Jump to content

Ima li šta za posao???

Оцени ову тему

Препоручена порука

шта да вам кажем кад ме ћале сваки дан зове да ме пита како је на послу, целе недеље од кад сам кренуо да радим  0102_laugh

на крају сам морао да му објасним да нисам моја мала сестрица која има 10 година и сваки дан кад дође из школе нема појма шта има за домаћи  whackado

после ме је питао како љубав и онда сам одустао  0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha

родитељим ... не могу да се ''искључе''   bleh

sada mi je jasnoo zasto si takav....hahhaaha
не разумем, какав?  89898989898989
Подели на овим сајтовима

• Одговори 64
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

шта да вам кажем кад ме ћале сваки дан зове да ме пита како је на послу, целе недеље од кад сам кренуо да радим  0102_laugh

на крају сам морао да му објасним да нисам моја мала сестрица која има 10 година и сваки дан кад дође из школе нема појма шта има за домаћи  4chsmu1

после ме је питао како љубав и онда сам одустао  4chsmu1 winter 0110_hahaha

родитељим ... не могу да се ''искључе''   :group111:

sada mi je jasnoo zasto si takav....hahhaaha
не разумем, какав?  89898989898989
nekad sFun_bat nekada eheeeej...pa onda 0110_hahaha smej.gif 0110_hahaha 0110_hahaha onda naglo  0203_cool u sustini мајкл i na kraju  :bla:

kako je na novom poslu sada?

Подели на овим сајтовима

0102_laugh klapklap

Браво, Марина, дала си леп сликовит приказ Мединих расположења.

Могу и себе да слично осликам, идем од  bliss jeeee до  bandit, ретко сам у средини, срећом те сам чешће  bliss jeeee bliss jeeee bliss jeeee

Подели на овим сајтовима

на крају сам морао да му објасним да нисам моја мала сестрица која има 10 година и сваки дан кад дође из школе нема појма шта има за домаћи  4chsmu1

после ме је питао како љубав и онда сам одустао  facenew22222222 :drugarstvo: 4chsmu1

родитељим ... не могу да се ''искључе''   :group111:

Родитељи понекад знају и одлично да посаветују у вези посла. Ипак су иза њих године радног стажа. Без обзира о којој струци се ради, односи и проблеми на радном месту су углавном исти.

Baner-Pouke.jpg

Подели на овим сајтовима

Slažem se s Marinom. facenew22222222

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

:cheesy: мајкл dada

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

• 7 months later...

ekstra ma genijalni ste, :cheesy2:-ovci, ja ovde dosla da cujem koju pametnu, slatko se nasmijah!

da, to je pitanje koje me ubi, od dobronamjernih prstica u ranu, a tek sama kad se zapitam... ma necu da vas cujem da ste kukali vi mladjahni, pa sta ste mislili, da se zaposlite do tridesete?! pa znate li vi gdje zivite, u kakvom drustvu? pa procitah ovde da ni za svestenike nije nis'bolje nego za nas obicn smrtnike da i tamo neki priliccno ljudski zakoni vladaju, ma mi ljudi sve pokvarimo... e, a u zrelim godinama ostati bez posla, a porodicu valja izdrzavati!!! ma ni diplome, ni pamet kakva-takva, ni iskustvo, ni poznanstva, nis' ne pomaze!  :cheesy2:  :cheesy2:  ;)  Ma, hvala :cheesy2: , i jos vise  0205_whistling sto (jos) ne skretoh s pameti, a tad tek nista ni od posla, jel... znam da treba da naucim da se 'ponizim pod desnicu njegovu' i da On zna zasto je to dobro za mene, i da ce sve biti dobro...  :cheesy2: za sve

Подели на овим сајтовима

A sele mila tu smo da dijelimo i dobro i zlo, MA RADOST NAM JE OVDJE BITI  0205_whistling

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

Mileva, baš si me dobro nasmejala. Tema je kao da sam je ja pisala. Već dugo sam bez posla, a kako je krenulo, izgleda da će još potrajati...Uglavnom, ljudi su stvarno nemogući! Non-stop me zapitkuju jesam li se zaposlila, a jednom me čak jedan komšija pitao "jel' se ti to vraćaš s posla?" ;)

To me stvarno iritiralo i sad kad me neko nešto pita u vezi toga kažem: ma kakav posao, ja ga i ne tražim!!!! I onda ih ostavim u šoku pa neka misle šta hoće!

Od tada me niko više ništa ne pita! navijanje

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...