Vesna V. Lalovic Написано Август 8, 2010 Пријави Подели Написано Август 8, 2010 slazem se...prava mera...prava '''doza'''...za sve...bez preterivanja...mogu da s epohvalim...ne gledam TV...a za to je ''kriv'' FB i forum :cheesy:...pre cujem najnovije vesti na netu...nego na TV...i to iz vise izvora...sto mi pomaze da sagledam neke ''pojave'' u drustvu iz pravog ugla... ''Имај времена за РАД - то је цена УСПЕХА ... Имај времена за РАЗМИШЉАЊЕ - то је извор МОЋИ ... Имај времена за ИГРУ - то је тајна МЛАДОСТИ ... Имај времена за ЧИТАЊЕ - то је основа МУДРОСТИ ... Имај времена за ПРИЈАТЕЉСТВА - то је пут СРЕЋЕ ... Имај времена за САЊАРЕЊЕ - то је пут ка ЗВЕЗДАМА ... Имај времена да ВОЛИШ и да те ВОЛЕ - то је привилегија богова ... Имај времена да гледаш ОКО СЕБЕ - сувише је кратак дан за себичност ... Имај времена за СМЕХ - то је МУЗИКА ДУШЕ ...''. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
C.A._R.I.A. Написано Август 8, 2010 Пријави Подели Написано Август 8, 2010 Нужно зло је у мањој мјери него што је тв - по мом мишљењу. Шта фали томе што можемо да изаберемо шта нам се свиђа на нету и томе посвећујемо пажњу? Мислим да је објективно интернет веће зло.Тв нема могућности интеракције и живог контакта са људима,а интернет има.Мада ко није зависник од интернета,онда је од ТВ.Једно не гине greengrin На нету можемо дан и ноћ да тражимо корисне ствари,проблем је што се томе превише посвећује пажња,тј обично се нема времена за толики боравак на интернету. Наћи меру у свему значи да без нервозе можемо седам дана бити без интернета. мени то нешто не успева... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vesna V. Lalovic Написано Август 8, 2010 Пријави Подели Написано Август 8, 2010 ''без нервозе можемо седам дана бити без интернета. мени то нешто не успева...'' greengrin... ni meni ne uspeva...samo onda kada dodje do kvara racunara ili kada imam u kuci goste...a bile su do sada dve velike havarije na racunarskom sistemu...malo se salim...nekada dobro dodje kao razbibriga... bighugbighug ''Имај времена за РАД - то је цена УСПЕХА ... Имај времена за РАЗМИШЉАЊЕ - то је извор МОЋИ ... Имај времена за ИГРУ - то је тајна МЛАДОСТИ ... Имај времена за ЧИТАЊЕ - то је основа МУДРОСТИ ... Имај времена за ПРИЈАТЕЉСТВА - то је пут СРЕЋЕ ... Имај времена за САЊАРЕЊЕ - то је пут ка ЗВЕЗДАМА ... Имај времена да ВОЛИШ и да те ВОЛЕ - то је привилегија богова ... Имај времена да гледаш ОКО СЕБЕ - сувише је кратак дан за себичност ... Имај времена за СМЕХ - то је МУЗИКА ДУШЕ ...''. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Август 8, 2010 Пријави Подели Написано Август 8, 2010 Alkohol je porok? Od kada? smej.gif smej.gif алкохол је наш непријатељ али Господ је рекао да волимо своје непријатеље greengrin bighugbighug smej.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vesna V. Lalovic Написано Август 8, 2010 Пријави Подели Написано Август 8, 2010 i da volimo neprijatelje..i da se za njih jos vise molimo...a mozda i nema neprijatelja.... greengrin ''Имај времена за РАД - то је цена УСПЕХА ... Имај времена за РАЗМИШЉАЊЕ - то је извор МОЋИ ... Имај времена за ИГРУ - то је тајна МЛАДОСТИ ... Имај времена за ЧИТАЊЕ - то је основа МУДРОСТИ ... Имај времена за ПРИЈАТЕЉСТВА - то је пут СРЕЋЕ ... Имај времена за САЊАРЕЊЕ - то је пут ка ЗВЕЗДАМА ... Имај времена да ВОЛИШ и да те ВОЛЕ - то је привилегија богова ... Имај времена да гледаш ОКО СЕБЕ - сувише је кратак дан за себичност ... Имај времена за СМЕХ - то је МУЗИКА ДУШЕ ...''. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Август 8, 2010 Пријави Подели Написано Август 8, 2010 Alkohol je porok? Od kada? greengrin greengrin алкохол је наш непријатељ али Господ је рекао да волимо своје непријатеље greengrin Nije li hrišćanstvo divno? greengrin Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Август 8, 2010 Пријави Подели Написано Август 8, 2010 Alkohol je porok? Od kada? greengrin greengrin алкохол је наш непријатељ али Господ је рекао да волимо своје непријатеље greengrin Nije li hrišćanstvo divno? greengrin како за кога ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Август 8, 2010 Пријави Подели Написано Август 8, 2010 Alkohol je porok? Od kada? greengrin greengrin алкохол је наш непријатељ али Господ је рекао да волимо своје непријатеље greengrin Nije li hrišćanstvo divno? greengrin како за кога ! Pa i neprijateljima je lepo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
vikiblaga Написано Август 8, 2010 Пријави Подели Написано Август 8, 2010 Слажем се са Милевом. На интеренту можеш да бираш садржаје које ћеш читати. Док нам телевизија сервира глупе програме (најчешће) потцењујући културни ниво гледалишта. Притом смо засути лавинама реклама -које лично не могу да поднесем. Деси се и да се "посвађам" и наглас опонирам "копиврајтеру"! Мене је одушевило када сам видела колико има православних садржаја и чињеница да могу поново да видим неке музичке спотове, за које нисам веровала да ћу икада видети. Ако би измерили колико је просечни гледалац трошио времена на тв програм, у току дана и колико данас неко "седи" на Нету- мислим да би то било једнако. Уместо да купим новине (са све грознијим садржајем!) читам вести које ме интересују... Слобода да бираш информације-то је оно што је добро. Лоше је што се људи мање виђају. Али и ту има свега, пошто смо сви запали у "кризни период"- не зовемо пријатеље јер више нема кеша за роштиљ, колаче, пиће... а навикли само да се окупљамо на тај начин. Није ли? Вики Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Август 8, 2010 Пријави Подели Написано Август 8, 2010 Slažem se s tobom vikiblaga - ali 100%. S druge strane, recimo i da sebe odmaknemo od kompa i da mu prilazimo jednom u sedmici, mi bi promijenili sebe, i imali vremena za druge, ali ti drugi onda nemaju vremena za nas, jer oni sebe ne ograničavaju, jeste popiju kafu s vama, sat - dva progovore, i onda kažu npr. izvini samo da vidim šta ima na fb, ili očekujem važan mail, i šta ti onda preostaje? Da odeš kući zavališ se i čitaš knjigu 29dz8zk, i opet društveni život ni tamo ni ovamo. Promjena mora biti globalna, a ne samo pojedinačana ukoliko se radi o tome da se više socijalizujemo. Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vesna V. Lalovic Написано Август 8, 2010 Пријави Подели Написано Август 8, 2010 predlazem da se svi kompjuteri bace na lomacu....bez '''inkvizicije'' nista nema dobro...a citala sam da je spanska inkvizicija bila najsurovija..... ''Имај времена за РАД - то је цена УСПЕХА ... Имај времена за РАЗМИШЉАЊЕ - то је извор МОЋИ ... Имај времена за ИГРУ - то је тајна МЛАДОСТИ ... Имај времена за ЧИТАЊЕ - то је основа МУДРОСТИ ... Имај времена за ПРИЈАТЕЉСТВА - то је пут СРЕЋЕ ... Имај времена за САЊАРЕЊЕ - то је пут ка ЗВЕЗДАМА ... Имај времена да ВОЛИШ и да те ВОЛЕ - то је привилегија богова ... Имај времена да гледаш ОКО СЕБЕ - сувише је кратак дан за себичност ... Имај времена за СМЕХ - то је МУЗИКА ДУШЕ ...''. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Август 9, 2010 Пријави Подели Написано Август 9, 2010 Наслов би могао гласити :Форум постаје порок,као алкохол ? ... Или .... Да ли сте зависни од интернета ? И ако нисте везани за фејсбук,зависност о интернету је такође нешто што се данас често среће. Колико сам нешто читао, када се иде на те терапије за одвикавање од интернета, онда је приступ интернету омогућен само је забрањен приступ одређеним страницама - од којих је пацијент зависан. бљак психологија - скидају те са нечег навлачући те на друго joooj клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Август 9, 2010 Пријави Подели Написано Август 9, 2010 људи, и вода је штетна ако је пијеш 100 литара дневно ... клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vesna V. Lalovic Написано Август 9, 2010 Пријави Подели Написано Август 9, 2010 stoga...zedjajmo...kao u pustinji...dok ne skapamo od zedji..a koliko moze da se izdrzi u pustinji bez vode... joooj 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha ''Имај времена за РАД - то је цена УСПЕХА ... Имај времена за РАЗМИШЉАЊЕ - то је извор МОЋИ ... Имај времена за ИГРУ - то је тајна МЛАДОСТИ ... Имај времена за ЧИТАЊЕ - то је основа МУДРОСТИ ... Имај времена за ПРИЈАТЕЉСТВА - то је пут СРЕЋЕ ... Имај времена за САЊАРЕЊЕ - то је пут ка ЗВЕЗДАМА ... Имај времена да ВОЛИШ и да те ВОЛЕ - то је привилегија богова ... Имај времена да гледаш ОКО СЕБЕ - сувише је кратак дан за себичност ... Имај времена за СМЕХ - то је МУЗИКА ДУШЕ ...''. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука