Leo I Magnus Написано Октобар 5, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2010 мајкл Мислим да је ово једна озбиљна тема којој се прилази неозбиљно! Heghlu'meH QaQ jajvam http://orthodoxbrotherhood.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
šangaj Написано Октобар 5, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2010 Собзиром да сам доручак прескочио... може било шта... ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marina Написано Октобар 7, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2010 ja bih voleeeeeeeela jedno bananino drvo pa da beeeeeeeeeereeeeeeeeeeeeem............... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Изида Написано Април 26, 2011 Пријави Подели Написано Април 26, 2011 Ja bih volela da jedem u ovom trenutku giros iz restorana "Posejdon" u Nea Vrasni u Grckoj. "Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marina Написано Мај 13, 2011 Пријави Подели Написано Мај 13, 2011 Собзиром да сам доручак прескочио... може било шта... kafica nije mise jeo eurokremic dok nisam videla tvoju slicicu Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Изида Написано Мај 14, 2011 Пријави Подели Написано Мај 14, 2011 Picu kapricozu. "Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dusha Написано Мај 19, 2011 Пријави Подели Написано Мај 19, 2011 Уфффф, ...ћевапчићи... ''Код Коче'' у Врњачкој Бањи 0304_smile4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Prolece Написано Мај 19, 2011 Пријави Подели Написано Мај 19, 2011 Starotrgoviska krckalica Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Мај 19, 2011 Гости Пријави Подели Написано Мај 19, 2011 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Мај 19, 2011 Пријави Подели Написано Мај 19, 2011 greengrin winter "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 19, 2011 Пријави Подели Написано Мај 19, 2011 ја се наједох од ових слика 0212_rolleyes nesiguran клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Мај 19, 2011 Гости Пријави Подели Написано Мај 19, 2011 vala svi se najedosmo ovih slika 0212_rolleyes pivo 4chsmu1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Мика Написано Мај 19, 2011 Пријави Подели Написано Мај 19, 2011 ону чоколаду Колумбо..мислим да их КРАШ производи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Март 27, 2012 Пријави Подели Написано Март 27, 2012 jagnjetinu ispod sača ,pekarski krompir ,mladog kajmaka i sira i naravno salata (zelena salata mladi luk i rotkvice ) feeble је реаговао/ла на ово 1 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Март 27, 2012 Пријави Подели Написано Март 27, 2012 ех Тања, Тања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука