se njom koliko hoćeš. Veruj u ultimativni smisao koliko god hoćeš ali simbol neke vere se mora skloniti ispred zgrade vlade zato što je to sekularna država. Neka ga prebace u crkvu, što rekoše ovi. Је ли живота ти? А хомосексуализам није ствар спаваће собе него мора на улицу, на параду, на промоцију? Е изем вам демо(но)кратију! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Август 13, 2010 Пријави Подели Написано Август 13, 2010 Kako god ti to doživljavao... A zar nije najuticajnija institucija u Poljskoj vlada republike Poljske?у идеалном случају:то је законодавно-правно-грађанска институција која само спроводи или доноси политичке, административне, правне или грађанске одлуке или јавну политику по договору изабраних личности које заступају све заинтересоване групе грађана. у пракси, то ти дође васпитање, култура, уметност и вера. иначе, ко је луд политичарима да се клања клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zawisza Написано Август 13, 2010 Пријави Подели Написано Август 13, 2010 Borba oko krsta je prerasla u političku borbu i više nema smisao sam krst već ciljevi koji hoće da se postignu kroz njega. Nije reč o 10000 ili 43000 Poljaka, reč je o mnogo većem broju koji su da se krst prenese u crkvu sv.Ane, danas su im se jasno i glasno pridružili u razmišljanju i poljski biskupi. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Август 13, 2010 Пријави Подели Написано Август 13, 2010 нормално, неће људи да се прљају будалаштином државе ... клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zawisza Написано Август 14, 2010 Пријави Подели Написано Август 14, 2010 Ако Пољаци попусте, онда се црно пише Европи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
suza Написано Август 14, 2010 Пријави Подели Написано Август 14, 2010 na zapadu isto se oko krstova brckalo u njemackoj se sklonuli svukuda kolko znam,cudno kome to smeta Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Август 16, 2010 Пријави Подели Написано Август 16, 2010 Ако Пољаци попусте, онда се црно пише Европи.да, тако испадне.Италија - Пољска - ... ? следећи су Хрватска или ми, или уображавам? клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Август 16, 2010 Пријави Подели Написано Август 16, 2010 Ако Пољаци попусте, онда се црно пише Европи.да, тако испадне.Италија - Пољска - ... ? следећи су Хрватска или ми, или уображавам? Miiiii. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Август 16, 2010 Пријави Подели Написано Август 16, 2010 Ако Пољаци попусте, онда се црно пише Европи.да, тако испадне.Италија - Пољска - ... ? следећи су Хрватска или ми, или уображавам? Miiiii. веруј ми да ће више атеистима да наметну него верницима ...ми смо и у ропству слободни, а ви ћете морати да бирате слободе клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Август 16, 2010 Пријави Подели Написано Август 16, 2010 Ако Пољаци попусте, онда се црно пише Европи.да, тако испадне.Италија - Пољска - ... ? следећи су Хрватска или ми, или уображавам? Miiiii. веруј ми да ће више атеистима да наметну него верницима ...ми смо и у ропству слободни, а ви ћете морати да бирате слободе :cheesy: Ja slobodu slabo videm. A kakav beše tvoj stav prema evoluciji, Milanče? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Август 16, 2010 Гости Пријави Подели Написано Август 16, 2010 Ако Пољаци попусте, онда се црно пише Европи.да, тако испадне.Италија - Пољска - ... ? следећи су Хрватска или ми, или уображавам? Miiiii. веруј ми да ће више атеистима да наметну него верницима ...ми смо и у ропству слободни, а ви ћете морати да бирате слободе :cheesy: Ja slobodu slabo videm. A kakav beše tvoj stav prema evoluciji, Milanče? Миланче има брутални став према еволуцији greengrin Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Август 16, 2010 Пријави Подели Написано Август 16, 2010 Треба бити врло опрезан кад говоримо о еволуцији. pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Август 16, 2010 Пријави Подели Написано Август 16, 2010 Ако Пољаци попусте, онда се црно пише Европи.да, тако испадне.Италија - Пољска - ... ? следећи су Хрватска или ми, или уображавам? Miiiii. веруј ми да ће више атеистима да наметну него верницима ...ми смо и у ропству слободни, а ви ћете морати да бирате слободе 4chsmu1 Ja slobodu slabo videm. A kakav beše tvoj stav prema evoluciji, Milanče? дискутабилан и половичан.ал то је за другу тему ... нађи неку у подфоруму стварање па ћемо о томе тамо ... хммм, кад мало боље размислим, зар нисам већ коментарисао твој пост негде у том смислу? клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука