Jump to content

Антонио Гауди-Божији архитекта

Оцени ову тему

w.a.mozart

Препоручена порука

ово са огледалима смо ћале и ја искористили код њега - направили смо врата класична дрвена са прозорима, али ставили смо огледала у рупама окренута ка ходнику тако да се не добија више утисак тунела у предсобљу већ ледно изгледа као да се закривио простор ка вратима ... добро, није ни уско баш предсобље, али очигледно је како ''дише'' простор са таквим малим илузијама ..

Подели на овим сајтовима

страна катедрале "Света породица" коју је Гауди радио за живота.

Постављена слика

и страна коју раде сад. велике полемике се воде, јер је Гауди био против оштрих ивица, а то су прекршили овом страном катедрале

Постављена слика

uCttp1.png

Th1rp1.png

Подели на овим сајтовима

ово са огледалима смо ћале и ја искористили код њега - направили смо врата класична дрвена са прозорима, али ставили смо огледала у рупама окренута ка ходнику тако да се не добија више утисак тунела у предсобљу већ ледно изгледа као да се закривио простор ка вратима ... добро, није ни уско баш предсобље, али очигледно је како ''дише'' простор са таквим малим илузијама ..

одлична идеја! свашта може да се уради, са малом количином пара а добром идејом...сигурно изгледа феноменално. добру идеју си ми дао, моје предсобље је баш уско

uCttp1.png

Th1rp1.png

Подели на овим сајтовима

zamak o kome smaram je od kamena.... bez obojenih detalja,koliko se sećam

а тај змај је на врху? као глава од змаја?

само немој да затворимо тему кад пронађемо замак...било би ми баш жао

uCttp1.png

Th1rp1.png

Подели на овим сајтовима

Постављена слика

3D мозаик

http://www.randomness.me.uk/gaudi1.jpg

геније је од целих плочица правио 3. димензију ...

http://fairviewsue.files.wordpress.com/2009/06/detail1.jpg

генијалац...све је као бајка "Ивица и Марица", све те кућице и боје...додђе ти да грицнеш кров да пробаш да ли је од чоколаде. Ово је симбол парка Гуељ-гуштер. Од плочица, наравно. Чекала сам више од 20 мин., да се смањи гужва...али увек бар 10-ак особа улети у кадар. Нема шансе да се фигура слика сама

Постављена слика

uCttp1.png

Th1rp1.png

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...