Mironosica Написано Март 27, 2012 Пријави Подели Написано Март 27, 2012 Ivane zaboravila sam predjelo sarmice od zelja sa kiselim mlekom Andre Williams је реаговао/ла на ово 1 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anette Написано Март 27, 2012 Пријави Подели Написано Март 27, 2012 Ja bolje da ne pricam... indijanac Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Март 27, 2012 Гости Пријави Подели Написано Март 27, 2012 их, ви сте тако у могућности... ја јем неки грашак без запршке, а баш је супер. Иначе, једе ми се кад-кад чоколадни мусли са чоколадним млеком Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Март 27, 2012 Пријави Подели Написано Март 27, 2012 их, ви сте тако у могућности... ја јем неки грашак без запршке, а баш је супер. Oče ja jedem čorbicu o zelja na vodi ,ali ovo mi se jede није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anette Написано Март 27, 2012 Пријави Подели Написано Март 27, 2012 Tacno mislim da od 15. aprila necu jesti nista poput- graska, kukuruza, pasulja i krompira! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Март 27, 2012 Гости Пријави Подели Написано Март 27, 2012 Ма знам бре Него кажем, мени се једе баш чоколадни мусли, невероватно је колико то волим једно од мојих главних открића. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Желе Зека Написано Март 27, 2012 Пријави Подели Написано Март 27, 2012 посне палачинке са мармеладом+сојино млеко са какаом... 11122 Пишем, братијо, пред лицем Бога свог: смирите срца своја и видећете милост Господњу још овде на земљи и познаћете Творца небеског и ваша душа неће моћи да се насити љубави. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Март 27, 2012 Пријави Подели Написано Март 27, 2012 jagnjetinu ispod sača ,pekarski krompir ,mladog kajmaka i sira i naravno salata (zelena salata mladi luk i rotkvice ) Ах, чим ово видех огладних али ме дочекало ово: Oglo је реаговао/ла на ово 1 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
katja Написано Март 27, 2012 Пријави Подели Написано Март 27, 2012 једна грени смит јабучица + банана :cheesy2: шта ћете лепше.. и здравије.. мада и то чоколадно млеко добро звучи... "Smatraj svaki dan kao jedan ceo, otpočet i završen život. Odživi ga kao celinu, a ne kao deo. Nek se svaki tvoj dan odroni od tebe kao ceo jedan čovek s kojim ćeš želeti da se opet sastaneš kao s prijateljem, i da ga bez stida pokažeš vasioni." - Sveti Vladika Nikolaj Srpski Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Март 27, 2012 Пријави Подели Написано Март 27, 2012 sad mozda ne bi jela ali bi popila casu jogurta :hladnog! Andre Williams је реаговао/ла на ово 1 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Март 27, 2012 Пријави Подели Написано Март 27, 2012 Mironosica and Anette је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Април 4, 2012 Пријави Подели Написано Април 4, 2012 jutros sam bila na pijaci i videla Ren ! kolenica sa krompirom није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Фебруар 21, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2013 Kokice! Jedu mi se kokice! Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
VizantijskoPlavo Написано Фебруар 21, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2013 pizza sa tunjevinom hiiiijaooo Драшко је реаговао/ла на ово 1 'Ali koji se nadaju Gospodu, dobijaju novu snagu, podižu se na krilima kao orlovi, trče i ne sustaju, hode i ne more se.' -Isaija 40:31 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Фебруар 21, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2013 гирице у сомуну са свежим купусом и лимуном "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука