w.a.mozart Написано Август 7, 2010 Пријави Подели Написано Август 7, 2010 Пре него вам шибнем текст са википедије 0110_hahaha да кажем неке ствари...Гаудијева дела сам упознао када ми је пријатељица која је ишла на aпсолвентску екскурзију донела књигу о њему из Барселоне... буквално сам занемео,као и моји укућани... било је то пре десетак година... оно што сам видео било је непојмљиво,немогуће... кад сам видео године када је прављено добио сам напад жучи 70zfof0qsamomolitvaЧоек који је говорио да је инспирацију налазио у Божијим креацијама... дрвећу,цвећу итд.Био је сасвим просечан студент и ничим није одударао... на крају га је згазио трамвај док се враћао кући са градилишта...од тада трамваји више не превозе по Барселони.Но,најбитније је оно између студирања и трамваја.Недовршено ремекдело му је катедрала Саграда Фамилиа или света породица.http://sr.wikipedia.org/sr/%D0%93%D0%B0%D1%83%D0%B4%D0%B8на јутјубу можете погледати бибисијев документарац о Гаудију из 7 деловаAntonio Gaudi Gods Architect 1/7и што би реко мој друг,сликар... проблем са Гаудијем и архитектама је што могу само да гледају и да му се диве...он је више уметник него архитекта ... а сада најзанимљивије....слике...већина ових грађевина је настала између 1900. и 1920. Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Август 7, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Август 7, 2010 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Prolece Написано Август 7, 2010 Пријави Подели Написано Август 7, 2010 Volim Gaudija 0442_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Август 7, 2010 Пријави Подели Написано Август 7, 2010 шарено и у 3D mense0198626478946378946 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Август 7, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Август 7, 2010 šareno a nije kič... to je prava retkost :cheesy: Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Август 7, 2010 Пријави Подели Написано Август 7, 2010 šareno a nije kič... to je prava retkost 0442_feelтај фазон, потпуно освежавајуће делује сваки пут својом радости и разноликости у лепоти 4chsmu1 :cheesy: bliss jeeee клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Август 7, 2010 Пријави Подели Написано Август 7, 2010 Moja devojka će biti arhitekta, upoznaću je sa ovim i biće srećna. Onda će da me voli još više. Ko da mi ljubavi nije preko glave. xD Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Август 7, 2010 Гости Пријави Подели Написано Август 7, 2010 Volim Gaudija 0442_feel facenew22222222 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Август 7, 2010 Пријави Подели Написано Август 7, 2010 Reći ću ovima iz Obraza da ste homo, gađaće vas kamenjem. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Prolece Написано Август 7, 2010 Пријави Подели Написано Август 7, 2010 Reći ću ovima iz Obraza da ste homo, gađaće vas kamenjem. facenew22222222 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Август 7, 2010 Гости Пријави Подели Написано Август 7, 2010 Reći ću ovima iz Obraza da ste homo, gađaće vas kamenjem.лелеееее тешко нама facenew22222222 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Август 7, 2010 Пријави Подели Написано Август 7, 2010 мислим да бољег архитекте нема од Гаудија ... клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Август 7, 2010 Пријави Подели Написано Август 7, 2010 Reći ću ovima iz Obraza da ste homo, gađaće vas kamenjem.(mooning) facenew22222222 0442_feel greengrin клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Август 7, 2010 Гости Пријави Подели Написано Август 7, 2010 мислим да бољег архитекте нема од Гаудија ... facenew22222222Мислим али нисам сигуран да га Римокатоличка црква канонизовала или тек је предлог за канонизацију. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Август 7, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Август 7, 2010 update http://www.palauguell.cat/ampliacio.php?idfoto=213&idm=18&idsm=31&id=213&idioma=Eng http://www.palauguell.cat/ampliacio.php?idfoto=210&idm=18&idsm=31&id=210&idioma=Eng http://www.palauguell.cat/ampliacio.php?idfoto=207&idm=18&idsm=31&id=207&idioma=Eng http://www.palauguell.cat/ampliacio.php?idfoto=209&idm=18&idsm=31&id=209&idioma=Eng Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука